- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.821
Betaniz kaçtı kese gördüğünüzdeHayırlı olsun. Düzenli artış önemli tabi. Benim sat 1 Eylül keseyi gördüm geç gittim zaten doktora 5+5 de. Kesede önemli olan beta değeri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Betaniz kaçtı kese gördüğünüzdeHayırlı olsun. Düzenli artış önemli tabi. Benim sat 1 Eylül keseyi gördüm geç gittim zaten doktora 5+5 de. Kesede önemli olan beta değeri
Sağ olun hepimizinki hayırlı olsun sağlıkla ilerlemek nasip olsun bakalım yarın belli olur artışa göre. Sizin kaçtı beta keseyi gördüğünüzde?Hayırlı olsun. Düzenli artış önemli tabi. Benim sat 1 Eylül keseyi gördüm geç gittim zaten doktora 5+5 de. Kesede önemli olan beta değeri
Benim oğlum da ikizler maşallah diyim çok güzel büyüdü beni hiç yormadı. Şimdi pirinç tanem de ikizlerBebeklikleri de zor geçiyor diyorlar
Benim kızımda ikizler, buda ikizler Allahim bize bol bol sabır versin kızlar işimiz çok.zorBebeklikleri de zor geçiyor diyorlar
Güzel haberlerini bekliyoruz canmGünaydın kızlar sabah 5 de mhrs den randevu yakaladım bugün kontrole gidiyorum bana şans dileyin
Teşekkür ederim sonucu yazarımGüzel haberlerini bekliyoruz canm
Benim de 3 kat arttı neden acabaIyi tabi. Yalnız burdakilerin çoğu bende dahil 3 kat arttı hep betalar garip bi şekilde
Geçmiş olsun canım, maalesef illet bir salgın var, ablam ve annem de 1 aydır bir iyi bir hasta gibi atlatamadılar. Bol su meyve vitamin ve doktorunun onayladığı bitki çayları. Yapacak bir şey yok maalesefKizlarrrrr ust uste surekli grip oluyorumm. Tam iyilestim iyiyim diyorm tekrar 4-5 gun sonra grip yenileniyor. Vitaminden baska biseyde kullanamiyorum cok halsizim. Ben grip olunca 4 yasindaki kizima da geciyor dongu surekli tekrarliyor yaaa. Hic bu kadar sık hasta oldugumu bilmezdim ben.
Hadi bakalım minikini gör kalp sesini duy güzel haberlerini de bize yazGünaydın kızlar, kontrole gidicem saat 9:30 da. İnşallah minik sağlıklıdır
Ahahahah ben de ikizler burcuyum, çevrem için bilemem ama çok severim burcumuBebişler ikizler burcu olacak ondandır
Yorgan döşek çıkamadım evden ben çok kötüyüm hala hiç böyle olmamıştım. İşe de gidemiyorum kabus gibi. Bebek ne durumda bilmem kendimi göremiyorum telefonu yeni aldım elimeAyağını sıcak tut cnm ben de dün çok ağrı çektim sıcak su torbası tuttum ayaklarıma rahatladım. Bu hava hasta olmak için çok müsait. İshal bende de var normalde hiç ishal olmam
Canım portakal falan ye ilaç kullanamıyoruz malum yat dinlen terlemeye çalış geçmiş olsun bağışıklığın hamilelikte zayıfladı belki olabilir sıkıntı yapma geçer inşallahKizlarrrrr ust uste surekli grip oluyorumm. Tam iyilestim iyiyim diyorm tekrar 4-5 gun sonra grip yenileniyor. Vitaminden baska biseyde kullanamiyorum cok halsizim. Ben grip olunca 4 yasindaki kizima da geciyor dongu surekli tekrarliyor yaaa. Hic bu kadar sık hasta oldugumu bilmezdim ben.
Rabbim yardımcın olsun inşallah kalp sesini duyarsınGünaydın kızlar, kontrole gidicem saat 9:30 da. İnşallah minik sağlıklıdır
Güzel haberler al gel canmGünaydın kızlar, kontrole gidicem saat 9:30 da. İnşallah minik sağlıklıdır
Ay sorma hiç anlaşamadığım burç direkt ikizler Senelerdir millete yorum yaparım ikizler misin sen dengesizsin falan derdim Bebem ikizler olacak
Ben de oğlak burcuyum. Esim de ikizler. Erken doğarsa boga olur iyi anlaşırızoff ben de hep kavga dövüşüm
anne oğlak çocuk ikizler tam bir çatışma n'apıcaz bilmiyorum erken doğsa en azından boğa olur