Maşallah canım çok sevindimKuzucum doktordan geldim herşey yolunda çok şükürlekelenmenin kahve siyah olması normalmiş çünkü büyük bir kanama yaşadık geçen haftalarda ondan dolayı oluyormuş ikili test yaptırdım sonuçlar iki hafta sonra çıkacak
Çok teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığın için benimde ikizdi ama geçen hafta birini kaybetmiş ola bilir dedi , aminnnKızlar benim daha önce burada paylaştığım gibi gebeliğim üçüzdü ama biri kendiliğinden gelişmedi şimdi çift yumurta ikizleri ile devam ediyorum 12+3 oldum. Geçen fetal dna testini sormuştum burada sizlere de bilgi olsun eğer üçüzden ikize ya da ikizden teke düşme gibi durumlar varsa bu testi yapmıyorlarmış çünkü sonucu olumsuz etkiliyormuş yani bizim işimiz detaylı ultrasonu beklemek artık. Burada bu aşamalara gelenler olduğuna inanamıyorum hepimiz adına çok seviniyorum yakında cinsiyet konuşuruz bir iki hafta sonra. Allah bekleyip isteyen herkese nasip etsin..
Maşallah canımAynen kuzum ya bende öyle diyorum en azından bebeğim iyi çok şükür çünkü çok korkarak gittim doktoranasıl hareket ediyor poposunu kaldırıp indiriyor ya Rabbimin mucizesi resmen her geçen gün aramızdaki bağ güçleniyor sanki hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bide erken belki ama sanki bütün çektiğim acıları unutturdu bile sanki yıllarca ugrasmamisim gibi geçen bütün kötü günleri unutmuş gibiyim
Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin canımm... aminn,Amin kuzum İnşallahzamanla alışıyor insan bu duyguya bazen bende şaşırıyorum eskiden karnımı şişmiş hâlini merak ederdim aynada bakıp bakıp ama şimdi gerçekten şişmeye başladı şükrediyorum Rabbim e bu günleri gösterdiği nasip ettiği için
hangı ıgne boyle yaptı canım yaAynen doğru ama bana iğne yapılan yerler mod mor oldu düğümlendi , çok kötü oldu anlamadım niye , bakın fotoğraf yükledim , acaba normal mi
İçini ferah tut kuzum Rabbim ol dedikten sonra hicbisey engel olamaz sende inşallah güzel haberler ile geleceksinRabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin canımm... aminn,
bende 22ocakta trasnfer oldum gecen hafta kontrolum vardı 5haftalık transfere gore ama cıhaz 4+4 ölçmüştü..
doktorum kese bıraz duzensız dedı yanı yuvarlak degıl dedı kenar kısımlarda kanama alanı vardı yogun degıldı..
ama benım aktıf kanamam yok suanda yok,ozamanda yoktu..
neyse hemen pruluton yaptılar , prolutex ve progestan fıtıl kullanıyorum yarın kontrolum var ..
gecen hafta doktorum kanama alanı gecerse kese de toparlayabılır demıstı, o yönü düşünüp bol dua ediyorum..
dua ıstıyorum sızlerden saglıkla gorelım yavrumuzu ,sağlıkla bir ömür geçirelim..
4yıldır onu bekliyoruz..
Rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın ,sağlıkla hayırlı evlatlar versın .. amın
Aminnn canım Allah razı olsunİçini ferah tut kuzum Rabbim ol dedikten sonra hicbisey engel olamaz sende inşallah güzel haberler ile geleceksin
Protestan iğnesi canım benim dr proloton depota karşıhangı ıgne boyle yaptı canım ya
Dualarım seninle merak etme uzan , sol tarafına uzanmaya çakış sol tarafta kan daha çok gider bebeğe beslenmesi açısından , ama benim de kese yuvarlak değildi uzundu ama bişey demedi , hiç bişey olmicak Allah’ın izniyle bebeklerimizi sağlam kucağımıza alıcaz ,Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin canımm... aminn,
bende 22ocakta trasnfer oldum gecen hafta kontrolum vardı 5haftalık transfere gore ama cıhaz 4+4 ölçmüştü..
doktorum kese bıraz duzensız dedı yanı yuvarlak degıl dedı kenar kısımlarda kanama alanı vardı yogun degıldı..
ama benım aktıf kanamam yok suanda yok,ozamanda yoktu..
neyse hemen pruluton yaptılar , prolutex ve progestan fıtıl kullanıyorum yarın kontrolum var ..
gecen hafta doktorum kanama alanı gecerse kese de toparlayabılır demıstı, o yönü düşünüp bol dua ediyorum..
dua ıstıyorum sızlerden saglıkla gorelım yavrumuzu ,sağlıkla bir ömür geçirelim..
4yıldır onu bekliyoruz..
Rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın ,sağlıkla hayırlı evlatlar versın .. amın
ben ilk gebeliğimde 20. haftalara kadar proluton depot devam etmiştim.Kızlar merhaba 11 haftalık hamileyim. Haftaya 12 haftalık oluyorum elimde ki progestan dex bitiyor. Tüp bebek doktorum hepsini 10. Haftada kes demişti ama geçen hafta kanama oldu devam ediyorum. 12 den sonrada günde 2 kere progestan 200 mg fitil ve pruloton depod haftada 1 devam edicem. Progestanlara hala devam eden var mı bu şekilde
Aynen senin gibiyim bende kuzum İnşallah sağlıklı ilerler gebeliğimizKızlar merhaba 11 haftalık hamileyim. Haftaya 12 haftalık oluyorum elimde ki progestan dex bitiyor. Tüp bebek doktorum hepsini 10. Haftada kes demişti ama geçen hafta kanama oldu devam ediyorum. 12 den sonrada günde 2 kere progestan 200 mg fitil ve pruloton depod haftada 1 devam edicem. Progestanlara hala devam eden var mı bu şekilde
10.haftada estrofemi kesti doktorum digerlerine devam dedi, bugun kontrole gittim 12+5im pregestan fitili de kestirdi proluton depotu da artik vurulma dedi cok şükür, folik asiti de yeni aldim hocam dedim kutuyu bitir bitince onu da birak dedi. Sadece kan sulandirici devam 3gunde 1, onun sebebi de pihtilasma sorunum var diye. Saglikla kucagimiza alalim hepimiz inşallahKızlar merhaba 11 haftalık hamileyim. Haftaya 12 haftalık oluyorum elimde ki progestan dex bitiyor. Tüp bebek doktorum hepsini 10. Haftada kes demişti ama geçen hafta kanama oldu devam ediyorum. 12 den sonrada günde 2 kere progestan 200 mg fitil ve pruloton depod haftada 1 devam edicem. Progestanlara hala devam eden var mı bu şekilde
Oy maşallah canımmHanimlar bugün kontrole gittim, eşim yanimda olmadığı için ona video gönderebilmem adına alttan muayene etti doktorum, karından cok net görünmüyor diye, azıcık da rahatsiz edip uyandırdı sıpayı karnımı biraz eliyle hareket ettiripanaaam bir uyandı bir hareketler, daha da dürttü doktor yan döndü, kalbini gördüm, omurgasını gördüm çok şükür, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bu arada geçen hafta nipt test vermistim ama bugun yine de ikili test verdim, 1 hafta icinde ikisi de çıkacak ama ense kalınlığı burnu falan gayet iyi dedi çok şükür, tam kan sayımı istedi d vitaminim düşük çıktı.
Şöyle söyleyeyim çogu hamilenin sabah bulantisi olur benim ogle yemeginden sonra 15.00ten sonra bulantim olurdu, aksam yatma vaktinde artik inanilmaz derecelere ulaşırdı. 10 haftada estrofemi bırakınca rahatladım. Bazen ilaçlar da ağır gelebiliyor, ben biraz maden suyu içerek, biraz balkona cikip derin derin nefes alarak rahatlatiyordum kendimiKızlar bilmiyorum bu böylemi oluyor ama benim ufak ufak miğde bulantım oluyor sanki. Sabahları oluyor ve sabag iştahsızlık oluyor aşırı zor kahvaltı yapıyorum. Birde gündğz 4ten sonra oluyor bulantı
Ayyy bir görsen var yaOy maşallah canımmbence insan hareketlendiğini gördükten sonra daha bir heyecanlanır
ayy ne güzel ya darısı başımıza, sağlıkla ilerlrsin inşallah10.haftada estrofemi kesti doktorum digerlerine devam dedi, bugun kontrole gittim 12+5im pregestan fitili de kestirdi proluton depotu da artik vurulma dedi cok şükür, folik asiti de yeni aldim hocam dedim kutuyu bitir bitince onu da birak dedi. Sadece kan sulandirici devam 3gunde 1, onun sebebi de pihtilasma sorunum var diye. Saglikla kucagimiza alalim hepimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?