evet genelde sabah olur ama bende tam tersi akşam 9 10 dan sonra başlardı gece dönerken bile rahatsız ederdi, hele karnım acıktığı zaman işkence olurdu bildiğin mide ağrısı da çekerdim ama azaldı benim ve çok şiddetli yaşamadım bu dediklerim 2 hafta falan sürdü şu 10+4 üm bulantım yok denecek kadar, herkesin değişiyor süreci saatiKızlar bilmiyorum bu böylemi oluyor ama benim ufak ufak miğde bulantım oluyor sanki. Sabahları oluyor ve sabag iştahsızlık oluyor aşırı zor kahvaltı yapıyorum. Birde gündğz 4ten sonra oluyor bulantı
Benim çok dayanılmıcak şekilde değil şuan ama dikkar editorum karnım acıkmaya başlayınca ve tatlı yediğimde bulanıyor gibi. Sağlıklı olsunalrda bulansın amanŞöyle söyleyeyim çogu hamilenin sabah bulantisi olur benim ogle yemeginden sonra 15.00ten sonra bulantim olurdu, aksam yatma vaktinde artik inanilmaz derecelere ulaşırdı. 10 haftada estrofemi bırakınca rahatladım. Bazen ilaçlar da ağır gelebiliyor, ben biraz maden suyu içerek, biraz balkona cikip derin derin nefes alarak rahatlatiyordum kendimi
Aminn amin inşallah canım abileri ablalarının arkasından gidiyo benim minnakAyyy bir görsen var yadarısı sana olsun inşallah hareketlendiği zamanlara sağlıkla er en küçüğümüz seninki şuanda
Çok şükür çok rahatsız edecek kadar olmAdan atlatmışsın canım. Şu 10lara bende bir gelebilsem ya şu riskli dönem bir gecse heo endişe içindeyimevet genelde sabah olur ama bende tam tersi akşam 9 10 dan sonra başlardı gece dönerken bile rahatsız ederdi, hele karnım acıktığı zaman işkence olurdu bildiğin mide ağrısı da çekerdim ama azaldı benim ve çok şiddetli yaşamadım bu dediklerim 2 hafta falan sürdü şu 10+4 üm bulantım yok denecek kadar, herkesin değişiyor süreci saati
çok haklısın insanın en huzursuz olduğu dönemler ilk dönemler, kalp atışını duyduktan sonra çok rahatlıyorsun, her gün uygulamadan acaba bugün kaç mm büyüdü nereleri oluştu boyutu ne zaman hurma kadar olacak diye bakarken bi baktım günler olmuş uygulamaya girmemişimÇok şükür çok rahatsız edecek kadar olmAdan atlatmışsın canım. Şu 10lara bende bir gelebilsem ya şu riskli dönem bir gecse heo endişe içindeyim
Şuan ben öyle günde kaç defa giriyorum uygulamaya belli değilçok haklısın insanın en huzursuz olduğu dönemler ilk dönemler, kalp atışını duyduktan sonra çok rahatlıyorsun, her gün uygulamadan acaba bugün kaç mm büyüdü nereleri oluştu boyutu ne zaman hurma kadar olacak diye bakarken bi baktım günler olmuş uygulamaya girmemişimbi yerden sonra akışına bırakıyorsun ki en güzeli, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Amiiiin inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alalimayy ne güzel ya darısı başımıza, sağlıkla ilerlrsin inşallah
Ahhh garibim annem 3 hafta falan balkonda küçük tüpte yemek yapti bana kokmasin diye (=Benim çok dayanılmıcak şekilde değil şuan ama dikkar editorum karnım acıkmaya başlayınca ve tatlı yediğimde bulanıyor gibi. Sağlıklı olsunalrda bulansın aman
Aminn amin inşallah canım abileri ablalarının arkasından gidiyo benim minnak
Maşallah canımHanimlar bugün kontrole gittim, eşim yanimda olmadığı için ona video gönderebilmem adına alttan muayene etti doktorum, karından cok net görünmüyor diye, azıcık da rahatsiz edip uyandırdı sıpayı karnımı biraz eliyle hareket ettiripanaaam bir uyandı bir hareketler, daha da dürttü doktor yan döndü, kalbini gördüm, omurgasını gördüm çok şükür, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bu arada geçen hafta nipt test vermistim ama bugun yine de ikili test verdim, 1 hafta icinde ikisi de çıkacak ama ense kalınlığı burnu falan gayet iyi dedi çok şükür, tam kan sayımı istedi d vitaminim düşük çıktı.
NormalKızlar bilmiyorum bu böylemi oluyor ama benim ufak ufak miğde bulantım oluyor sanki. Sabahları oluyor ve sabag iştahsızlık oluyor aşırı zor kahvaltı yapıyorum. Birde gündğz 4ten sonra oluyor bulantı
Ben hala biraz "noluyo yaa" modundayımMaşallah canımçok heyecanlandın diye düşünüyorum çok sevindim
Dimi , insan inanamıyorBen hala biraz "noluyo yaa" modundayım
Ah birde o soğukta kadın napsın torun sevdasınaAhhh garibim annem 3 hafta falan balkonda küçük tüpte yemek yapti bana kokmasin diye (=
Vallahi annelerin hakkı ödenmezAh birde o soğukta kadın napsın torun sevdasına
Hadi bakalim, insallah cok guzel geçer muayenenizDimi , insan inanamıyorbende Salı de gidicem inşallah bu sefer doğru düzgün bakar , bakayım ne diyecek eğer doğru düzgün bakmazsa hemen başkanda gidicem
Bugün geçen gittiğim doktora gittim ilaç yazdırmaya. Gel bakalım dedi. Çok şükür tek taş görüntüsü olmuş bebiş 2 mm. Kalbide minik minik atmaya başlamışVallahi annelerin hakkı ödenmez
YaaaaBugün geçen gittiğim doktora gittim ilaç yazdırmaya. Gel bakalım dedi. Çok şükür tek taş görüntüsü olmuş bebiş 2 mm. Kalbide minik minik atmaya başlamış
Yok canım yapmıyorum hiçbişey valla sağolsun benimde annem geliyo haftada bir temizliyo haftasonlarıda eşim birlere süpürge tutuyo o kadar yeterYaaaaçok sevindim, saglikla ilerlesin insallah vallahi bu topic çoğumuza iyi geldi aman daha kendine dikkat et, birak gerekirse ev pis kalsin ama yorma kendini
Ayyy aman süper, insanin yardımcı olan bir eşinin olması gerçekten büyük rahatlıkYok canım yapmıyorum hiçbişey valla sağolsun benimde annem geliyo haftada bir temizliyo haftasonlarıda eşim birlere süpürge tutuyo o kadar yeter
Biraz zorla söyleye söyleye oluyor canım ama buna şükür napalımAyyy aman süper, insanin yardımcı olan bir eşinin olması gerçekten büyük rahatlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?