- 9 Ağustos 2009
- 1.195
- 1.970
- 38
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.981
Maşallah ne güzel darısı başıma inşallah ben devlete gidiyorum bolu da düzgün özel hastane yok. 6sinda gittim sadece kese gördük foto yüklemiştim . 22 sinde gidicem inşaallah görürüm kuzumu bende
Benimki erken göründü ama 8. Haftaya kadar gecikebilir kalp atışını duymak. Hatta çok nadir de olsa 10 haftayı bulabilir. Sabırla bekliycez pıtpıtları. Ben duyunca ağladım. Çok güzel bir hisNe güzel erkenden duymuşsunuz ben duramadım o zamanlarda :)
Ay benim var çok hemde. Sol kasık ağrıyor. Kız diyorlar sol tarafa bakalım hayırlısıKasıklarım çok ağrıyor benim yanıyor resmen sizde de olan var mı ?
Kızz burdayım bu aralar pek müsait olamıyorum
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsunEkim 2020 annesiyim buraya da geldim hakkımızda hayırlısı bakalım ,tahmini doğum 14 Haziran
Heee tamam iyi ol daKızz burdayım bu aralar pek müsait olamıyorum
Öyle miymiş bilmiyorum benKızlar bebek yerleştikten sonra beta hcg daha hızlı salınıyor galiba
Kuzum senin kaç haftalık şu an yani kaç + kaçHeee tamam iyi ol daBenim de bulantılarım başladı perişanım biraz
5+4 canımKuzum senin kaç haftalık şu an yani kaç + kaç
Canım stres yapma ben de 6+4 te gittim karından kese ve bebeği gördük ama kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi, herkes bu haftalarda duyuyor hocam bir sıkıntı mı var dedim gayet normal dedi, bu işin bir standardı yok dedi. Biraz kuruntu yaptım ama pozitif konuştuğu için kötü düşünmek istemiyorumCanim benim ozel hastaneye gidiyorum canim. Cihazlar kaliteli baya bilmiyorum biraz ruh halim garip oldu nedense. Kahverengi lekeleride gorunce. Allahtan ilk bebegim degil kafayi iyice yerdim galiba.Bol bol dua ediyorum Allahima. Nasibi ve yiyecek ekmegi varsa Allahin izniyle bisey olmaz insallah.
Kızlar merhaba. Sat 3 Eylül. Kısmet olursa haziran annesiyim. 9 aylık bir de kızım var. Emziriyorum şuan. Benimle aynı durumda olan var mı. 2021 ocak annesiyim. Her sene bir tane
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsunKızlar merhaba. Sat 3 Eylül. Kısmet olursa haziran annesiyim. 9 aylık bir de kızım var. Emziriyorum şuan. Benimle aynı durumda olan var mı. 2021 ocak annesiyim. Her sene bir tane
Yaaa çok muydu? Doktora sordun mu?Kızlar günaydın sabah kanamam oldu durdu sonra ama beni benden aldı hiç iyi değilim
Teşekkürler size de hayırlı olsunMerhaba hoş geldiniz hayırlı olsun
Açık renkli kan gibi miKızlar günaydın sabah kanamam oldu durdu sonra ama beni benden aldı hiç iyi değilim
Teşekkür ederimTeşekkürler size de hayırlı olsun
Çok değildi az geldi ama sonuçta kırmızıydı konuştum oda göremediği için bişey diyemedi yarın sabah gidicem doktora kan sulandırıcı iğneyi kestim sadece yatıp dinleniyorum şimdiYaaa çok muydu? Doktora sordun mu?
Evet açık renkliydiAçık renkli kan gibi mi