2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Amiiiiin canım, inşallah sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza.
Benim de fitiller zorlamaya başladı.
Sürekli bir şey gelmiş mi diye kontrol etmekten tahriş ettim heralde.
Fitili verirken biraz acıyo.

canım sen bursadaydın değil mi ? bursanın neresinde ve hangi hastaneye gitmeyi tercih ettin. belki bu tospikte 7. haftada gösterir kendini. üzme kendini hayırlı haberlerini bekliyoruz

Amiiiiin canım, inşallah sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza.
Benim de fitiller zorlamaya başladı.
Sürekli bir şey gelmiş mi diye kontrol etmekten tahriş ettim heralde.
Fitili verirken biraz acıyo.
Bende de ağrı yapıyor ya biliyom Kİ fitilden dolayı doktora gidince sorucam bide içsem acaba aynı olmaz mı ..
sende sor bence içsek aynı ise daha iyi olur ya alttan zor

Bende de ağrı yapıyor ya biliyom Kİ fitilden dolayı doktora gidince sorucam bide içsem acaba aynı olmaz mı ..
sende sor bence içsek aynı ise daha iyi olur ya alttan zor
Ben onu en başta sormuştum canım.
Vajinal daha etkili demişti doktorum.
Ya fitil zorluyo falan ama giriyor bir şekilde.
Şu an karın bölgesindeki ağrı çok rahatsız ediyo beni.
İnşallah bebeğim büyüyordur, ondandır bu ağrı.

Corasprin bende kullanıyorum. Kan pıhtılaşmasından dolayı sizinde öyle mi?

Ayy maşallah ❣Darısı başımıza ❤Ben de dün kalp atışını gördüm çok etkilendim kimbilir sesini duysam nasıl hissederim
Ahh naslll hemde bir babasinin göğsünde yattigimda birde bugün duydugum ses dünyanın en guzel tınısıydi. Minik sevgilim saglikla gelsin hepimizin bebesi inşallah

Ultrasonda tek kalp atışı vardı. Sonradan sürpriz çıkmazsa tekil şimdilik. senin kaç artı kaç ki şu an? Benim 4+2 de 1873 müş.
Benim 4 +1 di 3783 cikti dun. Bu kadar yüksek olması kotu bir sey mi? Dis gebelik falan olabilir mi? 2 gunde bir 2 kat değilde 3 kata yakin artmis.

Bende aynı şeyi düşünüyorum. Sevindim benim gibi düşünenlerin olmasına
Merhaba canım beni de ekler misin? Yaş 27 ilk gebelik 4+3 bugün keseyi gördük şükür her şey yolunda giderse inşallah tahmini doğum 20 Haziran gösteriyor
Hayırlı olsun gözünüz aydın
Kısıtlamalar zaten akıllara zarar güya zorunlu değil ama işte

Kizlar tup bebekle hamile kalaniniz var mi?
Ben 4+2 deyim. Hala gunde 3 tane estrofem kullaniyorum. Bu ilaci ne zaman bıraktınız?

ben tüp bebekle hamile kaldım

7. haftama girdim bu hafta önce 2'ye düşürdü doktorum sonra son 2 gün 1'e düşürdü, bugün itibariyle tamamen kesti

ben de 3 tane kullanıyordum yeni yeni azaltarak tamamen kesti şu an

bi sor bakalım senin de keseyi kalbi gördükten sonra kesebilir

Onu bekliyor olabilir canim. Henuz 4+2 kese görmeye bile gitmedim. 6+2 de gideyim hem belki kalp atisini görürüm diyorum. Cunku o kalp atisini bekleme stresi üzerimde derim bir yük oluyor. Daha once kalp atışlarını duymadığımız icin kurtaj olmustum. Oyle bir fobi olustu bende bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…