2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Selamlar yeni gelen arkadaşlara da kandilimiz mübarek olsun. Bu mübarek günde tüm arzu ettiklerinizi rabbim hayırlıya çevirsin inşallah. Sizler gençsiniz. Benim hem ilk bebeğim hem 34 e girdim yeni. İnşallah sorunsuz hepimiz atlatıcaz. Sürekli bakıyorum biriniz yazmış mı diye kimse kendini yanlız hissetmedin. @edahayalimajmaker ins hesabım konuşmak isteyen ordan da yazabilir

Tamamdır canım teşekkürler

Kızlar günaydın. Afedersiniz 2 gündür şiddetli ishal sorunu yaşıyorum, birde tuvaleti yaparken afedersiniz başım dönüyor olduğum yerde bayılacak gibi oluyorum normal mi bu
Geçen hafta aynısı yaşadım hatta elim ayağm titriyordu tuvaletimi yaparken Bir yandan karın ağrılarımda çok oluyordu 2 gün sürdü 3. Gün geçti .Ben dışardan yemek yemiştim ona bağladım mikrop vs aldım heralde diye ama hamilelikle alakalı mı bilmiyorum

çok teşekkür ederim canım hemen denicem iyice rahatsız etti

Canım kalbinizi ferah tutun ben oğlum da 10.hafta duydum. Şaka gibi. Kaç dr dedi bu boş gebelik alalım diye
Resmen çocuğumu alacaklardı
Sabırla bekleyin inşallah
Canım çok çok geçmiş olsun. Grip için ne kullanıyorsun peki bugün daha iyi misin
Canım kalbinizi ferah tutun ben oğlum da 10.hafta duydum. Şaka gibi. Kaç dr dedi bu boş gebelik alalım diye
Resmen çocuğumu alacaklardı
Sabırla bekleyin inşallah
Hosgeldin canim saglikla alirsin insallah bebegini kucagina. Benim 2. Bebegim. 4 yasinda kizim var
Canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

Aleykum selam canım Senin de kandilin mübarek olsun. Bende 35 bitiyor yalnız değilsin

Grip için mandalina yiyorum sürekli muz elma armut meyve ye dayandım.

Birde dişlerimi fırçalıyorum fırçalıyorum tortu oluyor üstü. Azı dişim de az koptu vitaminsizim demekki . Folid plus kullanıyorum sadece

Umarım hormonlarla alakalıdır ya dışarıda her zaman yemek yiyoruz sonuçta ne bileyim ishalden korkmam da siddetli Karın ağrısıda olunca çok korktum

Ben de bir kayıp yaşadım malesef öyle haklısın ki insan düşünmeden edemiyor. İlerleyen dönemlerde biraz daha rahatlarız inşallah. İlk kontrol için yarın gideceğim ben de bakalım ne diyecek doktor.

Kızlar günaydın. Afedersiniz 2 gündür şiddetli ishal sorunu yaşıyorum, birde tuvaleti yaparken afedersiniz başım dönüyor olduğum yerde bayılacak gibi oluyorum normal mi bu
İshal bende de geçmedi karın ağrısıyla uyanıyorum ama bayılacak kadar değil su iç bol bol vücudun susuz kalmış olabilir

Mide yanması yaşayan var mı kızlar
Ara ara mide ekşimesi oluyor bende de
Günaydın gözün aydın çok sevindim

Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de senle ayni durumdayım. Daha kese gormeyede gitmedim. Onumuzdeki hafta gidicem.

İlkinde acı bir tecrübe yaşayınca maalesef insanın aklına her şey geliyo.
Doktor pozitif ol biraz diyo da öyle kolay değil işte, damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlarmış.

Ay hadi bakalım kuzum, inşallah güzel haberlerle gel haftaya.
Kontrole giderken haber et bize, dua edelim buradan.

Ayy süper canım maşallah sağlıcakla ilerlesin minnoş

Reactions: kdv
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…