- 8 Eylül 2022
- 269
- 173
- 33
- Konu Sahibi Emineemine89
-
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar, sonunda transfer olacaklar kısmına yazı yazabiliyoruminşallah herşey yolunda giderse bu ayın sonunda transfer işlemlerine başlayacağız
Hayırlısı olsun inşallah benimde amh son baktırdıgımda 0,4 cıktı sizden kaç yumurta toplandı acaba birte transferi tek embriyomu çift embriyomu koyduracaksınızMerhaba arkadaşlar, sonunda transfer olacaklar kısmına yazı yazabiliyoruminşallah herşey yolunda giderse bu ayın sonunda transfer işlemlerine başlayacağız
AminnnHayırlısı olsun inşallah benimde amh son baktırdıgımda 0,4 cıktı sizden kaç yumurta toplandı acaba birte transferi tek embriyomu çift embriyomu koyduracaksınız
Ben ilk tüp bebek deneyimimde 7 yumurta toplandı 4 embriyo oluştu ilk transferim tek embriyo du tutmadı 2. Transferimde tek idi o tuttu ama düşükle sonuclandı şimdi geride çift embriyo kaldı ikisini bir koyduracaktım ama doktorum son muayene de tekrar yumurta toplama işlemi yapmak istedi transfere ara verdik ve tedavinin başından yani ikinci tüp bebek tedasine başladım bu tedaviden sonra geçen tedaviden kalan çift embriyo transferi gercekleştirecegiz allahın izni ile.bu arada 33 yaşındayımAminnnBenim de amh 0,4. 10 yumurta toplandı, 4 adet embriyomuz dondurulabildi. Benim ilk tüp bebek denemem ve yaşım 28 o yüzden tek embriyo olabiliyor sanırım. Yine de öğrenince sizinle paylaşırım siz hangi aşamadasınız?
Çift embriyo transferinde başarılı gebelik şansı bir hayli yükseliyor diye biliyorum. İnşallah sizin için böyle olur sağlıkla çocuklarınıza kavuşursunuzBen ilk tüp bebek deneyimimde 7 yumurta toplandı 4 embriyo oluştu ilk transferim tek embriyo du tutmadı 2. Transferimde tek idi o tuttu ama düşükle sonuclandı şimdi geride çift embriyo kaldı ikisini bir koyduracaktım ama doktorum son muayene de tekrar yumurta toplama işlemi yapmak istedi transfere ara verdik ve tedavinin başından yani ikinci tüp bebek tedasine başladım bu tedaviden sonra geçen tedaviden kalan çift embriyo transferi gercekleştirecegiz allahın izni ile.bu arada 33 yaşındayım
merhaba canım :)Benim daha belli değil tam tarihi yumurtalarım bu Perşembe veya Cuma toplanacak.. rahim dinlendirilecek o yüzden kendi hesaplamama göre Aralık ayına denk gelecek
Selam cnm sanada hayırlı olsunmerhaba canım :)
tedavın hayırlı olsun, bende dun kontrole gıttım ıgnelerın bugun 8.günü.. pazartesı kontrol olcam sanırım çarşamba ya da perşembe opu olcam
ayy sanada hayırlı olsun canım, maşallaahhh ..Selam cnm sanada hayırlı olsun
Bnm ekim ayında opu gerçekleşti 4embriyo 5. Güne Ulaştı 19 ekimde 2 tane taze transfer oldum pozitifi gördm dün keseyi gördm ama beklenenden küçük progestan iğneye başladım salı gününe tekrar gidicez inşallah gelişir
İnşallah canm seninde olur herşey yolunda gider...aminnnn cnmmm inşallaaaahayy sanada hayırlı olsun canım, maşallaahhh ..
bakalım ınsallah benımde 5.güne saglıklı embrıyolarım olur .. dün 10yumoş göründü inşallah saglıklıdır..
inşallaahh gelişir canım iyi düşünelim iyi olsun, saglıkla kucagına al bebegını
amın kuzum,İnşallah canm seninde olur herşey yolunda gider...aminnnn cnmmm inşallaaaah
Gercekten cok zor sürecler yıpratıcı yaşamayan bilemez ben cok yıprandım inşallah ikizler tutunurda emeklerimiz bosa cıkmaz sizinde inşallah ilk transferinizde bebeginiz sıkı sıkı tutunur saglıkla kucagınıza alırsınız yüzlerimiz gülsün artık allahım yardımcımız olsunÇift embriyo transferinde başarılı gebelik şansı bir hayli yükseliyor diye biliyorum. İnşallah sizin için böyle olur sağlıkla çocuklarınıza kavuşursunuzÇok emek isteyen bir süreç ben 2 gün önce ameliyat oldum sol tüpüm alındı. (Embriyonun tutunmasına engelmiş içerisinde sıvı birikiyordu.) bakalım inşallah hayırlısı olur mutlu sonuçlar alırız hepimiz
Aminnnn, transfer öncesinde dikkat ettiğiniz şeyler var mı? Beslenme ile ilgili özellikle. Ya da takviye vitamin vs?Gercekten cok zor sürecler yıpratıcı yaşamayan bilemez ben cok yıprandım inşallah ikizler tutunurda emeklerimiz bosa cıkmaz sizinde inşallah ilk transferinizde bebeginiz sıkı sıkı tutunur saglıkla kucagınıza alırsınız yüzlerimiz gülsün artık allahım yardımcımız olsun
Opu sonrası kanama olabiliyor az az ama böyle adet gibi olmuyor diye biliyorum. Ben olmam gereken tarihlerde adet olmaya devam ettim.arkadaşlar merhaba bende aralıkta 2. adetimde transfer olacağım inş. opu sonrası ilk reglimi dün oldum acaba 2. reglimi 8-10 aralık civarındamı olurum(normalde 28 güne bir hastalanırım). opu sonrası yalancı adetle 2. adet arasında bir ay oluyormu?
Allahım hepimize iyi haberler almayı nasip etsin.
3 embriyonuz ayrı ayrı transfer edkdi mi? İnşallah önümüzdeki denemeniz çok güzel geçer pozitif sonuçlanırSelam kızlar benim ikinci tüp bebek deneme serüvenim... 5 yıllık evliyiz sebepsiz infertilite çocuğumuz olmuyor Haziran ayında tüp bebek denemeye karar verdik...3 embriyomuz olmuştu...5 günlük dondorulmuş embriyo transferi fakat ilk denememiz olumsuz sonuçlandı... Tekrardan yumurta toplanacak önümüzdeki haftalarda ve transferim aralık ayını bulacaktır...
Kaliteleri çok iyi değildi 3üde transfer edilmişti olumsuz sonuçlanmıştı ekimde tekrar denedik 4 embriyo oluştu 19 ekimde ikisi taze transfer edildi ikisi donduruldu pozitifi gördük dün keseyide gördük ama beklenenden küçükmüş progestan iğneye başladık salı günü tekrar gidicez inşallah gelişir3 embriyonuz ayrı ayrı transfer edkdi mi? İnşallah önümüzdeki denemeniz çok güzel geçer pozitif sonuçlanır
ben baya baya çok adet oluyorum. dün 7 ped değiştirdim baya çoktu. cok yumurtada toplanmadı(8 tane).Opu sonrası kanama olabiliyor az az ama böyle adet gibi olmuyor diye biliyorum. Ben olmam gereken tarihlerde adet olmaya devam ettim.
Ay inşallah çok güzel ilerler dualarım sizinleKaliteleri çok iyi değildi 3üde transfer edilmişti olumsuz sonuçlanmıştı ekimde tekrar denedik 4 embriyo oluştu 19 ekimde ikisi taze transfer edildi ikisi donduruldu pozitifi gördük dün keseyide gördük ama beklenenden küçükmüş progestan iğneye başladık salı günü tekrar gidicez inşallah gelişir
Bence o zaman 15 inde tekrar olmazsınız. Bu son reglinize göre 2. Adetinizin tarihi oluşur diye düşünüyorum. İnşallah herşey gönlünüzce ilerlerben baya baya çok adet oluyorum. dün 7 ped değiştirdim baya çoktu. cok yumurtada toplanmadı(8 tane).
yani normalde ayın 15inde olacaktım heralde olmam ozaman.acaba 2. adetim nezaman olcak heyecanla beklicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?