Aaa ben onu hic duymadım öyle miymişİşte benimde öyle pazartesi başladı resmen soluğum kesildi bugün sancı çıktı eve geldim kötüydüm şimdi iyiyim mesela ama sizin de kız olduğuna göre kız bebek bele erkek bebek kasiga vurur diolar demek ki doğru
Bugün hastanede yaşlı teyzeler olarak kimi gorduysem öyle dedilerAaa ben onu hic duymadım öyle miymiş
Hiç dert etme benim de zayıf doğan kuşumun sarılık değeri artıyordu bugün en son tahlile gittik iki günde 1 değer düşmüşSağolun kızlar bebek 3380 gr 38+5 te sezeryan oldu çok zorlandım ben pişman oldum sezeryan olduğuma da sütüm gelmedi mama verdik bugün de sarılık değeri yüksek çıktı yatış oldu hastaneye evde her kafadan bir ses çıkıyor zor bir dönemden geçiyorum ama yine de çok şüküro kadar güzel bir duyguymus ki şimdi anlıyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı eylesin yavrularımızı bu arada sütü elektrik li pompa ile sagdim bugün gayet geliyor artık ama çocuğum biberona alıştı sanırım
Karnın aşağıda tabirini ben de duyuyorum, kimi karnın inmiş diyor kimi yok daha var diyor, bakalim yarın kontrol var doktor ne diyecekBugün hastanede yaşlı teyzeler olarak kimi gorduysem öyle dedilerkarnın aşağıda doğumun çok yakın birde kız bebek bele vurur sözleri duydum bugün hep
Hadi bakalım belki suni sancı verip alırlarKarnın aşağıda tabirini ben de duyuyorum, kimi karnın inmiş diyor kimi yok daha var diyor, bakalim yarın kontrol var doktor ne diyecek
Benim doktor en doğal yolu seviyor anladığımHadi bakalım belki suni sancı verip alırlar
Yani tabiki bir risk olmadığı sürece kendi sancisiyla gelmesi en güzeli inşallah öyle de olur hayırlısıyla sağ selametBenim doktor en doğal yolu seviyor anladığım
Kızımın keyfi yerindeymiş, kendi sancısıyla gelmesi daha iyi dedi doktorum, pazartesi tekrar gel dedi. Sagolsun çok güveniyorum doktoruma, şimdilik kizcemle hala beraberiz
Amin amin hepimizinki inşallahYani tabiki bir risk olmadığı sürece kendi sancisiyla gelmesi en güzeli inşallah öyle de olur hayırlısıyla sağ selamet
Doğumun gerceklesti mi acaba inşallah sağlıkla kucağına almissindirSancı sayıyorum, sıklıklarını kontrol ediyorum, fenayım a dostlar, tüm gece uykusuzluktan sonra sabah eşime "ben yapamayacağım galiba" diye ağladımdaha doktoruma haber vermedim ama canım çıktı çıkacak
Bende 37+2 oldum gün içerisinde aşırı bel ağrısı çekiyorum bazen çok çoğalıyo bazen azalıyorDoğumun gerceklesti mi acaba inşallah sağlıkla kucağına almissindirbende 38+4 üm aşırı bel ağrısı çekiyorum bikac gündür bakalım ne zaman gelecek
Geliyor gelmekte olanBende 37+2 oldum gün içerisinde aşırı bel ağrısı çekiyorum bazen çok çoğalıyo bazen azalıyor
Evet ya aşağıda hareket edince birde o ara sancı gelince çok kötü oluyor birde soğuk soğuk ter geliyor gelecekte gelmeyi bilemediGeliyor gelmekte olanbebek hareketleri de zorluyor beni çok aşağıda ve hareket edince canım acıyor 4 gün önce 3375 kg di büyüdükçe zorlaşiyor
40+1 oldum, yok hala doğmadı, doktorum perşembeye yatış verdi, suni sancı ile normal doğumu başlatmak için, sürekli bir karın ağrım var onun üzerine sancılar tutuyor, çok zor ama kavuşmaya az kaldi inşallahDoğumun gerceklesti mi acaba inşallah sağlıkla kucağına almissindirbende 38+4 üm aşırı bel ağrısı çekiyorum bikac gündür bakalım ne zaman gelecek
Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Bana da hareketleri yavaşlamış gibi geliyor çok net sert hareket ederdi daha ağır yavaş va şıklığı azaldı gibi bugün doktora gitmeyi düşünüyorum.40+1 oldum, yok hala doğmadı, doktorum perşembeye yatış verdi, suni sancı ile normal doğumu başlatmak için, sürekli bir karın ağrım var onun üzerine sancılar tutuyor, çok zor ama kavuşmaya az kaldi inşallah
Yeri de kalmadigi icin biraz daha fazla uyuyorlar merak etmeyin, tabii doktorunuza gidin en iyi o bilir, sağlıkla kucağınıza alın inşallahAllah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Bana da hareketleri yavaşlamış gibi geliyor çok net sert hareket ederdi daha ağır yavaş va şıklığı azaldı gibi bugün doktora gitmeyi düşünüyorum.
Aynı şey için bugün bende sağlık ocağına gittim 130 135 çıktı kalp atışı hemşire alanı daraldığı için kendi de büyüdüğü için hareket edemiyor olabilir dedi ama yine devam ederse git dedi banaAllah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Bana da hareketleri yavaşlamış gibi geliyor çok net sert hareket ederdi daha ağır yavaş va şıklığı azaldı gibi bugün doktora gitmeyi düşünüyorum.
Gittim bende doktora hiç biseyi yokmuş alanı daraldığı yavaşlamış ama hareketini yine de takip etmek gerekiyormuş. Kordondaki kan akışına baktı plesantanin durumuna baktı herşey yolundaymis 3500 kg olmuş en azından herşey yolunda öğrenmiş oldum kanala daha tam girmemiş benimAynı şey için bugün bende sağlık ocağına gittim 130 135 çıktı kalp atışı hemşire alanı daraldığı için kendi de büyüdüğü için hareket edemiyor olabilir dedi ama yine devam ederse git dedi bana
Amin inşallah hep birlikteYeri de kalmadigi icin biraz daha fazla uyuyorlar merak etmeyin, tabii doktorunuza gidin en iyi o bilir, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bende gittim sonradan doktora baş aşağı pozisyonda ama açılma yok dediler açılma olması için ne yapabilirizGittim bende doktora hiç biseyi yokmuş alanı daraldığı yavaşlamış ama hareketini yine de takip etmek gerekiyormuş. Kordondaki kan akışına baktı plesantanin durumuna baktı herşey yolundaymis 3500 kg olmuş en azından herşey yolunda öğrenmiş oldum kanala daha tam girmemiş benim