2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kizlar tup bebekle hamile kalaniniz var mi?
Ben 4+2 deyim. Hala gunde 3 tane estrofem kullaniyorum. Bu ilaci ne zaman bıraktınız?
Merhaba bende tüp bebekte hamile kaldım keseyi gördüm ama hala devam ediyorum kalp atışından sonra nasıl bırakacağını söyleyeceğim ilaçları dedi doktorum

Iyi tabi. Yalnız burdakilerin çoğu bende dahil 3 kat arttı hep betalar garip bi şekilde
İnşallah bir sıkıntı olmaz herkes sağlıkla kucağına alır bebeklerini ben hala kaptırmamaya çalışıyorum kendimi kese vs görene kadar 22 si gibi 8 gün sonra acaba karından görülür mü 5+2 oluyor

Merhaba kızlar benimde son adetim 8 Eylül salı günü beta 330,9 çıktı bir de perşembe verdim sonucu yarın öğreneceğim inşaallah artış vardır. Sat 8 Eylül olup kese gören var mı ya da beta değerleri okudum biraz geçmiş sayfaları genelde herkesin çok yüksek.

Hayırlı olsun. Düzenli artış önemli tabi. Benim sat 1 Eylül keseyi gördüm geç gittim zaten doktora 5+5 de. Kesede önemli olan beta değeri

Kizlarrrrr ust uste surekli grip oluyorumm. Tam iyilestim iyiyim diyorm tekrar 4-5 gun sonra grip yenileniyor. Vitaminden baska biseyde kullanamiyorum cok halsizim. Ben grip olunca 4 yasindaki kizima da geciyor dongu surekli tekrarliyor yaaa. Hic bu kadar sık hasta oldugumu bilmezdim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…