- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.221
Kaybın için çok üzgünüm.Ben de bir kayıp yaşadım malesef öyle haklısın ki insan düşünmeden edemiyor. İlerleyen dönemlerde biraz daha rahatlarız inşallah. İlk kontrol için yarın gideceğim ben de bakalım ne diyecek doktor.
Kuzum çok haklısın dün bende doktora giderken acaba ne duyacağım tedirgin olarak gittim çok şükür korktuğum olmadı inşallahta böyle devam eder bu sefer bizimle sağlıcakla ilerlesin minnoşlar güzel haberlerini alalım inşallah herkesinİlkinde acı bir tecrübe yaşayınca maalesef insanın aklına her şey geliyo.
Doktor pozitif ol biraz diyo da öyle kolay değil işte, damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlarmış.
Ay hadi bakalım kuzum, inşallah güzel haberlerle gel haftaya.
Kontrole giderken haber et bize, dua edelim buradan.
Oh oh, çok şükür.Günaydın kızlar. Dün akşam doktor kontrolüne gittim kese arkası kanamam geçmişDoktor progestan kullanmaya devam edelim yine de riske atmayalım dedi. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Miniğim 12 mm olmuş
NormaaaaalKızlar midesi bulanmayan yok mu ya? Benim sadece ara ara kasıklarım ağrıyor bir de bazen aklıma Bi yiyecek gelince tiksiniyorum ama yine de yiyorum normal mi midem bulanmıyor
Merhaba, benim adet öncesi sadece kasıklarda batma oldu. Diğer belirtiler daha sonra olduHanımlar merhabahepinize sağlıklı bir gebelik dönemi diliyorum
Benimde bat a 5 gün kaldı.Size bir sorum olacak.. 4 gun once başlayan göğüs hassasiyetim devam ediyor sık idrara çıkıyorum.birde bu sabaha karşı mide bulantısı karın ağrısı ile uyandım kac kez lavaboya gittim birsy yok.ama suan ishal olmuşum gibi..boyle bir durum yaşadınız mi hani gebelik kabızlık yapar genelde.Benimde 2. Çocuğum olacak Allah nasip ederse ama onda boyle birşey olmamıştı..basına gelen var mi boyle bir durum?
Afedersiniz ama ishal olmayan biriydim kolsy kolay.gebeelik şüphem oldugu ıçın ilacta içemiyorum.yani buda belirti arasında mi diyorsunuzMerhaba, benim adet öncesi sadece kasıklarda batma oldu. Diğer belirtiler daha sonra oldu
Ya çok öyle belirti olmayınca endişeleniyorumNormaaaaal
Yok kuzu endişelenme ablamın da hiç belirtisi yoktuYa çok öyle belirti olmayınca endişeleniyorum
Allah razı olsun canımAra ara mide ekşimesi oluyor bende de
Günaydın gözün aydın çok sevindim
Hepimizin ki ilerlersin inşallahAyy süper canım maşallah sağlıcakla ilerlesin minnoşOh oh, çok şükür.
Amiiin inşallah kuzumMaşallah kocaman olmuş.
Çok sevindim kanamanın geçmesine.
10 gün sonra gümbür gümbür kalp atışını duyarsınız inşallah.
Bende genelde kabız olan biriydim ama hala ishal gibiyim gebeliği öğrendiğimden beri. Belki öncesinde de vardı tam emin değilim. İnşallah vardır bebişAfedersiniz ama ishal olmayan biriydim kolsy kolay.gebeelik şüphem oldugu ıçın ilacta içemiyorum.yani buda belirti arasında mi diyorsunuz
Ben kızım da asiri kabız olmuştum hatta. Bulantı karin ağrısı da oldu mu sizde hafif ama.insallahBende genelde kabız olan biriydim ama hala ishal gibiyim gebeliği öğrendiğimden beri. Belki öncesinde de vardı tam emin değilim. İnşallah vardır bebiş
Kuruyemis yiyin bu donem ben oylw yapardın biswy gidemiyorsan kuruyemiş ceviz badem leblebi fln önermişti doktorum.Kızlar ben psikolojik olarak iyi değilim sanırım
İnanın ne yiyeceğimi bilemiyorum. Hazırlamak bile işkence benim için. Hani uzun süre hasta olursunuz da halsizlik olur aynı bende o var. Ayakta çok duramıyorum hemen bacaklarım titriyor hele ki açsam. Kahvaltıda mesela ne yiyeceğimi şaşırdım tiksiniyorum yumurtadan falan.
Yok olmadı bendeBen kızım da asiri kabız olmuştum hatta. Bulantı karin ağrısı da oldu mu sizde hafif ama.insallahbu arada saglikla kucağınıza alın insallah
Bu seferde yeterli olmuyor onlar hepten acıkıyorum midem kazınıyor o zaman da midem bulanmaya başlıyor. Bi kısır döngü içindeyim maalesefKuruyemis yiyin bu donem ben oylw yapardın biswy gidemiyorsan kuruyemiş ceviz badem leblebi fln önermişti doktorum.
Canım benim sağolasın inşaallah hayırlısı . Kese büyüyor 20 mm 2 cm yani ama içi boş görünüyor ya çok küçük biz göremiyoruz yada boş olabilir dedi görünmeliydi dedi çok üzüldüm gerçekten ama şuan tevekkül içindeyim. Sizin nasildi peki hatırlıyor musunuz kese boştu benim sizde illaki nokta falan vardır belki içindeCanım kalbinizi ferah tutun ben oğlum da 10.hafta duydum. Şaka gibi. Kaç dr dedi bu boş gebelik alalım diye
Resmen çocuğumu alacaklardı
Sabırla bekleyin inşallah
Canım çok çok geçmiş olsun. Grip için ne kullanıyorsun peki bugün daha iyi misin
Canım kalbinizi ferah tutun ben oğlum da 10.hafta duydum. Şaka gibi. Kaç dr dedi bu boş gebelik alalım diye
Resmen çocuğumu alacaklardı
Sabırla bekleyin inşallah
Canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik