2022 Aralık ayında transfer olacaklar

Benımde aynıydı 6 tane yumurtadan 4 ü döllenmıstı 4 ü de şükür 5. Gune gıttı ınsAllah senınde hepsı 5. Gune gıder canım
İnşallah canım ya benm geçen seferde 7ydi 3ü döllenmişti olmadı şimdi tedaviyi değişdik iğneleri falan ama yine 7 çıktı kısmetimiz buymuş sağlıklı kaliteli olsunda hiç farketmez

Benim yaşımda 33 benden 13 çıkıyor 5. Güne 3 tanesi yetişiyor 6. Güne sadece 2 embriyo geliyor

Genetik tarama yapılmışmıydı canım embriyolara nasıl bi tedavi uygulandı
Ben ve eşim kromozom tahlili yapmıştık genetik tarama yaptırmadık ilk tedavim kısaydı ikinci tedavim uzun tedavydi...ikinci tedavimde adetn 21. Günü genopeptly bşlamıştım adet sonrasında meriofert 300 genopeptly yarıya düştü toplama gününden 2 gün önce genopeptly bıraktım ve 3 tane ovitrella salındım 7 yumurtam toplandı 4ü 5 güne ulaştı kaliteleri 5-4 ikisini taze transfer ettiler 2sini dondurduk

Öncelikle hayırlı olsun rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin sizinle benzerliklerimiz var bende 33 yaşındayım bendende 7 yumurta toplandı 4 tane 5. Gün embriyo elde edildi ilk tarnsferim negatif ile sonuclandı 2. Transferim pozitif ti fakat 9. Haftada düşük oldu şimdi önümüzdeki ay 3. Tranferim gercekleşecek allahın izniyle ondada iki embriyo transfer edilecek son embriyolarım inşallah tutunurlar ikiz gebelik olsun cok isterim tabi tutmazsa tedaviye en başından tekrar baslayacagım

Kızlar merhaba cok yorgun stresliyim kafamda cok soru var doktoruma soramıyorum cok konuşmayı seven biri değil geçen hafta yumurta toplama işlemi yapıldı 12 yumurtadan sadece 5. Güne 1 tane 6. Güne 1 tane toplam 2 tane yumurta kaldı kaliteleri iyi dediler sadece 5. Günden 6. Güne geçerken o gün 10 saat belkide ağlamışımdır çünkü tüp bebeğin böyle stresli geçeceğini bilmiyordum daha önce normal yolla düşük yaşadım ondan sonra gebe kalamadım pko var ama sadece ultrasonda öyle görünüyor bana hep sende pko var yumurta cok hamile kalırsın tüp bebekle cok kolay kalırsın vs gibi şerler söyledi doktorlar hormonlar vs vs hepsi normal eşimle 1 aydır biraraya gelmiyoruz ikimizde yorulduk o kadar gerilmişmişim ki gidiyorum doktora cinsel ilişkiyi sormak bile aklıma gelmiyor bu ay transfer olmayacak diğer ay yapacak sanırım onu bile bilmiyorum ve eşimle ilişki olmadan orgazm yaşadım korktum ( bana verilmeyen bir bilgi sonucu tabiki bu) doktoruma hala soramıyorum direkt buraya yazdım cok fazla doğru olmayan bilgi var umarım bilen birileri yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…