- Konu Sahibi Emineemine89
-
Genetik test analizindeki hastalık veri tabanı oluyormuş, aldıkları örnekteki DNA dizilimini tarıyorlarmış. Ben embriyo başına 250 dolar olarak hatırlıyordum ama bugün doktorumuz 300 dolar dedi. Bizde spermler sıkıntılı olduğu için 4 yumurta döllenmiş, 5. güne çıkabilirse teste gidecekler.80 bin olan ne acaba onu anlamadim ?aa pardon yazmissiniz yukarida ama bu meblagi ilk defa duyuyorum bence orada bir yanlislik var ya da arastirilacak sey farkli bisey.
Insallah hakkinizda hayirli olsunGenetik test analizindeki hastalık veri tabanı oluyormuş, aldıkları örnekteki DNA dizilimini tarıyorlarmış. Ben embriyo başına 250 dolar olarak hatırlıyordum ama bugün doktorumuz 300 dolar dedi. Bizde spermler sıkıntılı olduğu için 4 yumurta döllenmiş, 5. güne çıkabilirse teste gidecekler.
Bir sorun cikmazsa ilk adetle opu yapilacak histeroskopide rahme cizik atildiHisteroskopi den sonra ara vermeden mi opu yapilacak? Yoksa ilk adetiniz mi beklenecek
Nasıl geçti ağrı kanama vb bir sorun yasadiniz mı? Sali günü de benim histeroskopi ve hsg işlemim var biraz korkuyorum acikcasiBir sorun cikmazsa ilk adetle opu yapilacak histeroskopide rahme cizik atildi
İnşallah ya, 1. günden 4 embriyoya düşmesi epey moral bozdu ama inşallah kalanlar iyidir. Zor bir süreçInsallah hakkinizda hayirli olsun
Zor bilirim benimde 4 den 1 e dustuİnşallah ya, 1. günden 4 embriyoya düşmesi epey moral bozdu ama inşallah kalanlar iyidir. Zor bir süreç
Bu benim ikinci ilkine göre cok daha rahattim agrim olmadi islemden sonra masadan odaya yuruyerek gittim hic islem yapilmamis gibiydi tek kanamam vardi oda 3-4gunde gecti korkukacak birsey yok korkmayin zaten uyuttuklari icin birsey hissetmiyorsunuzNasıl geçti ağrı kanama vb bir sorun yasadiniz mı? Sali günü de benim histeroskopi ve hsg işlemim var biraz korkuyorum acikcasi
Neden iki kere yapıldı peki..Bu benim ikinci ilkine göre cok daha rahattim agrim olmadi islemden sonra masadan odaya yuruyerek gittim hic islem yapilmamis gibiydi tek kanamam vardi oda 3-4gunde gecti korkukacak birsey yok korkmayin zaten uyuttuklari icin birsey hissetmiyorsunuz
Ben ilk once fakultede olmustum aslinda miyom icindi ama miyomun alinmasina gerek gorulmemis polip varmis 1cmlik o alindi sonra 2 kez transfer oldum ikiside negatifle sonuclandi bende merkezi degistirdim doktorum kontrol amacli histeroskopi onerdi kontrol sirasinda rahim cizme isleminide yapmis bu arada hsgde çektirdim hata edip fakultede anestezisiz tam işkence denebilirNeden iki kere yapıldı peki..
Merhaba bende suan bahcecide tedavi goruyorum bir konuyu merak ettim siz neden degistirme karari aldiniz. Ikinci tedavi surecini neden bahceci olmadi acabaBenım 1. Denemem ankara bahcecıde oldu 1 tane 6. Gun embrıyosu transferı oldum kımyasal oldu baska embrıyo kalmadığı ıcın merkez degıstırdım orda 4 tane embrıyo oldu 1 tanesını transfer oldum o da kımyasal oldu 3 tane dondurulmuş embrıyom var 2 tanesını transfer olacam canım bakalım hayırlısı
Geçmiş olsun öncelikle.. çizik işleminden sonra hiç transfer oldunuz mu? Şansı arttırıyor demişlerdi..Ben ilk once fakultede olmustum aslinda miyom icindi ama miyomun alinmasina gerek gorulmemis polip varmis 1cmlik o alindi sonra 2 kez transfer oldum ikiside negatifle sonuclandi bende merkezi degistirdim doktorum kontrol amacli histeroskopi onerdi kontrol sirasinda rahim cizme isleminide yapmis bu arada hsgde çektirdim hata edip fakultede anestezisiz tam işkence denebilir
Tedavı olduğum doktor su an orda degıl ondan memnun kalmadık transferımı yapmadan baska yere gectı tedavımız karambole geldı bıraz hemde Ankara bahcecının labaratuarından suphelıyım ıyı olup olmamasından.ıstanbuldakı bahcecılerdekı labaratuarlar kadar ıyı olmadığını düşünüyorum.15 yumurtamdan sadece 6. Gune bı tane kaldı ama 2. Merkezde çok az yumurtayla çok kalıtelı embrıyolarım oldu bılemem belkıde o ay çıkan yumurtalarım kalıtesızdı.Bıde orası tıcarethane gıbı herseye para alıyo rahım dınlendırmeye bıle para alıyolar umarım hersey gönlünüzce olurMerhaba bende suan bahcecide tedavi goruyorum bir konuyu merak ettim siz neden degistirme karari aldiniz. Ikinci tedavi surecini neden bahceci olmadi acaba
Olmadim cizik atma islemi ayin 28inde yapildi simdi adeti bekliyorum opuya hazirlanmak icinGeçmiş olsun öncelikle.. çizik işleminden sonra hiç transfer oldunuz mu? Şansı arttırıyor demişlerdi..
Hayırlısı olsun.. umarım güzel sonuçlar paylasirsinizOlmadim cizik atma islemi ayin 28inde yapildi simdi adeti bekliyorum opuya hazirlanmak icin
Insallah canm sendeHayırlısı olsun.. umarım güzel sonuçlar paylasirsiniz
Aminn.. :)Insallah canm sende
Tesekkur ederim cevap icin . Benim iki embriyom oldu sadece acikcasi bende daha fazla embriyo bekliyordum. Iki tane beni şok etti cunku sebebsiz inferteliteyim ve ilaclarida duzenli kullandim. Nasip kismet. Suan hangi klinige gittiniz memnunmusunuz gitiginiz yerden bende arayisa girdim sizin tecrubenizi merak ettim.Tedavı olduğum doktor su an orda degıl ondan memnun kalmadık transferımı yapmadan baska yere gectı tedavımız karambole geldı bıraz hemde Ankara bahcecının labaratuarından suphelıyım ıyı olup olmamasından.ıstanbuldakı bahcecılerdekı labaratuarlar kadar ıyı olmadığını düşünüyorum.15 yumurtamdan sadece 6. Gune bı tane kaldı ama 2. Merkezde çok az yumurtayla çok kalıtelı embrıyolarım oldu bılemem belkıde o ay çıkan yumurtalarım kalıtesızdı.Bıde orası tıcarethane gıbı herseye para alıyo rahım dınlendırmeye bıle para alıyolar umarım hersey gönlünüzce olur
Ben çok memnun kaldım canım Ali osman koyımcuogluna gıdıyorum ozel klınıgı var işlemleri bahcelıevler memorıalde yapıyor tedavımı nokta atışı yaptı resmen bahcecıdekı tedavıden sonra benden pek umudu yoktu demekkı dedım doktor ve labaratuar çok onemlı.Ali hoca da benım 7 yumurtam toplandı ama 5. Gune 4 tane bırıncı kalıte embrıyom oldu şükür bı tane transfer oldum kımyasal oldu nasıp degılmıs şimdı 2 tane transfer edılecek bakalım artık hayırlısı.Ali hoca asla umut ve para tacırı olmayan nadır doktorlardan hastanın cebını çok dusunuyo asla gereksız bı ilaç ve işlem yaptırmıyor.araştır ıstersen canım hıc kötü yorum yok Esra eroldakılere falanda tup bebek yapıuo arada cıkıyoTesekkur ederim cevap icin . Benim iki embriyom oldu sadece acikcasi bende daha fazla embriyo bekliyordum. Iki tane beni şok etti cunku sebebsiz inferteliteyim ve ilaclarida duzenli kullandim. Nasip kismet. Suan hangi klinige gittiniz memnunmusunuz gitiginiz yerden bende arayisa girdim sizin tecrubenizi merak ettim.
Yorumu gorunce yazmak istedim kac yumurta toplanmisti merak ettim benimde 2 embriyom vardi sadece ikiside negatif oldu bana tedavi oncesi hep 7-8 yumurtan var gayet iyi durumdalar demislerdi hep opuda 4 yumurta toplanabildi denildi onlarda sadece 2 tanesi 5.gun embriyosu olabildi nedenini hic anlayamadimTesekkur ederim cevap icin . Benim iki embriyom oldu sadece acikcasi bende daha fazla embriyo bekliyordum. Iki tane beni şok etti cunku sebebsiz inferteliteyim ve ilaclarida duzenli kullandim. Nasip kismet. Suan hangi klinige gittiniz memnunmusunuz gitiginiz yerden bende arayisa girdim sizin tecrubenizi merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?