- 26 Ağustos 2022
- 635
- 868
- 23
- 35
- Konu Sahibi Emineemine89
-
Merhaba benimde aralığın14 ya da 15inde transferim olacakSelam kızlar benim ikinci tüp bebek deneme serüvenim... 5 yıllık evliyiz sebepsiz infertilite çocuğumuz olmuyor Haziran ayında tüp bebek denemeye karar verdik...3 embriyomuz olmuştu...5 günlük dondorulmuş embriyo transferi fakat ilk denememiz olumsuz sonuçlandı... Tekrardan yumurta toplanacak önümüzdeki haftalarda ve transferim aralık ayını bulacaktır...
Merhaba benım bellı olmamakla bırlıkte 10 Aralık gıbı transferım olacak 3. DenememSelam kızlar benim ikinci tüp bebek deneme serüvenim... 5 yıllık evliyiz sebepsiz infertilite çocuğumuz olmuyor Haziran ayında tüp bebek denemeye karar verdik...3 embriyomuz olmuştu...5 günlük dondorulmuş embriyo transferi fakat ilk denememiz olumsuz sonuçlandı... Tekrardan yumurta toplanacak önümüzdeki haftalarda ve transferim aralık ayını bulacaktır...
Benim daha belli değil tam tarihi yumurtalarım bu Perşembe veya Cuma toplanacak.. rahim dinlendirilecek o yüzden kendi hesaplamama göre Aralık ayına denk gelecekMerhaba benimde aralığın14 ya da 15inde transferim olacakumarım güzel haberler veririz
Adete bağlı bir durum olduğundan kestiremiyoruz tarihleriMerhaba benım bellı olmamakla bırlıkte 10 Aralık gıbı transferım olacak 3. Denemem
Sizin donmuş embriyo denemesi 3. Denemmemi yoksa tedavinin başınamı döndünüz benm gibi?Merhaba benım bellı olmamakla bırlıkte 10 Aralık gıbı transferım olacak 3. Denemem
Benım 1. Denemem ankara bahcecıde oldu 1 tane 6. Gun embrıyosu transferı oldum kımyasal oldu baska embrıyo kalmadığı ıcın merkez degıstırdım orda 4 tane embrıyo oldu 1 tanesını transfer oldum o da kımyasal oldu 3 tane dondurulmuş embrıyom var 2 tanesını transfer olacam canım bakalım hayırlısıSizin donmuş embriyo denemesi 3. Denemmemi yoksa tedavinin başınamı döndünüz benm gibi?
Hem öyle hem de ben bu ay sonu hısteroskobı ıcın gıdecem o yüzden de kestıremıyorum bır sonrakı ay hemen hazırlık başlar mı bılmıyorumAdete bağlı bir durum olduğundan kestiremiyoruz tarihleri
InsAllah kalıtelı embrıyoların olsun canımBenim daha belli değil tam tarihi yumurtalarım bu Perşembe veya Cuma toplanacak.. rahim dinlendirilecek o yüzden kendi hesaplamama göre Aralık ayına denk gelecek
Ben Kıbrıs'ta yaptırdım 3 tane 5. Gün embriyosu ama tutmadı şimdi aynı merkezde farklı tedaviyle yaptık bakalım Cuma gününe olacak opu umarım bu defa olurBenım 1. Denemem ankara bahcecıde oldu 1 tane 6. Gun embrıyosu transferı oldum kımyasal oldu baska embrıyo kalmadığı ıcın merkez degıstırdım orda 4 tane embrıyo oldu 1 tanesını transfer oldum o da kımyasal oldu 3 tane dondurulmuş embrıyom var 2 tanesını transfer olacam canım bakalım hayırlısı
InsAllah canımniBen Kıbrıs'ta yaptırdım 3 tane 5. Gün embriyosu ama tutmadı şimdi aynı merkezde farklı tedaviyle yaptık bakalım Cuma gününe olacak opu umarım bu defa olur
Hayirli olsun. Bol yumurta cikmistir insallah. 3 tanemi kullandin catlatma zamaniKızlar yumurtalarım toplandı doktorum bu kez endometrium hazır haftaya Çarşambaya transferi yapalım dedi
33 yaşındayım geçen seferde 7 yumurta çıkmıştı 3 tanesi 5 güne ulaşmıştı... bu kez yine 7 yumurta çıktı bakalım bu kez 5 günün kaç şampiyonu olacak 7 yumurtadan fazla olmuyor tedaviyi iğleride değişdik ama yine 7Hayirli olsun. Bol yumurta cikmistir insallah. 3 tanemi kullandin catlatma zamaniyas kac umarim tutunur bebisleriniz
InsAllah 5. Gune gıden bayagı embrıyon olur canım33 yaşındayım geçen seferde 7 yumurta çıkmıştı 3 tanesi 5 güne ulaşmıştı... bu kez yine 7 yumurta çıktı bakalım bu kez 5 günün kaç şampiyonu olacak 7 yumurtadan fazla olmuyor tedaviyi iğleride değişdik ama yine 7
İnşallah bakalım kaç tane şampiyonumuz olacak ilk denemede dondurulmuş embriyo transferi olmuştum olmamıştı doktor bu defa rahim hazır taze deneylim dediInsAllah 5. Gune gıden bayagı embrıyon olur canımBenjm de ultrasonda 13 gözüktü ama 7 tane toplandı çok şükür 4 tanesi 5. Gune olustu .haftaya transferın varmış sanırım ınsAllah bu sefer pozıtıf olur sağlıkla kucağına alırsın bende taze transfer olmustum gecen kı tedavıde kımyasal oldu nasıp degılmıs
Aradılarmı canım kaçı döllenmısİnşallah bakalım kaç tane şampiyonumuz olacak ilk denemede dondurulmuş embriyo transferi olmuştum olmamıştı doktor bu defa rahim hazır taze deneylim dedi
Aradılar canım 4ü döllenmişAradılarmı canım kaçı döllenmıs
Benımde aynıydı 6 tane yumurtadan 4 ü döllenmıstı 4 ü de şükür 5. Gune gıttı ınsAllah senınde hepsı 5. Gune gıder canımAradılar canım 4ü döllenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?