- 26 Ağustos 2022
- 635
- 868
- 23
- 35
- Konu Sahibi Emineemine89
-
İnşallah canım ya benm geçen seferde 7ydi 3ü döllenmişti olmadı şimdi tedaviyi değişdik iğneleri falan ama yine 7 çıktı kısmetimiz buymuş sağlıklı kaliteli olsunda hiç farketmezBenımde aynıydı 6 tane yumurtadan 4 ü döllenmıstı 4 ü de şükür 5. Gune gıttı ınsAllah senınde hepsı 5. Gune gıder canım
Aynn canım 1 tane olsun bızım olsun ınsAllahİnşallah canım ya benm geçen seferde 7ydi 3ü döllenmişti olmadı şimdi tedaviyi değişdik iğneleri falan ama yine 7 çıktı kısmetimiz buymuş sağlıklı kaliteli olsunda hiç farketmez
Vallai öyle az çok önemli olan sağlık ve kalitesiAynn canım 1 tane olsun bızım olsun ınsAllah
Benim yaşımda 33 benden 13 çıkıyor 5. Güne 3 tanesi yetişiyor33 yaşındayım geçen seferde 7 yumurta çıkmıştı 3 tanesi 5 güne ulaşmıştı... bu kez yine 7 yumurta çıktı bakalım bu kez 5 günün kaç şampiyonu olacak 7 yumurtadan fazla olmuyor tedaviyi iğleride değişdik ama yine 7
Geçen gün 4 embriyo döllendi dediler dün pazardı soramadım yarın zaten 5. Gün yarın öğrenecemBenim yaşımda 33 benden 13 çıkıyor 5. Güne 3 tanesi yetişiyor6. Güne sadece 2 embriyo geliyor
Canım aradılar mı kac embrıyon kalmışGeçen gün 4 embriyo döllendi dediler dün pazardı soramadım yarın zaten 5. Gün yarın öğrenecem
Cuma gününü saymadılar cnm yarın 5. Gün olur dediler son 4dü yarına haber verip ona göre hazırlıklara başlanacak transfer içinCanım aradılar mı kac embrıyon kalmış
Cnm 3 embriyom kalmış 11bçkta transferm var HayırlısıylaaaCanım aradılar mı kac embrıyon kalmış
Ayy hadı gozun aydın canım sımsıkı tutunsun sana ınsAallahCnm 3 embriyom kalmış 11bçkta transferm var Hayırlısıylaaa
4 embriyoymuş ben heycndan hepsini karıştırdım 2sini transfer etdiler 2 sini bıraktık bakalım inşallaaah cnm darısı başınaAyy hadı gozun aydın canım sımsıkı tutunsun sana ınsAallah
Amin cumlemıze ınşAllah Hangı kalıte transfer ettıler canım4 embriyoymuş ben heycndan hepsini karıştırdım 2sini transfer etdiler 2 sini bıraktık bakalım inşallaaah cnm darısı başına
Biri 4AA biri 3AB kalitesinde 2 tanede dondurdukAmin cumlemıze ınşAllah Hangı kalıte transfer ettıler canım
Canım cok sevindimmm çift embriyo mu transfer edilmiştiKızlar ben 5. Günde betahcg yapdım ve 25.53 çıktı sonucum doktorum hamilesin dedi
Evet cnm iki taneydiCanım cok sevindimmm çift embriyo mu transfer edilmişti
Genetik tarama yapılmışmıydı canım embriyolara nasıl bi tedavi uygulandıEvet cnm iki taneydi
Ben ve eşim kromozom tahlili yapmıştık genetik tarama yaptırmadık ilk tedavim kısaydı ikinci tedavim uzun tedavydi...ikinci tedavimde adetn 21. Günü genopeptly bşlamıştım adet sonrasında meriofert 300 genopeptly yarıya düştü toplama gününden 2 gün önce genopeptly bıraktım ve 3 tane ovitrella salındım 7 yumurtam toplandı 4ü 5 güne ulaştı kaliteleri 5-4 ikisini taze transfer ettiler 2sini dondurdukGenetik tarama yapılmışmıydı canım embriyolara nasıl bi tedavi uygulandı
Evet cnm iki taneydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?