- 26 Ekim 2020
- 666
- 722
- 53
- 32
Doktoruna sor yınede kuzum pıhtılqsma yoksa kanamaya yatkınlığı artırır belkıbende bildiğim kadarıyla yok genetik test yaptırmadım hiç, doğuma kadar da kullanırım valla yeterki bebişe bişey olmasın
çok şükür kanam lekelenme vs yok ama sorayım yinedeDoktoruna sor yınede kuzum pıhtılqsma yoksa kanamaya yatkınlığı artırır belkı
Maşallah sağlıkla al kucağınaMerhabalar. Bizde bugün doktora gittik. 16.haftadayız. Çok şükür herşey yolunda şimdilik.Cinsiyeti de bugün öğrendik. Erkek geliyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah hepimizin
Bende kullanmıyorum 6 haftadan beri kestim , sadece progestron ve vitamin çünkü kanama alanım varKızlar 16+2 oldum bendebenim gibi vitaminler dışında ilaç kullanmayan var mı. Fitilim var günde 1 . Onuda bıraktırıcak gibi doktor. Kan sulandırıcı vs yok valla kanama alanım oldu 2-3 kere bıraktım 8-9. Haftada. Pıhtılaşma olsa bu haftaya kadar anlaşılırdı diyor doktorlar ama bilemiyorum. Tek ben miyim bu sulandırıcıyı kullanmayan
Hiç bakmadılar şimdiye kadar ama bu kontrolümde dr söylemek istiyorum ölçsünAynen öyle canım benimde yarın kontrol var fitili bıraktırabilir. Birde kızlar rahim ağzı uzunluğunu falan ölçtürüyor musunuz hiç bakıyor mu sizce doktorlar? Ben sorayım diyorum yarın. Bu arada erkek demişlerdi bana bakalım yarın ne diycek küçüktü o zaman ama sanki pipisini gördüm bende:)
Ne zaman gideceksin kontrole? çatlıcam cinsiyetini merak ediyorum, iyi sabrettin maşallahHiç bakmadılar şimdiye kadar ama bu kontrolümde dr söylemek istiyorum ölçsün
Pazartesi gidicem ama söyleyeceğini hiç sanmıyorumNe zaman gideceksin kontrole? çatlıcam cinsiyetini merak ediyorum, iyi sabrettin maşallah
Ben bugun gittim doktor dedi ki ultrasonda bakıyoruz riskli durum olursa alttan bakıyoruz. Yani sizin doktorlarda bakıyordur muhtemelen sorun görmeyince söylemiyorlardır. 17 haftalık olmuş. Detaylı ultrasona 1 ay var :)Hiç bakmadılar şimdiye kadar ama bu kontrolümde dr söylemek istiyorum ölçsün
Benim de bazen fitil akmış oluyor bazen bildiğimiz ıslaklık oluyorKızlar hala fitil kullananlar genelde fitil sonrası iç çamaşırınızda ıslaklık oluyomu bende genelde az bısey oluyo ama bugun sabah 10 gıbı kullandım 12 ye doğru kalktığımda ıc çamaşırım bayagı ıslaktı fitile bağlıdır demı ya amnıyon sıvısı falan degıldır ınsan herseyden tedırgın oluyo valla
Bugun bıraz fazla ıslak olunca korktum pazartesı kontrolüm var bı goreydım bebıslerıBenim de bazen fitil akmış oluyor bazen bildiğimiz ıslaklık oluyor
Ben de 2 doktora gidiyorum sırf o yüzden böylece 10 günde bir görmüş oluyorum salı kontrolüm var benim de artık bi cinsiyetleri netleşseydi 18. Haftamdayım :))Bugun bıraz fazla ıslak olunca korktum pazartesı kontrolüm var bı goreydım bebıslerı3 hafta kontrol bana çok gelıyo ya 2 hafta ıyı
Çok sık ultrasona da gırmeyın dıyolar herkes bısey dıyor gercıBen de 2 doktora gidiyorum sırf o yüzden böylece 10 günde bir görmüş oluyorum salı kontrolüm var benim de artık bi cinsiyetleri netleşseydi 18. Haftamdayım :))
Benim önce biri kesin erkek dediler sonra erkek beklediğimize kız dendiÇok sık ultrasona da gırmeyın dıyolar herkes bısey dıyor gercıAA senın de mı ıkız 11. Haftada ıkısıde kız demıstı pazartesı 15 haftalık oluyolar belkı bellı olur bayagı da büyümüş senınkıler şimdiye kadar Nıye soylemedıler kı
Aynen detaylıda kesın bellı olur zaten saglıklı olsunlar da valla kız erkek hıc farketmezBenim önce biri kesin erkek dediler sonra erkek beklediğimize kız dendişimdi bi kız bi erkek bekliyoruz detaylıda %100 netleşir dedi doktorum
Öyle inşallah yeter ki iyi olsunlarAynen detaylıda kesın bellı olur zaten saglıklı olsunlar da valla kız erkek hıc farketmez
Ya bende bazen korkuyorum bendede bazen çok su gibi geliyor bazen diyorum acaba aminyom sıvısı mı kendi kendime ama heralde fitilden yani bende fitilin geri kalanları beyaz renkte bile geliyorKızlar hala fitil kullananlar genelde fitil sonrası iç çamaşırınızda ıslaklık oluyomu bende genelde az bısey oluyo ama bugun sabah 10 gıbı kullandım 12 ye doğru kalktığımda ıc çamaşırım bayagı ıslaktı fitile bağlıdır demı ya amnıyon sıvısı falan degıldır ınsan herseyden tedırgın oluyo valla
Ama benim kanama alanım var yani riskli gurubuna giriyor ama hiç bakmıyorlar alttanBen bugun gittim doktor dedi ki ultrasonda bakıyoruz riskli durum olursa alttan bakıyoruz. Yani sizin doktorlarda bakıyordur muhtemelen sorun görmeyince söylemiyorlardır. 17 haftalık olmuş. Detaylı ultrasona 1 ay var :)
Ben her hafta gidesim varBugun bıraz fazla ıslak olunca korktum pazartesı kontrolüm var bı goreydım bebıslerı3 hafta kontrol bana çok gelıyo ya 2 hafta ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?