2022 Aralık ayında transfer olacaklar

Ben ikinci transferimde tedaviye tekrar başladm inşallah bu kez herşey yolunda gider cnm

Estrofem kullanırken bile yüzeysel ilişki serbest korkmayın rahim hazırlığa girildiğinde rahim duvarında kanama olup olmadığı anlaşılmadigi için yasak eşinizin içinize girmesi inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız

Teşekkürler inşallah burda kim güzel haberler almak istiyorsa umarım alır

Biz 1 senedir tüp bebek denıyoruz 3. Transferım aralıkta olacak. Gercekten zor maddı manevı ınsan yıpranıyor ama ben artık saldım, eskısı kadar sıkmıyorum kendımı. Önceden robot gıbı şu yasak bu sağlıksız dıye kontrol ederdım kendımı. Doktorun da konusmayı sevmese de onun işi bu sor cekınme:) . Doktorla iletişim cok önemlı.

Slm Aralık ayında transfer olacak inş banana dün opu yapıldı bir ay dinlendirilecekmis rahim

Merhaba kizlar benimde 3.denemem doktor drgistirip tekrar basladik cuma gunu histeroskopi oldum kasimda yumurtalarim toplanacak buyuk ihtimal aralikta transferim olacak

Benim de bu Çarşamba yumurtalarım toplanacak ama genetik taramadan geçmesini istediğim için transfer Aralık ayını bulacak gibi. Geç olsun güç olmasın diyelim.

İki çeşit test var dedi doktorum. Biri sma, down sendromu gibi 5 kromozom rahatsızlığına bakıyormuş ve 5 embriyo için 11 bin lira dedi buna (gebeliğin 10. haftasında bu hastalıklara anne kanından da ayrıştırıp bakabiliyorlarmış). Diğeri 80 bin genetik rahatsızlığı tarıyormuş, embriyo başına 250 dolar bunun fiyatı da (5. güne kadar gelen embriyolardan örnek alınıyor).

Kızlr bende Cumartesi opu oldum 1. Gün sonra 15 tane döllenmişti yarın tekrar haber gelecek acaba bu ay içinde transfer olur muyum doktor 1 adet bekleriz demişti ama

Anladim tesekkurler

80 bin genetik rahatsizlikmi gerçekten mi inanamadim

Benim ilk denemem 5 kez düşük yaptım gelismiyo ve karnında ölüyodu bu sefer tüp bebek yaptık eylülde transferin olcakti ama enfeksiyon çıktı kanımda iptal oldu bi gün kala şimdi adet olmak için ilaç kullanıyorum olunca kontrole gidicem ve tedaviye göre bu ay inşallah tranfer olucam dua edelim birbirimize

Merhaba kizlar benimde 3.denemem doktor drgistirip tekrar basladik cuma gunu histeroskopi oldum kasimda yumurtalarim toplanacak buyuk ihtimal aralikta transferim olacak
Histeroskopi den sonra ara vermeden mi opu yapilacak? Yoksa ilk adetiniz mi beklenecek

Merhaba, nerede tedavi görüyorsunuz acaba?

80 bin olan ne acaba onu anlamadim ?aa pardon yazmissiniz yukarida ama bu meblagi ilk defa duyuyorum bence orada bir yanlislik var ya da arastirilacak sey farkli bisey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…