2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Aynen bı hareketlerını hıssetseydık ya bırazcık gobegım çıktı onun dışında pek bısey yok 2 hafta önce nabız atar gıbı attı sonra hıc hıssetmedım
Bende çok az ama bu aralar sık his ediyorum hepte sol tarafımda nabız gibi , ama 3,4 güne bir oluyor , dikkat ettim sanki tatlı yediğimde oluyor ama yine emin değilim belki bana öyle gelmiştir

Bende çok az ama bu aralar sık his ediyorum hepte sol tarafımda nabız gibi , ama 3,4 güne bir oluyor , dikkat ettim sanki tatlı yediğimde oluyor ama yine emin değilim belki bana öyle gelmiştir
Benımde 2 gundur sol kasıgım agrıyo bıraz rahım mı genıslıyor artık bılmıyorum

Bugun bıraz fazla ıslak olunca korktum pazartesı kontrolüm var bı goreydım bebıslerı 3 hafta kontrol bana çok gelıyo ya 2 hafta ıyı
Çarşamba gitmişiz kontrole eşim diyor ki biz ne zaman gittik haftaya tekrar gidelim 2 gün olmuş daha ay gibi geliyor bana dayanmak çoook zoorr

Kontrolden sonra bı hafta gıdıyo bana sonra tedırgınlıgım başlıyor hareketlerını hissetsek bu kadar olmayız bence
Ben hissedemiyorum ya, ne kelebek ne baloncuk hissi yok dinliyorum ama boş anca çok gaz sancım olursa onu duyuyorum karnımda gur gur malesefff insanlar 15-16da hissetmişler yani çatlıyorum artık

Ben hissedemiyorum ya, ne kelebek ne baloncuk hissi yok dinliyorum ama boş anca çok gaz sancım olursa onu duyuyorum karnımda gur gur malesefff insanlar 15-16da hissetmişler yani çatlıyorum artık
Bende oyleyım canım sadece karnım bıraz büyüdü onu da göbekten dolayı büyüdü mü buyumedı mı anlayamıyorum da bence büyüdü onun dınsda bende de ne kelebek ne nabız atar gıbj bıseu olmadı bı kere oldu gecen haftalarda sonrq hıc olmadı.Bıde oksururken hapsururken oturup kalkarken tuvaletımı yaparken kasıklarım agrıyo normalmı sende de oluyomu

Çok sık değil ama evet arada oluyor bende de. Tecrübesizlik tam olarak bu işte anlamıyoruz korkuyoruz

Benımde 2 gundur sol kasıgım agrıyo bıraz rahım mı genıslıyor artık bılmıyorum
O bendede var ama benim iki tarafta ağrıyor bazen karnımın altı çok ağrıyor ama bilmiyorum bu kadar ağrı normal mi yoksa benim çok dikkat etmem gerektiğinin alarmı mı

O bendede var ama benim iki tarafta ağrıyor bazen karnımın altı çok ağrıyor ama bilmiyorum bu kadar ağrı normal mi yoksa benim çok dikkat etmem gerektiğinin alarmı mı
Benımde çoğu kez ıkı taraf ağrıyor ozellıkle 2-3 gundur ara ara ıgne batıyo gıbı oluyo.bende idrar yolu enfeksıyonu çıkmıştı ya ondan mı acaba dıye korkuyorum valla herseydeb tedırgın oluyo ınsan

İdarar enfeksiyonum benim yok ama yinede ağrıyor , magnezyum kesmiştim ama yine içicem o ağrıları kesmişti , bide kabız olunca gaz olunca yada tuvalete sıkışık olursam ağrılar kaç katına çıkıyor

Hiç sorma her gün bi sürü bişey araştırıyorum , normal bi gebelikte bile insan evhamlı oluyor tüp bebek kanama eklenince çok artıyor heralde bu evham

Evet çift dondurulmuş 5. Gün embriyosu
Merhaba sizin transferiniz 3 embriyomuydu kaçı tuttu kaçıncı günde öğrendiniz ben çarşamba günü 3 embriyo transferi oldum 2si 6 hücreli 1 tane 8 hücreli açıkçası hiçbiri tutmaz gibi hissediyor insan daha önce üç kez başarısız denemem olmuştu tek embriyo ile şimdi de tedirginim sanırım sizede 3 embriyo transferi yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…