2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Hayırlı olsun. Düzenli artış önemli tabi. Benim sat 1 Eylül keseyi gördüm geç gittim zaten doktora 5+5 de. Kesede önemli olan beta değeri
Sağ olun hepimizinki hayırlı olsun sağlıkla ilerlemek nasip olsun bakalım yarın belli olur artışa göre. Sizin kaçtı beta keseyi gördüğünüzde?

Kizlarrrrr ust uste surekli grip oluyorumm. Tam iyilestim iyiyim diyorm tekrar 4-5 gun sonra grip yenileniyor. Vitaminden baska biseyde kullanamiyorum cok halsizim. Ben grip olunca 4 yasindaki kizima da geciyor dongu surekli tekrarliyor yaaa. Hic bu kadar sık hasta oldugumu bilmezdim ben.
Geçmiş olsun canım, maalesef illet bir salgın var, ablam ve annem de 1 aydır bir iyi bir hasta gibi atlatamadılar. Bol su meyve vitamin ve doktorunun onayladığı bitki çayları. Yapacak bir şey yok maalesef 😢

Ayağını sıcak tut cnm ben de dün çok ağrı çektim sıcak su torbası tuttum ayaklarıma rahatladım. Bu hava hasta olmak için çok müsait. İshal bende de var normalde hiç ishal olmam
Yorgan döşek çıkamadım evden ben çok kötüyüm hala hiç böyle olmamıştım. İşe de gidemiyorum kabus gibi. Bebek ne durumda bilmem kendimi göremiyorum telefonu yeni aldım elime

Kizlarrrrr ust uste surekli grip oluyorumm. Tam iyilestim iyiyim diyorm tekrar 4-5 gun sonra grip yenileniyor. Vitaminden baska biseyde kullanamiyorum cok halsizim. Ben grip olunca 4 yasindaki kizima da geciyor dongu surekli tekrarliyor yaaa. Hic bu kadar sık hasta oldugumu bilmezdim ben.
Canım portakal falan ye ilaç kullanamıyoruz malum yat dinlen terlemeye çalış geçmiş olsun bağışıklığın hamilelikte zayıfladı belki olabilir sıkıntı yapma geçer inşallah 🌸

X