2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Bende kullanmıyorum 6 haftadan beri kestim , sadece progestron ve vitamin çünkü kanama alanım var

Hiç bakmadılar şimdiye kadar ama bu kontrolümde dr söylemek istiyorum ölçsün

Ne zaman gideceksin kontrole? çatlıcam cinsiyetini merak ediyorum, iyi sabrettin maşallah
Pazartesi gidicem ama söyleyeceğini hiç sanmıyorum bana 16,17 den sonra söyleye bilirim dedi , ama inşallah söyler alışveriş yapmak istiyorum kendimi tutamıyorum bi sürü bişey beğendim yavaş yavaş alıcam

Kızlar hala fitil kullananlar genelde fitil sonrası iç çamaşırınızda ıslaklık oluyomu bende genelde az bısey oluyo ama bugun sabah 10 gıbı kullandım 12 ye doğru kalktığımda ıc çamaşırım bayagı ıslaktı fitile bağlıdır demı ya amnıyon sıvısı falan degıldır ınsan herseyden tedırgın oluyo valla

Hiç bakmadılar şimdiye kadar ama bu kontrolümde dr söylemek istiyorum ölçsün
Ben bugun gittim doktor dedi ki ultrasonda bakıyoruz riskli durum olursa alttan bakıyoruz. Yani sizin doktorlarda bakıyordur muhtemelen sorun görmeyince söylemiyorlardır. 17 haftalık olmuş. Detaylı ultrasona 1 ay var :)

Benim de bazen fitil akmış oluyor bazen bildiğimiz ıslaklık oluyor

Bugun bıraz fazla ıslak olunca korktum pazartesı kontrolüm var bı goreydım bebıslerı 3 hafta kontrol bana çok gelıyo ya 2 hafta ıyı
Ben de 2 doktora gidiyorum sırf o yüzden böylece 10 günde bir görmüş oluyorum salı kontrolüm var benim de artık bi cinsiyetleri netleşseydi 18. Haftamdayım :))

Ben de 2 doktora gidiyorum sırf o yüzden böylece 10 günde bir görmüş oluyorum salı kontrolüm var benim de artık bi cinsiyetleri netleşseydi 18. Haftamdayım :))
Çok sık ultrasona da gırmeyın dıyolar herkes bısey dıyor gercı AA senın de mı ıkız 11. Haftada ıkısıde kız demıstı pazartesı 15 haftalık oluyolar belkı bellı olur bayagı da büyümüş senınkıler şimdiye kadar Nıye soylemedıler kı

Benim önce biri kesin erkek dediler sonra erkek beklediğimize kız dendi şimdi bi kız bi erkek bekliyoruz detaylıda %100 netleşir dedi doktorum

Ya bende bazen korkuyorum bendede bazen çok su gibi geliyor bazen diyorum acaba aminyom sıvısı mı kendi kendime ama heralde fitilden yani bende fitilin geri kalanları beyaz renkte bile geliyor

Ben bugun gittim doktor dedi ki ultrasonda bakıyoruz riskli durum olursa alttan bakıyoruz. Yani sizin doktorlarda bakıyordur muhtemelen sorun görmeyince söylemiyorlardır. 17 haftalık olmuş. Detaylı ultrasona 1 ay var :)
Ama benim kanama alanım var yani riskli gurubuna giriyor ama hiç bakmıyorlar alttan pazartesi gidince bakmasını isticem

Bugun bıraz fazla ıslak olunca korktum pazartesı kontrolüm var bı goreydım bebıslerı 3 hafta kontrol bana çok gelıyo ya 2 hafta ıyı
Ben her hafta gidesim var duramıyorum bebeğin hareketlerini his etmeye başlasak rahatlicaz

İYa bende bazen korkuyorum bendede bazen çok su gibi geliyor bazen diyorum acaba aminyom sıvısı mı kendi kendime ama heralde fitilden yani bende fitilin geri kalanları beyaz renkte bile geliyor
Aynen canım bendede aynı oluyor sonra heralde fitilden dıyorum ama bugun bıraz fazla ıslak olunca sorayım dedım rahat bı gebelık Nıye gecıremıyoz ya bız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…