- 24 Ekim 2012
- 3.216
- 2.202
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.781
Siz kalp atisini duydunuz mu?ben tüp bebekle hamile kaldım
7. haftama girdim bu hafta önce 2'ye düşürdü doktorum sonra son 2 gün 1'e düşürdü, bugün itibariyle tamamen kesti
ben de 3 tane kullanıyordum yeni yeni azaltarak tamamen kesti şu an
bi sor bakalım senin de keseyi kalbi gördükten sonra kesebilir
Onu bekliyor olabilir canim. Henuz 4+2 kese görmeye bile gitmedim. 6+2 de gideyim hem belki kalp atisini görürüm diyorum. Cunku o kalp atisini bekleme stresi üzerimde derim bir yük oluyor. Daha once kalp atışlarını duymadığımız icin kurtaj olmustum. Oyle bir fobi olustu bende bu yüzden.
Kızlar 5+5 te hcg 1800 dü. Düşük mü sizce. Burda genelde yüksek . Kafam karıştı
Dış gebelikte düzensiz artış oluyormuş canım. Belki çoğul gebeliktir seninki.Benim 4 +1 di 3783 cikti dun. Bu kadar yüksek olması kotu bir sey mi? Dis gebelik falan olabilir mi? 2 gunde bir 2 kat değilde 3 kata yakin artmis.
Düşük olması sıkıntı değil düzenli arttıysa sorun değilKızlar 5+5 te hcg 1800 dü. Düşük mü sizce. Burda genelde yüksek . Kafam karıştı
Hayırlı olsun gözünüz aydınHerkese selam
Ben dün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm
Aslında tam 1 hafta önce regl olmam gerekirken olmadım. Sonra biraz kahverengi kanamam oldu ve kesildi, ertesi günden beri hiçbirşey yok. Evde test yaptım sonuç pozitif3. Çocuğum olacak
Henüz kan testi yaptırmadı ama internette baktığım kadarıyla daha çok çok yeni bir gebelikmiş. Haziran gösteriyor doğumu
Bebeğini bekleyen herkes hayırlısıyla kucağına alır inşallah
Dün 1800 dü 5+5 teBenim de sat 13 ekim ben de merak ediyorum beta hcg niz kaç
2 günde bir katlıyor mu, katlayarak gidiyorsa hiç sorun yokbaktın mı öncesine sonrasına
Yarın tekrar baktırcm kızlar sagolunDüşük olması sıkıntı değil düzenli arttıysa sorun değil
Hayırlı olsun gözünüz aydın
Gerginlik değil de beni beğenmiyormu acaba beni sevmiyormu artık gibi salakca düşüncelerdeyim 1 buçuk senedir evliyim ilkkez böyle duygular yaşıyorum hamilelikten dolayı galibaKızlar sizde de gereksiz gerginlik var mı? Sabahtan beri öyle gerginim ki en sonunda eşime çattımHiçte çatılıcak bişey yapmamıştı oysa ki adamcağız ama yok içim sinirleniyo sanki ayy bana bi haller oluyoorr
Bizde 1 buçuk senedir evliyiz valla daha şimdiden darladım adamı 5 dk sonra pişman oldum zatenGerginlik değil de beni beğenmiyormu acaba beni sevmiyormu artık gibi salakca düşüncelerdeyim 1 buçuk senedir evliyim ilkkez böyle duygular yaşıyorum hamilelikten dolayı galiba
Çok teşekkür ederim sizin de gözünüz aydınDüşük olması sıkıntı değil düzenli arttıysa sorun değil
Hayırlı olsun gözünüz aydın
Açıkçası ben zaten genel anlamda gergin bir insanım bir değişiklik pek farketmedimKızlar sizde de gereksiz gerginlik var mı? Sabahtan beri öyle gerginim ki en sonunda eşime çattımHiçte çatılıcak bişey yapmamıştı oysa ki adamcağız ama yok içim sinirleniyo sanki ayy bana bi haller oluyoorr
Biz yapmıyoruz hormonlar yapıyorBizde 1 buçuk senedir evliyiz valla daha şimdiden darladım adamı 5 dk sonra pişman oldum zaten
Bende ara ara oluyordu özellikle adet dönemine yakın. Şimdi de arada oluyorKızlar sizde de gereksiz gerginlik var mı? Sabahtan beri öyle gerginim ki en sonunda eşime çattımHiçte çatılıcak bişey yapmamıştı oysa ki adamcağız ama yok içim sinirleniyo sanki ayy bana bi haller oluyoorr
Ben fitil olarak kullanamadım ağızdan alıyorum uyumadan önceFitil olarak mı kullanıyorsunuz ?
Ben de öyleyim biri bişey sorsa sinirleniyorum kafam çok atıkKızlar sizde de gereksiz gerginlik var mı? Sabahtan beri öyle gerginim ki en sonunda eşime çattımHiçte çatılıcak bişey yapmamıştı oysa ki adamcağız ama yok içim sinirleniyo sanki ayy bana bi haller oluyoorr
Bana tam tersi bi dinginlik sakinlik geldiKızlar sizde de gereksiz gerginlik var mı? Sabahtan beri öyle gerginim ki en sonunda eşime çattımHiçte çatılıcak bişey yapmamıştı oysa ki adamcağız ama yok içim sinirleniyo sanki ayy bana bi haller oluyoorr
Kızlar sizde de gereksiz gerginlik var mı? Sabahtan beri öyle gerginim ki en sonunda eşime çattımHiçte çatılıcak bişey yapmamıştı oysa ki adamcağız ama yok içim sinirleniyo sanki ayy bana bi haller oluyoorr