8 haftayı geçtik, iki gündür hafif hafif lekelenme şeklinde benim. İnşallah çok sağ olun iyi dilekleriniz içinKaç haftalıksın canım benim kızımda 10. Haftada çok yoğun bir kanama olmuştu bende senin gübi üzülüp ağladım ama şükür durdu kanama 2 3 gün adetten daha çok yoğun bi kanamaydı İnşaAllah seninde çabucak geçer
tam da 6.haftada bütün belirtiler kayboluyor canım korkma her şey yolundadırKızlar ben bugun tam 6 haftalığım bulantım başlamadı hıc bı belırtım yok gayet ıyıyım normal mıcuma kese ve kalp atışı için gıtcem ınsAllah hersey yolundadır
Litunus kullanırken geri geliyor ya asırı su gibi geliyor bazen ilacın yarısıyla sizde de oyle oluyormuBen epeydir lutinus kullanıyorum aparatı var canım herhangi bir şişlik yanma olmadı çok şükür. Dr danış canım kötü olmuş ya
Sağlıcakla kucagınıza alın aman mide bulantısı olmasın insallah cokk cokk kotu bişeyKızlar ben bugun tam 6 haftalığım bulantım başlamadı hıc bı belırtım yok gayet ıyıyım normal mıcuma kese ve kalp atışı için gıtcem ınsAllah hersey yolundadır
Bir saat uzanıyorum gece hiç kalkmasam bile ertesi güne mutlaka akıyor. Bende de oluyor vallahi 12.haftamı bekliyorum şu fitili bırakmak için hiç sevmiyorum şiştim artık ne günlük ped ne çamaşır kalıyorLitunus kullanırken geri geliyor ya asırı su gibi geliyor bazen ilacın yarısıyla sizde de oyle oluyormu
Seninde var mı canım bulantı? Bende çok olunca hep soruyorum herkese sende de var mı diyeSağlıcakla kucagınıza alın aman mide bulantısı olmasın insallah cokk cokk kotu bişey
Olmaz ınsAllah da hıc bı belırtı olmayıncada korkuyor ınsan çok degısık bı süreçSağlıcakla kucagınıza alın aman mide bulantısı olmasın insallah cokk cokk kotu bişey
Evet bendede öyle günlük ped kullanmaya başladımLitunus kullanırken geri geliyor ya asırı su gibi geliyor bazen ilacın yarısıyla sizde de oyle oluyormu
Bana doktorum 10.hafta bırakabilirsin dediBir saat uzanıyorum gece hiç kalkmasam bile ertesi güne mutlaka akıyor. Bende de oluyor vallahi 12.haftamı bekliyorum şu fitili bırakmak için hiç sevmiyorum şiştim artık ne günlük ped ne çamaşır kalıyor
Hiç içimden kötü bir şey geçmedi canım okuyunca ama dr söyle mutlaka kontrol edebilir. Uzan dinlen kötü bir şey düşünme. Benim dr dediği şey aktif kırmızı kanama olursa kontrol ediyoruz.. Sen mutlaka bildir kontrole gittiğin dr bilgisinde olsunlar en azından. Ayaklarının altına bir yüksek yastık koy yarın dr gitmezsen de sürekli uzan rabbim bebeğini sana bağışlasınKızlar merhaba tam uyuyacakken bişey geldiğini his ettim akıntıdır dedim ama gittim baktım kan acile gittik 2 hastane değiştirdim hiç birşey yapamayız dediler çünkü ben zaten hergün iki tane iğne yapıyorum , sadece dinlen dediler , ama baya bi kan geldi ama su gibi kan koyu değil , sizce bebeğime bişey olmuşumdur
Ya bende az önce bir şey izledim hamile bir kadın hasta olunca neler yapmış tamda siteye girince denk geldi yazın. Çok geçmiş olsun canım ama bitki çayı falan içme sakıncalıymış. Benim gördüğüm videoda zencefil portakal tüketmiş ama dr sor tabiki yararı olmayabilir. Her şeyide tüketemiyoruz malum ancak dr söyleyebilir ilaç vs ılık bol suyunu iç dinlen canım inşallah tez zamanda düzelirsinKızlar çok dikkat ettim ama hergun iğne olduğum için mecbur dışarı cikiyorum hasta oldum vücudum komple ağrıyo göğsüm daralıyo boğazlarım şişmiş kendime meyve çayları yaptım ama yinede fayda etmedi öksürdükçe karnımın altı ağrıyo korkuyorum nasıl geçer malum ilaçta kullanamıyorum bugün tam 6 haftalık olduk
Bebeğim gitti hemde gözümün önünde , şimdi tuvalete gittim ve kırmızı büyük parça düştü , ve koyu kırmızı kanamam var , maalesef kaybettim hiç dr bile gerek yok bunu bilmek içinHiç içimden kötü bir şey geçmedi canım okuyunca ama dr söyle mutlaka kontrol edebilir. Uzan dinlen kötü bir şey düşünme. Benim dr dediği şey aktif kırmızı kanama olursa kontrol ediyoruz.. Sen mutlaka bildir kontrole gittiğin dr bilgisinde olsunlar en azından. Ayaklarının altına bir yüksek yastık koy yarın dr gitmezsen de sürekli uzan rabbim bebeğini sana bağışlasın
Benim acayip var serum taktırıyorum gidip gidip içtiğim su bile geri geliyor afedersinn cok kotuyum ilac verdi acil doktoru ama kendi doktoruma sormadan kullanamıyorum.Seninde var mı canım bulantı? Bende çok olunca hep soruyorum herkese sende de var mı diye
Lutfen oyle dusunmeyin. Kanama pihtilasinca parca gibi gorunur. Bebeginiz iyi Allah’im izniyle. Hep okuyoruz burada, herkesin kanamasi oluyor, birsey olmuyor. Bol sivi tuketin ve yatin.Bebeğim gitti hemde gözümün önünde , şimdi tuvalete gittim ve kırmızı büyük parça düştü , ve koyu kırmızı kanamam var , maalesef kaybettim hiç dr bile gerek yok bunu bilmek için
Ama çok koyu kırmızı kan geldi , yani önce su gibi açık renk kandı , ama sonra baya koyu kırmızı kan geldi , benim iki tane kese vardı acaba biri hala yaşıyormudur ? Yerimden kalkmaya dr gitmeye bile korkuyorum her kalktığımda koyu adet kanaması gibi kan geliyorLutfen oyle dusunmeyin. Kanama pihtilasinca parca gibi gorunur. Bebeginiz iyi Allah’im izniyle. Hep okuyoruz burada, herkesin kanamasi oluyor, birsey olmuyor. Bol sivi tuketin ve yatin.
Bence kanama pıhtılaşması değildi , resmen bebek düştü , yani küçük parça bile değildi büyük parça düştü , hemen kalkıp baktım yuvarlak bi kan pıhtısıydıLutfen oyle dusunmeyin. Kanama pihtilasinca parca gibi gorunur. Bebeginiz iyi Allah’im izniyle. Hep okuyoruz burada, herkesin kanamasi oluyor, birsey olmuyor. Bol sivi tuketin ve yatin.
Kuzum çok geçmiş olsun aynısını yaşadım ya bende geçen hafta bende koyu kocaman pıhtı geldi doktor alttan muayene ettiğinde senin gittiğin doktorlar neden ultrason ile bakmadı ki bende hem özele hemde acile ikisi de ultrason ile bakıp bebeğin kalbine baktıBence kanama pıhtılaşması değildi , resmen bebek düştü , yani küçük parça bile değildi büyük parça düştü , hemen kalkıp baktım yuvarlak bi kan pıhtısıydıçok üzgünüm Allah kimseye yaşatmasın , ne ağlaya biliyorum ne bişey sanki donmuş gibiyim , ama bazen diyorum belki bir tanesi hala oradadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?