2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Şu an bütün internet sitelerinde okudum prolaton seç 500mg haftada 1 çoğu kişi yapıyor ve düşüğü engelliyor , bende yapmak istiyorum , çünkü ben dr la direk konuşamıyorum ve benim dr um sürekli hastanede olan dr değil yani hemşireler bence eski tecrübelerinden bana öneriler veriyorlar , bu iğnenin de hiç bir zararı yokmuş , ne dersiniz ? eşine söyledim dün gittiğim kadın Doğumla gitsin konuşsun

evet keşke yatış verseydi en azından daha kontrol altında olurdu

evet keşke yatış verseydi en azından daha kontrol altında olurdu
Aynen öyle hiç umurlarında değil sanki eşim kadın doğum dr la konuştu ben karışamam ilaçlara diyor karışırsam bu bir suçtur kendi dr ne dediyse o diyor , bende kendi dr umla direk konuşamıyorum ki

Aynen öyle hiç umurlarında değil sanki eşim kadın doğum dr la konuştu ben karışamam ilaçlara diyor karışırsam bu bir suçtur kendi dr ne dediyse o diyor , bende kendi dr umla direk konuşamıyorum ki
Kuzum iğne yapmasını bilen sağlıkçı tanıdığın varsa proluton u parayla al kendin evde vurdur bence bir zararı olmaz ya niye olsun ki yani Allah korusun kaybedecek neyin var sonradan üzülüp keşke yapsaydım diyeceğine en azından onu da yaptım dersin benim de tüp Bebek doktorum Kendi önerdi o da profesör doktor sonuçta prolutex iki tane duphaston 2 tane progestan fitil günde 3 tane bunlara ek olarak proluton depot vurulmami söyledi üç gün de bir toplamda üç sefer vuruldum bence bana faydası oldu çünkü su gibi kırmızı kan akıyordu bir sürü pıhtı geldi muayene eden doktor bile düşük olabilir felan dedi çok umudu yoktu bugün de kontrol e gittim adam ben çok korkmuştum bişey olacak diye itiraf etti ama çok şükür korktuğumuz olmadı bebeğim iyi haftasıyla uyumlu çok şükür inşallah sende bir an önce atlatırsın bide ilk defa kanama alanı göründü bende ama çok küçük bişey olmaz dedi

Kıbrıs ta mı yaptırdın tedavini, direk gitsen yanına olmaz mı

Bazı doktorlarda sadece paraya bakıyor. Paramı alayım gerisi önemli değil modundalar. İnsan takip eder durumunu ona göre ilaç vs verir. İmkanınız varsa başka tüp bebek doktorunada görünün. Ya da sosyal medya aracılığı ile mesaj gönderin illa cevap atan olacaktır.

Maalesef benim kanama alanı çok büyük kesenin iki katı , şimdi aradım illa dr la konuşmak istiyorum dedim , dr ta gel yat hastanede 2,3 gün dedi , 1 saat hastaneye kadar yolum var bişey olurmu dedim kanaman madem var için rahat değil gel dedi , ne yapayım bilmiyorum bence dr sinirlenmiş ola bilir , çünkü eşim asistana dr la konuşmak istiyoruz dediğinde baya bi sert çıkıştılar eşime , anlamadım yani niye bu kadar anlayışsızlar

Kıbrıs ta mı yaptırdın tedavini, direk gitsen yanına olmaz mı
Evet ama benim hastaneye 1 saat yolum var korkuyorum arabada oturup gitmek daha zararlı olmaz mı ? Asistan gelem uzan dedi , ama ısrarla dr la konuşmak istiyorum dedik bize sert çıkıştılar sonra dr aradı kalk gel dedi madem için rahat etmiyor

Gittim başka dra , biz müdahile edemeyiz dr kimse o söylesin diyorlar biz sizin süreci bilmiyoruz bişey söyleyemeyiz diyorlar

Yani kuzum biraz anlayışlı olmaları lazım ben kırmızı kanama olupta doktora gidince muayene den çıkıp hemen tüp Bebek doktorumu aradım direk kendiyle konuştum benimkide bazen geç dönüş yapıyor du ama farklı şehirde olması na rağmen ilgilendi yani aynı şehirde olsam direk ona giderdim zaten için rahat edecekse git oraya istersen

Oraya kadar 1 saat yolum var korkuyorum daha kötü olacak diye arabada 1saat oturursam , valla kafayı yicem , dr pek konuşmadı ne dediysem tamam kalk gel buraya dedi

Valla anlamadım hiç iyi cevap vermiyorlar , heralde çok hasta var çok arama geliyor o yüzden , bişey olur mu diyorum biz müneccim miyiz diyor !!! Müneccim değilsin ama kesin bu durumlarla karşılaştınız barı biraz rahatlatıcı konuşur insan bilemiyorum benmi acaba hassas oldum

bence git ilgilensinler bu ne sorumsuzluk ya asıl sen tavrını koy, kolay mı kadar her şey transfer olana kadar mı yani, ayy çok sinirlendim, benim dr da aşırı yoğun ams mesajıma er ya da geç döner , kişilik meselesi birazda

hassaslık meselesi değil bu bence çok haklısın, o kadar emek veriyoruz uğraşıyoruz maddi manevi yıpranıyoruz bizi anlamaları için aynı durumda olmaları gerekmez ki çok haklı bi sebebin var büyük bi kanama alanın varmış elbette yapılacak bir şeyler vardır ya en azından sana düzgün bi açıklama yapsalar psikolojik olarak iyi olacaksın plasebo etkisi yani o stresi üzerinden atacaksın, eğer gideceksen de araba da uzanır pozisyonda git , hatta arka tarafta uzan, 1 saatten bir şey olmaz inşallah

Yaptır bence de zararı olmaz inşallah bebeklerin tutunacak sana

Eşim dr sinirlendi öyle söyledi diyor , ki doğru dr çok tavırlı konuştu , sanki evet ne istiyorsun gibisinden , artık orda çalışanların gazınamı geldi heralde , gideriz arabada kanama alanı daha kötüye gider diyor bilmiyorum ki , prolaton depot öylen yaptırmak istiyorum bişey olmaz heralde progestron sonuçta

Canım progrstan seç iğnemi ? Kaç mg ? 50 mg yoksa 25 mg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…