2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Sabaha kadar uyku uyuyamadım vücudumun ağrısından ve ateşten bitki seylerine zaten güvenemiyorum ne yapacağımı şaşırdım ben öksürdükçe birşey olacak diye çok korkuyorum
Geçmiş olsun , Sıcak ballı süt iç , bana çok iyi gelir yumuşatır , bide sıcak suyun içine limon sık azıcık bal , çok iyi gelir bunlar ikisi ,

Çok ilginç benim dr aradım kesinlikte prolaton depot olma gerek yok dedi , acaba şimdi gidip vurulsam mi
Çok geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur. Bende de iki embriyo tutmuştu. Kalp atışlarını duymamıza rağmen doktor birinin kesesi çok küçük kalmış düşme ihtimalide var gelişme ihtimali de demişti. Sende de biri belki öyle olmuştur. Hatta belki inşallah ikiside çok iyi durumdadır farklı bir kanama olmuştur.

Benim doktorum da tranferden sonra arabayla uzun yola çıkacağımız için önlem amaçlı proluton depot yapmıştı. Hatta yanıma da 2-3 kutu daha aldırttı kanama olur ise gidip sağlık ocağında vurdurmam için.

Sabaha kadar uyku uyuyamadım vücudumun ağrısından ve ateşten bitki seylerine zaten güvenemiyorum ne yapacağımı şaşırdım ben öksürdükçe birşey olacak diye çok korkuyorum
İlaç ne kullana bilirsin bilmiyorum , ama ateşin için ilik suyla elini ayağını yıka , eski yöntem annelerin yaptığı , anlına nemli bez koy ateşini düşürsün , ama bitki çayı falan asla içme

Bana niye vurulma dedi anlamış değilim hala , herkes yapıyor bu niye yapma dedi , peki sizin kanamanız olmuşmuydu

muayeneye nezaman gideceksin. beklemeden gitsende durumu öğrensen en azından önlem alırlar. böyle daha çok stres yaparsın
Annem geldi kalkma diyor ısrarla sanki ben burda uzandığım zaman bebeğe bişey olmayacak , dr undan haber bekle diyor , dr ta 8 buçuk oldu daha cevap vermedi , kış uykusundamı anlamadım

Son düzenleme:
muayeneye nezaman gideceksin. beklemeden gitsende durumu öğrensen en azından önlem alırlar. böyle daha çok stres yaparsın
Aradım şimdi , dr yat dinlen kanaman azalınca gidersin dr dedi , şimdi kesinlikte ayağa kalkma dedi , progestan iğnesi yapıyorsun zaten başkada bişey yapamayız zaten dedi , ama benim kanama şiddetlendi

Bana niye vurulma dedi anlamış değilim hala , herkes yapıyor bu niye yapma dedi , peki sizin kanamanız olmuşmuydu
Yok daha kanama olmadı doktor yeni dedi bu yazdıklarımı büyüyebilir ama gelişmeyip vucudun atma ihtimali de var dedi. Aslında içinde bebek var kalp atışını duyduk ama kese bebeğe oranla çok küçük kalmış dedi. Sanırım sebahatsabu arkadaşımızda olduğu gibi. Beklemekten başka çaremiz yok maalesef.

Aradım şimdi , dr yat dinlen kanaman azalınca gidersin dr dedi , şimdi kesinlikte ayağa kalkma dedi , progestan iğnesi yapıyorsun zaten başkada bişey yapamayız zaten dedi , ama benim kanama şiddetlendi
ozaman sakince bekle. eğer doğacağı varsa inşallah her halükarda dayanır bebeğin ama ömrü yoksa sağlıksız gebelikse rahim atıyor. Allahtan hayırlısını dilemekten başka çare yok

Bilmiyorum ne yapmam gerek dr bekliyorum öylece , inşallah en azından bir tanesi hala benimle beraberdir gitmemiştir
Sakin ol canım zor biliyorum ama sakin kalmaya uzanmaya devam etmelisin. Kanama alanın da olmuş olabilir yerleşmeye devam ediyor olabilir düşük yaptın demiyorum ama ayağa kalkarak iyice kanamana müsade etme wc dısında hep uzan canım bugün kandil dualarımdasın

Canım inşallah büyüyecektir , bazen ikizler biri birinden geç ilerleye bilir , inşallah büyüyecektir merak etme

Şimdi dr geldim bakacaklar kadın doğuma geldim

Sabah kanamam baya arttı ve tekrar pıhtılar gelmeye başladı , parça parça , artık yatmanın bi anlamı yok

H Hatiii87 nasılsınız iyi misiniz?
Şimdi biraz daha iyiyim. İlk denememizdi ve tekrar yaptırmaya korkuyorum, ya aynısını yaşarsam diye. Doktor neden olduğunu acikliyamadi, o da çok şaşırdı, fakat kromozom bozukluğu varsa vücut atar dedi. Kan uyuşmazlığımiz yok fakat eşimin spermlerinde morfoloji bozukluğu var. Sanırım kalan embriyolari genetik taramaya göndereceğiz. Ayrıca ben bir genetik test yaptırmayı düşünüyorum. Yurtdisindan geliyoruz bizim için tekrar izin alıp gelmek büyük sıkıntı.

ozaman sakince bekle. eğer doğacağı varsa inşallah her halükarda dayanır bebeğin ama ömrü yoksa sağlıksız gebelikse rahim atıyor. Allahtan hayırlısını dilemekten başka çare yok
Şimdi dr gittim çok büyük bir kanama alanı var , düşük tehlikesi var ama kalp atışlarını dinletti bana ikiside atıyordu ama birinin arkasında çok kanama varmış dua edin benim için kızlar bebeklerim kaldın , rahmin atmaya çalışıyor dedi

Hala ordalarmış , ama düşük tehlikesi var kanama alanı baya büyük

çok şükür şimdi bol bol dinlen ayağın yukarda tut uzan. karnına dokun bol bol dua et. kalbini ferah tut. birde acaba 2sidemi rizk altında yoksa bir tanesimi risk altında. bazen ikiz başlayıp tek devam ediyor. iki kesededemi kanama varmış birşey söyledimi dr

Kanama alanını işaretledim

Eklentiler

• A73550B0-AB62-4B89-932E-6AA1B1E48709.jpeg
    123,2 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…