- 28 Mart 2017
- 545
- 865
- 33
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.801
Merhaba bende tüp bebekte hamile kaldım keseyi gördüm ama hala devam ediyorum kalp atışından sonra nasıl bırakacağını söyleyeceğim ilaçları dedi doktorumKizlar tup bebekle hamile kalaniniz var mi?
Ben 4+2 deyim. Hala gunde 3 tane estrofem kullaniyorum. Bu ilaci ne zaman bıraktınız?
Iyi tabi. Yalnız burdakilerin çoğu bende dahil 3 kat arttı hep betalar garip bi şekildeilk 82 iki gün sonra 300 nasıl artış iyi mi beta
Kalp atisini ne zaman duyarız qcabaMerhaba bende tüp bebekte hamile kaldım keseyi gördüm ama hala devam ediyorum kalp atışından sonra nasıl bırakacağını söyleyeceğim ilaçları dedi doktorum
İnşallah bir sıkıntı olmaz herkes sağlıkla kucağına alır bebekleriniIyi tabi. Yalnız burdakilerin çoğu bende dahil 3 kat arttı hep betalar garip bi şekilde
İki kat artan betam gözüme batmaya başladıIyi tabi. Yalnız burdakilerin çoğu bende dahil 3 kat arttı hep betalar garip bi şekilde
Ben de çok merak ediyorum Allahım göster o günleriiiKalp atisini ne zaman duyarız qcaba
Önemli olan artışta kalması inşallah devamlı artar böyleİki kat artan betam gözüme batmaya başladı
Beta 1500 üzerinde vajinadan 3000 üzerinde karından görülüyormușİnşallah bir sıkıntı olmaz herkes sağlıkla kucağına alır bebekleriniben hala kaptırmamaya çalışıyorum kendimi kese vs görene kadar 22 si gibi 8 gün sonra acaba karından görülür mü 5+2 oluyor
İki kat artan betam gözüme batmaya başladı
Önemli olan beta değeri yani haftadan çokBeta 1500 üzerinde vajinadan 3000 üzerinde karından görülüyormuș
Aynen öyle beta önemli kesede. Bende aynı düşüncedeyim vajinal ultrason konusundaÖnemli olan beta değeri yani haftadan çok
Vajinal ultrason istemiyorum çok gerekmedikçe
Bebişler ikizler burcu olacak ondandırIyi tabi. Yalnız burdakilerin çoğu bende dahil 3 kat arttı hep betalar garip bi şekilde
Ay sorma hiç anlaşamadığım burç direkt ikizlerBebişler ikizler burcu olacak ondandır
Hayırlı olsun. Düzenli artış önemli tabi. Benim sat 1 Eylül keseyi gördüm geç gittim zaten doktora 5+5 de. Kesede önemli olan beta değeriMerhaba kızlar benimde son adetim 8 Eylül salı günü beta 330,9 çıktı bir de perşembe verdim sonucu yarın öğreneceğim inşaallah artış vardır. Sat 8 Eylül olup kese gören var mı ya da beta değerleri okudum biraz geçmiş sayfaları genelde herkesin çok yüksek.
Bebeklikleri de zor geçiyor diyorlarAy sorma hiç anlaşamadığım burç direkt ikizlerSenelerdir millete yorum yaparım ikizler misin sen dengesizsin falan derdim Bebem ikizler olacak
Evet biraz araştırdım da öyle yazıyorduÖyle miiiii
Tatlim napiosun kac gundur yoksun..kotu bisey yok degil demi. Merak ettim seni..girip girip bakiyorm yazmamissin hic birsey merak ettim canmMerhabalar canım hayırlı olsun seninki de oval görünüyor kızım da yuvarlakti bu minnosda oval
Alışırız elbetEvet biraz araştırdım da öyle yazıyorduAy kuzucuklar sağlıkla gelsinler de razıyım ben