2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar bilmiyorum bu böylemi oluyor ama benim ufak ufak miğde bulantım oluyor sanki. Sabahları oluyor ve sabag iştahsızlık oluyor aşırı zor kahvaltı yapıyorum. Birde gündğz 4ten sonra oluyor bulantı
evet genelde sabah olur ama bende tam tersi akşam 9 10 dan sonra başlardı gece dönerken bile rahatsız ederdi, hele karnım acıktığı zaman işkence olurdu bildiğin mide ağrısı da çekerdim ama azaldı benim ve çok şiddetli yaşamadım bu dediklerim 2 hafta falan sürdü şu 10+4 üm bulantım yok denecek kadar, herkesin değişiyor süreci saati

Benim çok dayanılmıcak şekilde değil şuan ama dikkar editorum karnım acıkmaya başlayınca ve tatlı yediğimde bulanıyor gibi. Sağlıklı olsunalrda bulansın aman

Ayyy bir görsen var ya darısı sana olsun inşallah hareketlendiği zamanlara sağlıkla er en küçüğümüz seninki şuanda
Aminn amin inşallah canım abileri ablalarının arkasından gidiyo benim minnak

Çok şükür çok rahatsız edecek kadar olmAdan atlatmışsın canım. Şu 10lara bende bir gelebilsem ya şu riskli dönem bir gecse heo endişe içindeyim

Çok şükür çok rahatsız edecek kadar olmAdan atlatmışsın canım. Şu 10lara bende bir gelebilsem ya şu riskli dönem bir gecse heo endişe içindeyim
çok haklısın insanın en huzursuz olduğu dönemler ilk dönemler, kalp atışını duyduktan sonra çok rahatlıyorsun, her gün uygulamadan acaba bugün kaç mm büyüdü nereleri oluştu boyutu ne zaman hurma kadar olacak diye bakarken bi baktım günler olmuş uygulamaya girmemişim bi yerden sonra akışına bırakıyorsun ki en güzeli, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Şuan ben öyle günde kaç defa giriyorum uygulamaya belli değil
Sağlıkla geleyim o günlere hepimiz kucağımıza alalım inşallah

Ahhh garibim annem 3 hafta falan balkonda küçük tüpte yemek yapti bana kokmasin diye (=

Maşallah canım çok heyecanlandın diye düşünüyorum çok sevindim

Kızlar bilmiyorum bu böylemi oluyor ama benim ufak ufak miğde bulantım oluyor sanki. Sabahları oluyor ve sabag iştahsızlık oluyor aşırı zor kahvaltı yapıyorum. Birde gündğz 4ten sonra oluyor bulantı
Normal ama ilaçlarda bazen etkiliyor

Bugün geçen gittiğim doktora gittim ilaç yazdırmaya. Gel bakalım dedi. Çok şükür tek taş görüntüsü olmuş bebiş 2 mm. Kalbide minik minik atmaya başlamış
Yaaaa çok sevindim, saglikla ilerlesin insallah vallahi bu topic çoğumuza iyi geldi aman daha kendine dikkat et, birak gerekirse ev pis kalsin ama yorma kendini

Yaaaa çok sevindim, saglikla ilerlesin insallah vallahi bu topic çoğumuza iyi geldi aman daha kendine dikkat et, birak gerekirse ev pis kalsin ama yorma kendini
Yok canım yapmıyorum hiçbişey valla sağolsun benimde annem geliyo haftada bir temizliyo haftasonlarıda eşim birlere süpürge tutuyo o kadar yeter

Yok canım yapmıyorum hiçbişey valla sağolsun benimde annem geliyo haftada bir temizliyo haftasonlarıda eşim birlere süpürge tutuyo o kadar yeter
Ayyy aman süper, insanin yardımcı olan bir eşinin olması gerçekten büyük rahatlık

Kızlar hamileliklerinizi tüm çevreniz biliyor mu tercihen ne zaman söylediniz ya da söylemeyi düşünüyorsunuz? Benim öncekiler hep kötü sonla bitince bunu söylemek içimden hala hiç gelmiyor 13. Haftaya girdim ama hala anne babalarımız dışında bilen yok, kuzenlerim arkadaşlarım söylesem çok sevinirler ama söyleyemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…