- 2 Ağustos 2013
- 34.387
- 102.870
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.001
İnşallah korkulacak bir durum yoktur. İçini ferah tut. Kuzenimin 2 çocuğunda da kanamaları olmuştu şükür bir şey olmadı.Çok değildi az geldi ama sonuçta kırmızıydı konuştum oda göremediği için bişey diyemedi yarın sabah gidicem doktora kan sulandırıcı iğneyi kestim sadece yatıp dinleniyorum şimdi
Korkma inşallah bir sey yoktur. Sürekli kanamalı şekilde hamilelik geçiren Dr varEvet açık renkliydi
Çoğu kişinin öye evet ama benim kendimden açıkcası ımudum yok bakalım sabah belli olucak umarım sizler sağlıkı bi şekilde alırsınız kucağınızaİnşallah korkulacak bir durum yoktur. İçini ferah tut. Kuzenimin 2 çocuğunda da kanamaları olmuştu şükür bir şey olmadı.
Kahverengine döndü ama bilmiyorum ya şuan kafam allak bullakKorkma inşallah bir sey yoktur. Sürekli kanamalı şekilde hamilelik geçiren Dr var
Öyle deme lütfen olumsuz düşünme. Kötüyü düşünüp çekme. Allahın izniyle hiç bir şey olmayacakÇoğu kişinin öye evet ama benim kendimden açıkcası ımudum yok bakalım sabah belli olucak umarım sizler sağlıkı bi şekilde alırsınız kucağınıza
İnşallah kuzum Allah büyükÖyle deme lütfen olumsuz düşünme. Kötüyü düşünüp çekme. Allahın izniyle hiç bir şey olmayacak
Benimde şuan öyle ama içimden bi ses devam etmicek diyor kanama alanınızmu vardır sizin ondanmı olmuşBenimde açık kırmızı kan geldi 5 gün önce gece böyle peceteye sildikce geliyordu acile gittik yatış verdi progestan başladı şuan koyu kahve geliyor böyle bulaşık gibi yok denilcek kadar az mesela
Sakin ol canım bir şey olmaz Allah'ın izni ile inşallah sağlıklıdır üzme kendiniÇoğu kişinin öye evet ama benim kendimden açıkcası ımudum yok bakalım sabah belli olucak umarım sizler sağlıkı bi şekilde alırsınız kucağınıza
Elimde değilki canım inan sevincimi yaşayamadan üzüntüm başladı zaten öyle hamile olduğuma dair belirtim bile yok oda tuzu biberiSakin ol canım bir şey olmaz Allah'ın izni ile inşallah sağlıklıdır üzme kendini
Hayırlı olsun..bende emziriyorum şuan 19 aylık kızım benimdeKızlar merhaba. Sat 3 Eylül. Kısmet olursa haziran annesiyim. 9 aylık bir de kızım var. Emziriyorum şuan. Benimle aynı durumda olan var mı. 2021 ocak annesiyim. Her sene bir tane
Canim benimde çok sancım var mesela sözde belirti ama onun olması da kötü. Sen öyle hemen kötüyü düşünme ne güzel işte ağrın sancın yok demekki. Zaten kese ve kalp atışını görene kadar hepimiz tehlikedeyiz bana da dış gebelik olabilir dedi belirtilerim de var biz kalbimizi bozmayalım inşallah hayırlısı olur elinde değil biliyorum ama sakin kalmaya calis başka şeylerle uğraşElimde değilki canım inan sevincimi yaşayamadan üzüntüm başladı zaten öyle hamile olduğuma dair belirtim bile yok oda tuzu biberi
Ne biliyim canım kanama olması sanki garantiliyo yani aslında elden gelicek bişey yok sağlıksızsa düşücek hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelimCanim benimde çok sancım var mesela sözde belirti ama onun olması da kötü. Sen öyle hemen kötüyü düşünme ne güzel işte ağrın sancın yok demekki. Zaten kese ve kalp atışını görene kadar hepimiz tehlikedeyiz bana da dış gebelik olabilir dedi belirtilerim de var biz kalbimizi bozmayalım inşallah hayırlısı olur elinde değil biliyorum ama sakin kalmaya calis başka şeylerle uğraş
Öyle canım hayırlısı ama biz hep en iyisini düşünelim iyisini çağıralım güzel haberlerini bekliyorum yarınNe biliyim canım kanama olması sanki garantiliyo yani aslında elden gelicek bişey yok sağlıksızsa düşücek hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim
İnşallah canım inşallah güzel haber veririm sizeÖyle canım hayırlısı ama biz hep en iyisini düşünelim iyisini çağıralım güzel haberlerini bekliyorum yarın
Hyr doktor kanama alanı görmediİnşallah kuzum Allah büyük
Benimde şuan öyle ama içimden bi ses devam etmicek diyor kanama alanınızmu vardır sizin ondanmı olmuş
Neyden olduğunu bilmiyorum doktor söylemedi hastanede yattığım gün boyunca bütün kan değerlerime idrar değerlerime baktı bebegin kalp atışını dinledi gece ultrasondan baktı kalp atışına bebeğe sabah genel bir ultrasonda baktı ikisinde de kanama alanı görmedi 2 gün sonunda kahve rengi lekenmenin bir sorun olmadığını eğer adet kanaması gibi kırmızı bir kan gelirse gel diyip yolladı haftaya da kontrole gel dediHyr doktor kanama alanı görmedi
Benimde işte kırmızı geldi peçeteye silince 2 parmak kalınlığında sonra kahverengine döndü anlayamadım ne olup bitiyorNeyden olduğunu bilmiyorum doktor söylemedi hastanede yattığım gün boyunca bütün kan değerlerime idrar değerlerime baktı bebegin kalp atışını dinledi gece ultrasondan baktı kalp atışına bebeğe sabah genel bir ultrasonda baktı ikisinde de kanama alanı görmedi 2 gün sonunda kahve rengi lekenmenin bir sorun olmadığını eğer adet kanaması gibi kırmızı bir kan gelirse gel diyip yolladı haftaya da kontrole gel dedi
Kaç haftalık gebesin doktora falan gitmedin mi kanamadan sonra ?Benimde işte kırmızı geldi peçeteye silince 2 parmak kalınlığında sonra kahverengine döndü anlayamadım ne olup bitiyor
5+3 doktorumla telefonda görüştüm sabah gidicem kan sulandırıcıyı kes dedi sadece zaten progestan kullanıyorum dün de iğne vurulmuştumKaç haftalık gebesin doktora falan gitmedin mi kanamadan sonra ?