- 26 Ağustos 2022
- 635
- 868
- 23
- 35
- Konu Sahibi Emineemine89
-
Ben ikinci transferimde tedaviye tekrar başladm inşallah bu kez herşey yolunda gider cnmÖncelikle hayırlı olsun rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin sizinle benzerliklerimiz var bende 33 yaşındayım bendende 7 yumurta toplandı 4 tane 5. Gün embriyo elde edildi ilk tarnsferim negatif ile sonuclandı 2. Transferim pozitif ti fakat 9. Haftada düşük oldu şimdi önümüzdeki ay 3. Tranferim gercekleşecek allahın izniyle ondada iki embriyo transfer edilecek son embriyolarım inşallah tutunurlar ikiz gebelik olsun cok isterim tabi tutmazsa tedaviye en başından tekrar baslayacagım
Estrofem kullanırken bile yüzeysel ilişki serbest korkmayın rahim hazırlığa girildiğinde rahim duvarında kanama olup olmadığı anlaşılmadigi için yasak eşinizin içinize girmesi inşallah hayırlı sonuçlar alırsınızKızlar merhaba cok yorgun stresliyim kafamda cok soru var doktoruma soramıyorum cok konuşmayı seven biri değil geçen hafta yumurta toplama işlemi yapıldı 12 yumurtadan sadece 5. Güne 1 tane 6. Güne 1 tane toplam 2 tane yumurta kaldı kaliteleri iyi dediler sadece 5. Günden 6. Güne geçerken o gün 10 saat belkide ağlamışımdır çünkü tüp bebeğin böyle stresli geçeceğini bilmiyordum daha önce normal yolla düşük yaşadım ondan sonra gebe kalamadım pko var ama sadece ultrasonda öyle görünüyor bana hep sende pko var yumurta cok hamile kalırsın tüp bebekle cok kolay kalırsın vs gibi şerler söyledi doktorlar hormonlar vs vs hepsi normal eşimle 1 aydır biraraya gelmiyoruz ikimizde yorulduk o kadar gerilmişmişim ki gidiyorum doktora cinsel ilişkiyi sormak bile aklıma gelmiyor bu ay transfer olmayacak diğer ay yapacak sanırım onu bile bilmiyorum ve eşimle ilişki olmadan orgazm yaşadım korktum ( bana verilmeyen bir bilgi sonucu tabiki bu) doktoruma hala soramıyorum direkt buraya yazdım cok fazla doğru olmayan bilgi var umarım bilen birileri yardımcı olur
Teşekkürler inşallah burda kim güzel haberler almak istiyorsa umarım alırEstrofem kullanırken bile yüzeysel ilişki serbest korkmayın rahim hazırlığa girildiğinde rahim duvarında kanama olup olmadığı anlaşılmadigi için yasak eşinizin içinize girmesi inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Biz 1 senedir tüp bebek denıyoruz 3. Transferım aralıkta olacak. Gercekten zor maddı manevı ınsan yıpranıyor ama ben artık saldım, eskısı kadar sıkmıyorum kendımı. Önceden robot gıbı şu yasak bu sağlıksız dıye kontrol ederdım kendımı. Doktorun da konusmayı sevmese de onun işi bu sor cekınme:) . Doktorla iletişim cok önemlı.Kızlar merhaba cok yorgun stresliyim kafamda cok soru var doktoruma soramıyorum cok konuşmayı seven biri değil geçen hafta yumurta toplama işlemi yapıldı 12 yumurtadan sadece 5. Güne 1 tane 6. Güne 1 tane toplam 2 tane yumurta kaldı kaliteleri iyi dediler sadece 5. Günden 6. Güne geçerken o gün 10 saat belkide ağlamışımdır çünkü tüp bebeğin böyle stresli geçeceğini bilmiyordum daha önce normal yolla düşük yaşadım ondan sonra gebe kalamadım pko var ama sadece ultrasonda öyle görünüyor bana hep sende pko var yumurta cok hamile kalırsın tüp bebekle cok kolay kalırsın vs gibi şerler söyledi doktorlar hormonlar vs vs hepsi normal eşimle 1 aydır biraraya gelmiyoruz ikimizde yorulduk o kadar gerilmişmişim ki gidiyorum doktora cinsel ilişkiyi sormak bile aklıma gelmiyor bu ay transfer olmayacak diğer ay yapacak sanırım onu bile bilmiyorum ve eşimle ilişki olmadan orgazm yaşadım korktum ( bana verilmeyen bir bilgi sonucu tabiki bu) doktoruma hala soramıyorum direkt buraya yazdım cok fazla doğru olmayan bilgi var umarım bilen birileri yardımcı olur
Slm Aralık ayında transfer olacak inş banana dün opu yapıldı bir ay dinlendirilecekmis rahim33 yaşındayım geçen seferde 7 yumurta çıkmıştı 3 tanesi 5 güne ulaşmıştı... bu kez yine 7 yumurta çıktı bakalım bu kez 5 günün kaç şampiyonu olacak 7 yumurtadan fazla olmuyor tedaviyi iğleride değişdik ama yine 7
Başıma gelecekleri hiç bilmiyorum ama zorlu bir süreç iki gündür zor yatıyorumSlm Aralık ayında transfer olacak inş banana dün opu yapıldı bir ay dinlendirilecekmis rahim
Genetik tarama kaca yaptıracaksın canimBenim de bu Çarşamba yumurtalarım toplanacak ama genetik taramadan geçmesini istediğim için transfer Aralık ayını bulacak gibi. Geç olsun güç olmasın diyelim.
Anladim tesekkurlerİki çeşit test var dedi doktorum. Biri sma, down sendromu gibi 5 kromozom rahatsızlığına bakıyormuş ve 5 embriyo için 11 bin lira dedi buna (gebeliğin 10. haftasında bu hastalıklara anne kanından da ayrıştırıp bakabiliyorlarmış). Diğeri 80 bin genetik rahatsızlığı tarıyormuş, embriyo başına 250 dolar bunun fiyatı da (5. güne kadar gelen embriyolardan örnek alınıyor).
80 bin genetik rahatsizlikmi gerçekten mi inanamadimİki çeşit test var dedi doktorum. Biri sma, down sendromu gibi 5 kromozom rahatsızlığına bakıyormuş ve 5 embriyo için 11 bin lira dedi buna (gebeliğin 10. haftasında bu hastalıklara anne kanından da ayrıştırıp bakabiliyorlarmış). Diğeri 80 bin genetik rahatsızlığı tarıyormuş, embriyo başına 250 dolar bunun fiyatı da (5. güne kadar gelen embriyolardan örnek alınıyor).
Doktorun yalancısıyım80 bin genetik rahatsizlikmi gerçekten mi inanamadim
Banada yazın insalh özellikle sorun bende genetikli yaptırdım embriyo başına 350 dolar ama bu kadara bakildigini bilmiyordumDoktorun yalancısıyım
Yarın opu var, sonrasında genetik labıyla konuşup detaylı bilgi alacağım.
Histeroskopi den sonra ara vermeden mi opu yapilacak? Yoksa ilk adetiniz mi beklenecekMerhaba kizlar benimde 3.denemem doktor drgistirip tekrar basladik cuma gunu histeroskopi oldum kasimda yumurtalarim toplanacak buyuk ihtimal aralikta transferim olacak
Merhaba, nerede tedavi görüyorsunuz acaba?İki çeşit test var dedi doktorum. Biri sma, down sendromu gibi 5 kromozom rahatsızlığına bakıyormuş ve 5 embriyo için 11 bin lira dedi buna (gebeliğin 10. haftasında bu hastalıklara anne kanından da ayrıştırıp bakabiliyorlarmış). Diğeri 80 bin genetik rahatsızlığı tarıyormuş, embriyo başına 250 dolar bunun fiyatı da (5. güne kadar gelen embriyolardan örnek alınıyor).
BB Clinic, Buğra Coşkun.Merhaba, nerede tedavi görüyorsunuz acaba?
80 bin olan ne acaba onu anlamadim ?aa pardon yazmissiniz yukarida ama bu meblagi ilk defa duyuyorum bence orada bir yanlislik var ya da arastirilacak sey farkli bisey.İki çeşit test var dedi doktorum. Biri sma, down sendromu gibi 5 kromozom rahatsızlığına bakıyormuş ve 5 embriyo için 11 bin lira dedi buna (gebeliğin 10. haftasında bu hastalıklara anne kanından da ayrıştırıp bakabiliyorlarmış). Diğeri 80 bin genetik rahatsızlığı tarıyormuş, embriyo başına 250 dolar bunun fiyatı da (5. güne kadar gelen embriyolardan örnek alınıyor).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?