- 29 Ekim 2020
- 1.288
- 2.488
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.201
Önceden kalma alışkanlık olmuş su icmek hiç aklıma gelmiyor yaSusuz kalıyorsun su iç bol
Tamamdır canım teşekkürlerAa deniyim bende sağol canım
Evet canım dedim su gibi bi akıntı geliyo çok normal dedi bu haftalar da ben de daha detay sormadım bide ben kan idrar tahlili tsh falan tahlil verdim baya rutin gebelik tahlilleriymiş aklınız da bulunsun siz de verin bence
Geçen hafta aynısı yaşadım hatta elim ayağm titriyordu tuvaletimi yaparkenKızlar günaydın. Afedersiniz 2 gündür şiddetli ishal sorunu yaşıyorum, birde tuvaleti yaparken afedersiniz başım dönüyor olduğum yerde bayılacak gibi oluyorum normal mi bu
çok teşekkür ederim canım hemen denicem iyice rahatsız ettiBir yemek kasigi sumak yarim br su bardagi suda bir dk kaynat sogusun yada ilik süz günde iki uc kez gargara yap ister tukur ister icebilirsn de agzinda bekletip bn tukuruyormagiz icin cok faydali yara apse agri sizi malum gebelikte bnmde ilk haftalar yirmilik disim sisti apse yapti boyle gecirdm
Canım kalbinizi ferah tutun ben oğlum da 10.hafta duydum. Şaka gibi. Kaç dr dedi bu boş gebelik alalım diyeKuzum merhaba . Fena değil. Çarşamba leke oldu nokta kadar. Acile gittik 6+1 dim o gün . Hem alttan hem üstten bakıldı kese büyümüş ama içi boş gebelik olabilir haftaya bakalım tekrar dedi.Moralim bozuk pek yaklaşmıyorum buralara o sebeple. Kese düzgün büyüyor ama içi boştu bende gördüm . Hayırlısı canım ya. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Canım çok çok geçmiş olsun. Grip için ne kullanıyorsun peki bugün daha iyi misinBende çok hastayım zor ayakta duruyorum korkmayalım lütfen. Birbirimize destek çıkalım hepimizin herşey yolundadır inanıyorum ben . Evde kedimiz vardı toksoplazma yüksek çıktı artık bahçede ben evdeyken hep miyavlıyor çok üzülüyorum .
Canım kalbinizi ferah tutun ben oğlum da 10.hafta duydum. Şaka gibi. Kaç dr dedi bu boş gebelik alalım diyeCanım sen pozitifi battan kaç gün önce gördün? Maalesef bende de kese ve bebek var ama kalp atışı yokpozitifi gördüğüm tarihe göre geç döllenme olamaz. Yine de acaba yavaş gelişme söz konusu olabilir mi diye düşünmek istiyorum ama hiç umudum yok.. İnşallah haftaya ikimiz için de mucize olur.
Canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlikHosgeldin canim saglikla alirsin insallah bebegini kucagina.Benim 2. Bebegim. 4 yasinda kizim var
yağlı yememeye dikkat et bende de olmuştu bide mideni çok boş bırakma ufakta olsa tuzlu bir şeyler atıştırMide yanması yaşayan var mı kızlar
Aleykum selam canım Senin de kandilin mübarek olsun. Bende 35 bitiyor yalnız değilsinSelamlar yeni gelen arkadaşlara da kandilimiz mübarek olsun. Bu mübarek günde tüm arzu ettiklerinizi rabbim hayırlıya çevirsin inşallah. Sizler gençsiniz. Benim hem ilk bebeğim hem 34 e girdim yeni. İnşallah sorunsuz hepimiz atlatıcaz. Sürekli bakıyorum biriniz yazmış mı diye kimse kendini yanlız hissetmedin. @edahayalimajmaker ins hesabım konuşmak isteyen ordan da yazabilir
anladım canım çok geçmiş olsun neyse ki biliyorsun çözümü var inşallah sağlıkla ilerler gebeliğinBende genetik faktör 5 leiden heterozigot pıhtılaşma problemi var canım bu raporumda yazan vençz yetmezliği
:) hayatı en anlamlı bulduğum en güzel yaşlarAleykum selam canım Senin de kandilin mübarek olsun. Bende 35 bitiyor yalnız değilsin
Grip için mandalina yiyorum sürekli muz elma armut meyve ye dayandım.Canım kalbinizi ferah tutun ben oğlum da 10.hafta duydum. Şaka gibi. Kaç dr dedi bu boş gebelik alalım diye
Resmen çocuğumu alacaklardı
Sabırla bekleyin inşallah
Canım çok çok geçmiş olsun. Grip için ne kullanıyorsun peki bugün daha iyi misin
Canım kalbinizi ferah tutun ben oğlum da 10.hafta duydum. Şaka gibi. Kaç dr dedi bu boş gebelik alalım diye
Resmen çocuğumu alacaklardı
Sabırla bekleyin inşallah
Canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
Umarım hormonlarla alakalıdır ya dışarıda her zaman yemek yiyoruz sonuçta ne bileyimGeçen hafta aynısı yaşadım hatta elim ayağm titriyordu tuvaletimi yaparkenBir yandan karın ağrılarımda çok oluyordu 2 gün sürdü 3. Gün geçti .Ben dışardan yemek yemiştim ona bağladım mikrop vs aldım heralde diye ama hamilelikle alakalı mı bilmiyorum
Ben de bir kayıp yaşadım malesef öyle haklısın ki insan düşünmeden edemiyor. İlerleyen dönemlerde biraz daha rahatlarız inşallah. İlk kontrol için yarın gideceğim ben de bakalım ne diyecek doktor.Amiiiiiin canım, inşallah.
Valla benim de stresten migrenim tuttu işte.
Karından göremeyince doktora kaç kere “Dış gebelik değil dii mi?” diye sordum bilmiyorum.
Nerden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri dedi en sonunda.
İster istemez oluyor o stres canım.
Bir de daha önce kaybımız olduğu için, insanın içi hiçbir zaman rahat edemiyor galiba.
İshal bende de geçmedi karın ağrısıyla uyanıyorum ama bayılacak kadar değil su iç bol bol vücudun susuz kalmış olabilirKızlar günaydın. Afedersiniz 2 gündür şiddetli ishal sorunu yaşıyorum, birde tuvaleti yaparken afedersiniz başım dönüyor olduğum yerde bayılacak gibi oluyorum normal mi bu
Bu bebişinizi inşallah sağlıkla alın kucağınıza2 düşüğe kadar bilmiyordum sonra genetiğe yönlendirdiler genetikte yapılan test sonucu öğrendim.
Ara ara mide ekşimesi oluyor bende deMide yanması yaşayan var mı kızlar
Günaydın gözün aydın çok sevindimGünaydın kızlar. Dün akşam doktor kontrolüne gittim kese arkası kanamam geçmişDoktor progestan kullanmaya devam edelim yine de riske atmayalım dedi. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Miniğim 12 mm olmuş
Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de senle ayni durumdayım. Daha kese gormeyede gitmedim. Onumuzdeki hafta gidicem.
Ayy süper canım maşallah sağlıcakla ilerlesin minnoşGünaydın kızlar. Dün akşam doktor kontrolüne gittim kese arkası kanamam geçmişDoktor progestan kullanmaya devam edelim yine de riske atmayalım dedi. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Miniğim 12 mm olmuş