2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
ben tüp bebekle hamile kaldım🧡🙏

7. haftama girdim bu hafta önce 2'ye düşürdü doktorum sonra son 2 gün 1'e düşürdü, bugün itibariyle tamamen kesti

ben de 3 tane kullanıyordum yeni yeni azaltarak tamamen kesti şu an

bi sor bakalım senin de keseyi kalbi gördükten sonra kesebilir 😇
Siz kalp atisini duydunuz mu?

Onu bekliyor olabilir canim. Henuz 4+2 kese görmeye bile gitmedim. 6+2 de gideyim hem belki kalp atisini görürüm diyorum. Cunku o kalp atisini bekleme stresi üzerimde derim bir yük oluyor. Daha once kalp atışlarını duymadığımız icin kurtaj olmustum. Oyle bir fobi olustu bende bu yüzden.

Çok normal ben şimdi whatsapp'ımdan baktım 1 ekim'de keseyi görmüşüm

aiiy hadi inşallah sağlıkla göreceksin🙏🧡🧡

Herkese selam 🙋🏻‍♀️
Ben dün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm 🤭

Aslında tam 1 hafta önce regl olmam gerekirken olmadım. Sonra biraz kahverengi kanamam oldu ve kesildi, ertesi günden beri hiçbirşey yok. Evde test yaptım sonuç pozitif😍 3. Çocuğum olacak 🤭🤭

Henüz kan testi yaptırmadı ama internette baktığım kadarıyla daha çok çok yeni bir gebelikmiş. Haziran gösteriyor doğumu🤗

Bebeğini bekleyen herkes hayırlısıyla kucağına alır inşallah 🙏🏻

Kızlar 5+5 te hcg 1800 dü. Düşük mü sizce. Burda genelde yüksek . Kafam karıştı
Düşük olması sıkıntı değil düzenli arttıysa sorun değil ☺️
Herkese selam 🙋🏻‍♀️
Ben dün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm 🤭

Aslında tam 1 hafta önce regl olmam gerekirken olmadım. Sonra biraz kahverengi kanamam oldu ve kesildi, ertesi günden beri hiçbirşey yok. Evde test yaptım sonuç pozitif😍 3. Çocuğum olacak 🤭🤭

Henüz kan testi yaptırmadı ama internette baktığım kadarıyla daha çok çok yeni bir gebelikmiş. Haziran gösteriyor doğumu🤗

Bebeğini bekleyen herkes hayırlısıyla kucağına alır inşallah 🙏🏻
Hayırlı olsun gözünüz aydın 🤗

Kızlar sizde de gereksiz gerginlik var mı? Sabahtan beri öyle gerginim ki en sonunda eşime çattım 🤦🏻‍♀️ Hiçte çatılıcak bişey yapmamıştı oysa ki adamcağız ama yok içim sinirleniyo sanki 🤣😅 ayy bana bi haller oluyoorr 🤯🤯🤣🤣
Gerginlik değil de beni beğenmiyormu acaba beni sevmiyormu artık gibi salakca düşüncelerdeyim 1 buçuk senedir evliyim ilkkez böyle duygular yaşıyorum hamilelikten dolayı galiba😝

Düşük olması sıkıntı değil düzenli arttıysa sorun değil ☺️

Hayırlı olsun gözünüz aydın 🤗
Çok teşekkür ederim sizin de gözünüz aydın😍
Kızlar sizde de gereksiz gerginlik var mı? Sabahtan beri öyle gerginim ki en sonunda eşime çattım 🤦🏻‍♀️ Hiçte çatılıcak bişey yapmamıştı oysa ki adamcağız ama yok içim sinirleniyo sanki 🤣😅 ayy bana bi haller oluyoorr 🤯🤯🤣🤣
Açıkçası ben zaten genel anlamda gergin bir insanım bir değişiklik pek farketmedim 😃

Bende ara ara oluyordu özellikle adet dönemine yakın. Şimdi de arada oluyor🤭😂

Ben de öyleyim biri bişey sorsa sinirleniyorum kafam çok atık 😂

Bana tam tersi bi dinginlik sakinlik geldi 🙈 gurbetteyiz eşimden başka kimsem yok gebelikte tedirginliklerimden ona sığınıyorum galiba kedi gibiyim 😅

X