- 26 Ekim 2020
- 666
- 722
- 53
- 32
14+6 dayım. 1 haftadır lekelenmem var. Aynı zamanda da grip oldum bi haftadır hastayım. Çok şükür bunlar dışında da sıkıntı yokKızlar nasılsınız, nasıl gidiyor kaçıncı haftalardasınız
15 hafta canımKızlar nasılsınız, nasıl gidiyor kaçıncı haftalardasınız
İnşallah hemen iyileşirsin , lekelenmek için dinlen kendini yorma mümkün olduğu kadar14+6 dayım. 1 haftadır lekelenmem var. Aynı zamanda da grip oldum bi haftadır hastayım. Çok şükür bunlar dışında da sıkıntı yoksen nasılsın
Ben de 18e girdimİyiyim kuzum 18+3 teyimsenin nasıl gidiyor
Ben 18 oldum hala netleştiremedik sabır gerek bize15 hafta canımcinsiyeti şimdi Dr tan geldim öğrenemedik
Çok geçmiş olsun geçtiğimiz haftalarda ben de grip yaşadım epey zorlanmıştım, hemen atlatırsın umarım14+6 dayım. 1 haftadır lekelenmem var. Aynı zamanda da grip oldum bi haftadır hastayım. Çok şükür bunlar dışında da sıkıntı yoksen nasılsın
Evet yaBen 18 oldum hala netleştiremedik sabır gerek bize
20 . Haftalarda öğreniriz artık ne yapalım :)Evet yanapalım artık ya hiç fark etmez ama hitap etmek için , anneler his eder diyorlar ama ben his etmiyorum ilk kız hissetim sonra herkes erkek dedi o yüzden hislerim karıştı
Öyle olucak galiba20 . Haftalarda öğreniriz artık ne yapalım :)
15 haftalık oldu nerdeyse 4 aylık olacağız hala bir kilo bile almadım ya ben hala istifra ediyorum biraz olsun kilo almak da iyi amaKızlar ben 2 haftada iki kilo aldımdr çok kilo almışsın dedi ne yapmam gerekiyor ya vitaminlerden dolayı acayip acıkıyorum
Ne güzel işte bebeğin sağlıklı sorun yok , kilo almak tehlikeliymiş , bana hamilelik diyabeti getirirsin dikkat et dedi , yani resmen azarladı , Ama bende ne yicem hiç bilmiyorum ki15 haftalık oldu nerdeyse 4 aylık olacağız hala bir kilo bile almadım ya ben hala istifra ediyorum biraz olsun kilo almak da iyi ama
biz iyiyiz çok şükür, bugün itibariyle tam 16.haftamızdayızKızlar nasılsınız, nasıl gidiyor kaçıncı haftalardasınız
yaa hadi ya göstermedi mi seninkii15 hafta canımcinsiyeti şimdi Dr tan geldim öğrenemedik
senin ikizdi de mi içimden ikisi de kız geçti ama bakalımBen 18 oldum hala netleştiremedik sabır gerek bize
al benden de o kadar hala çare bulamadım kendimi aç bırakayım diyorum ama daha da kötü oluyorumKızlar ben 2 haftada iki kilo aldımdr çok kilo almışsın dedi ne yapmam gerekiyor ya vitaminlerden dolayı acayip acıkıyorum
az kaldı bence geçecek bulantınız 1 2 haftaya15 haftalık oldu nerdeyse 4 aylık olacağız hala bir kilo bile almadım ya ben hala istifra ediyorum biraz olsun kilo almak da iyi ama
Başta iki erkek dendi şimdi bi kız bi erkek dedi doktor ama yanılma payımız var detaylıda bakalım dedi en son iki kızla kapanışı yapacağım hrrhaldesenin ikizdi de mi içimden ikisi de kız geçti ama bakalım
hahaha hadi bakalım hayırlısıBaşta iki erkek dendi şimdi bi kız bi erkek dedi doktor ama yanılma payımız var detaylıda bakalım dedi en son iki kızla kapanışı yapacağım hrrhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?