- 2 Mayıs 2021
- 611
- 450
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mesajı yeni gördüm işteyken arada derede bakınca. Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah güzel sonuçlar alırız. Ben test yapmam hasta olmayı beklerim koskocaman tek çizgi görmek istemiyorum artıkR rose7134 , Y Yelkovannnn 26 ekim de aşılaa olan 3 kişi olduk inşallah birimiz pozitif sonuç alırız çok heyecanlı aynı günde test yapalım :)
Alla allaa muanede olmuşsun illaki anlardı anlaşılirdı diye düşünüyorum için rahat etsin yarın kan ver bence.net çıkar ortaya tek çözüm bu.Ya ben şimdi kaset test yaptım. Bugün ignenin 12. Günü bitti. Cok silik bir çizgi çıktı. Sizce hala igne etkisi mi ? Doktor endometriumda kalınlaşma yok deyince ben bütün umudumu kestim oysa
2.silik cizgiyi goremedim ben fotograttamj cikmiyor acaba
İğne etkisi herhaldeAlla allaa muanede olmuşsun illaki anlardı anlaşılirdı diye düşünüyorum için rahat etsin yarın kan ver bence.net çıkar ortaya tek çözüm bu.
Olabilir.muane olmasan hadi dicem de yinede umudun kırılmasın.İğne etkisi herhalde
Gerçekte var fotoda belli olmuyor, esim de gördü. İgne etkisi bence2.silik cizgiyi goremedim ben fotograttamj cikmiyor acaba
Bilemedim ki canım yaa muhtemelen öyleGerçekte var fotoda belli olmuyor, esim de gördü. İgne etkisi bence
Bende silik çizgiyi görebiliyorum Allah'tan umudunu kesme hiç bir zaman bize yanlizca nasip edecek kismetimize koyacak rabbimdr ve mucizelerle dolu iğnenin etkisi gecmistir diye düşünüyorm ama tabi ki umut verip umudununda kırılmasını istemem bence yarın kan verip net bı sonuçla kafandaki soruları atmalisin.bu testler insanı strese sokuyor.bende geçen ay sürekli bu testlerden yaptim ama bende stres yaratması dan başka bir işe yaramadığını gördüm.en azından kafanda net olur var veya yok diye benim doktorum hep söyler ultrasyon bile yanıltıcı olabilir bazen herzaman kan testiyle net sonuçlar alırız bence yarın kan vermelisin
Ben gordum canim silik cizgiyi insallah vardir yarin tekrarla testi
Siz ne yaptınız kan testi yaptirdinz miBen gordum canim silik cizgiyi insallah vardir yarin tekrarla testi
Yok canim benim bugun 11. Gunumdu testim negatifti kanda vermedimSiz ne yaptınız kan testi yaptirdinz mi
Keşke bi kan testi verseydinz umutsuzluğa kapılmayın hemenYok canim benim bugun 11. Gunumdu testim negatifti kanda vermedim
Çizgi var ama bence igne etkisiBen gordum canim silik cizgiyi insallah vardir yarin tekrarla testi
Çizgi var ama bence igne etkisi
Ama 6.gün çok erken bence belirti olmaması normal doktorun kullanman gereken herhangi bir ilaç vermişmiydi. Duphaston kullandım ben sadece göğüslerimde çok şiddetli ağrı oldu dokunamadım. İlaç yüzünden olabilir diye düşünüyorum. Benim 11.gün bugün 12-14 günde test verebilirsin dedi doktor ama ben regl olmadan önce yaşadığım ağrının aynısını yaşıyorum şuan o yüzden tutmadığını düşündümBenimde 6.günum hiç belirtim yokk sanirim benimde tutmadi zaten.
Bugun vericem canim dua edelim birbirimize sende testi tekrarla bence ben igne etkisi oldugunu dusunmuyorumKeşke bi kan testi verseydinz umutsuzluğa kapılmayın hemen
Merhaba yok herhangi bir ilaç vermedi.bisey kullanmiyorum.ay ne bilim ya evet bazen belirti olmadigida oluyormuş ama hiç bisey yok bendede ufacık bisey bileondan moralim bozuluyor.olsun siz yinede verin yarın kan belli olmaz sonuçta o sekilde hamile kalan çok kisi var regl sancisi cekiyorlar günleri geldikleri için ama olmuyorlarAma 6.gün çok erken bence belirti olmaması normal doktorun kullanman gereken herhangi bir ilaç vermişmiydi. Duphaston kullandım ben sadece göğüslerimde çok şiddetli ağrı oldu dokunamadım. İlaç yüzünden olabilir diye düşünüyorum. Benim 11.gün bugün 12-14 günde test verebilirsin dedi doktor ama ben regl olmadan önce yaşadığım ağrının aynısını yaşıyorum şuan o yüzden tutmadığını düşündüm
Aaaaaa öyledemi oluyorr tam süpriz oda:)12. güne iğne etkisi kalmaz heralde. en temizi kan testi,
bi arkadaş aşılamadan sonra adet oldu tutmadı diyoduk hamileymiş meğer nadirde olsa olabiliyor.