2022 Aralık ayı tüp bebek tedavisine baslayanlar

Ayyy nasılsın bugün opu oldun? Ya acaba opu sonrası rapor veriyorlar mı
Gerçekten sinirlerim bozuldu bugün.damarimi bulamayıp resmen eziyet ettiler sinir krizi geçirdim masada.sakinlestirici verdiler sonrada ama o damarı buluncaya kadar çığlıklarım yankılandı.sonra bekleme odasında insanları izledim sohbet ettim ve çektikleri bu zorlu tedaviler sonucu yılgınlıklarini gözlerinde gördüm.bilmiyorum bugün herseyiyle ruhum.aci çekti diyebilirim.cocuk sahibi.olmak için bu korkunç fiziki ve ruhi acıları çekmek ne kadar doğru diye sorguladım.iki yumurta çıktı sonuç olarak bu seferki tedavi sanırım hoşuma gitmedi ve tek bir umut dahi vermedi bana....

Benim.kendi resmi iznim vardı onu kullanıyorum şuan ama transver tabi olursa eğer ozaman vereceklerini soylediler

Yaa çok geçmiş olsun benim kaç tane çıkacak acaba merakla bekliyorum cuma günü olacağım bende ama transfer ne zaman olur hiç bilgim yok

Yaa çok geçmiş olsun benim kaç tane çıkacak acaba merakla bekliyorum cuma günü olacağım bende ama transfer ne zaman olur hiç bilgim yok
SağolunBen bu tedavi işinden iyice soğudum mantikende artık doğru gelmiyo bazı şeyler.tabi umudu ve şansı olanlar umudunu kaybetme sinlerben sadece bu hayatta bı takım şeyleri zorlamanın zararlarını görüyorum...size bol şanslar diliyorum herşey gönlünüzce olur inşallah

Çok teşekkür ederim demekki doktor rahim durumuna göre karar veriyor
Opu sonrası 3.gunum klinik arayıp embriyo durumunu bildiriyor.bugunku konuşmaları beni tereddütte bıraktı.transver ertelenebilirmis yarın net bilgi vericekler.bu beni rahatsız etti çalışan biri olarak zaman sıkıntısı yaşıyoruz ve de süreç uzadıkça geriliyoruz.bakalim nolcak

Merhaba bende 11 Aralık transfer oldum 5. Gün embriyosu bugün 3.günüm ilk denemem çok heyecanlıyım umarım guzel haberler alırız

Benim maalesef bugün transverimin olmayacağına dair haberim geldi.embriyolardan 1 tane kalmış onuda transver etmedi doktor tekrardan işlem için bikac ay içinde davet edilecek yine.offf çok sinir bozucu okadar emek verdik yine ertelendi

Aynı durumdayız canım bende daha dün başladım iğne ve ilaca perşembe günü kontrolüm var ona göre yumurtalar toplanacak ama dondurululacak ben ameliyat olacağım. Ameliyattan 2 ay sonra da transfer inşallah. İsteyen herkese nasip etsin Allah ım benim ilk tüp benek denemem bu

Bu tedaviler okadar yorucu ve yıpratıcı ki artı sonuçlar daha kaygı yaratiyo.bu islere bulastikca arada ameliyatlarda yapıyorlar ardından tüp bebek tedavileri yani durmadan değişen bı döngü.ben bı turlu 6 aydır bı transver yaptıramadım yok yumurta az yok yapışıklık var operasyon yok dinlenin.vucut artık kevgire dönüyor parasida çabası.allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.canim sanada bol şanslar ve bol sagliklar diliyorum

Merhaba bende bugün orta kalitede tek embriyo transfer edildi sizin sonucunuz belli oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…