- 5 Eylül 2022
- 58
- 27
- 8
- 41
- Konu Sahibi Xray_nero39
-
Gerçekten sinirlerim bozuldu bugün.damarimi bulamayıp resmen eziyet ettiler sinir krizi geçirdim masada.sakinlestirici verdiler sonrada ama o damarı buluncaya kadar çığlıklarım yankılandı.sonra bekleme odasında insanları izledim sohbet ettim ve çektikleri bu zorlu tedaviler sonucu yılgınlıklarini gözlerinde gördüm.bilmiyorum bugün herseyiyle ruhum.aci çekti diyebilirim.cocuk sahibi.olmak için bu korkunç fiziki ve ruhi acıları çekmek ne kadar doğru diye sorguladım.iki yumurta çıktı sonuç olarak bu seferki tedavi sanırım hoşuma gitmedi ve tek bir umut dahi vermedi bana....Ayyy nasılsın bugün opu oldun? Ya acaba opu sonrası rapor veriyorlar mı
Benim.kendi resmi iznim vardı onu kullanıyorum şuan ama transver tabi olursa eğer ozaman vereceklerini soyledilerGerçekten sinirlerim bozuldu bugün.damarimi bulamayıp resmen eziyet ettiler sinir krizi geçirdim masada.sakinlestirici verdiler sonrada ama o damarı buluncaya kadar çığlıklarım yankılandı.sonra bekleme odasında insanları izledim sohbet ettim ve çektikleri bu zorlu tedaviler sonucu yılgınlıklarini gözlerinde gördüm.bilmiyorum bugün herseyiyle ruhum.aci çekti diyebilirim.cocuk sahibi.olmak için bu korkunç fiziki ve ruhi acıları çekmek ne kadar doğru diye sorguladım.iki yumurta çıktı sonuç olarak bu seferki tedavi sanırım hoşuma gitmedi ve tek bir umut dahi vermedi bana....
Yaa çok geçmiş olsunGerçekten sinirlerim bozuldu bugün.damarimi bulamayıp resmen eziyet ettiler sinir krizi geçirdim masada.sakinlestirici verdiler sonrada ama o damarı buluncaya kadar çığlıklarım yankılandı.sonra bekleme odasında insanları izledim sohbet ettim ve çektikleri bu zorlu tedaviler sonucu yılgınlıklarini gözlerinde gördüm.bilmiyorum bugün herseyiyle ruhum.aci çekti diyebilirim.cocuk sahibi.olmak için bu korkunç fiziki ve ruhi acıları çekmek ne kadar doğru diye sorguladım.iki yumurta çıktı sonuç olarak bu seferki tedavi sanırım hoşuma gitmedi ve tek bir umut dahi vermedi bana....
SağolunYaa çok geçmiş olsunbenim kaç tane çıkacak acaba merakla bekliyorum cuma günü olacağım bende ama transfer ne zaman olur hiç bilgim yok
Canım bende ilaçları raporlu almaya çalışıyorum suanda hazrladıgım evrakları 2 dosya halınde yapıp hastaneye götürcem. Raporun çıkması uzun sürüyor mu acabaKızlar merhaba bende bu ay tedaviye başladım. 4 senedir evliyim. İlaçlarım raporlu 4 bin tl ödedim. Bugün iğnelerimin 3. Günü
Opu sonrası 3.gunum klinik arayıp embriyo durumunu bildiriyor.bugunku konuşmaları beni tereddütte bıraktı.transver ertelenebilirmis yarın net bilgi vericekler.bu beni rahatsız etti çalışan biri olarak zaman sıkıntısı yaşıyoruz ve de süreç uzadıkça geriliyoruz.bakalim nolcakÇok teşekkür ederim demekki doktor rahim durumuna göre karar veriyor
O adam katil benim çocuğumun sebebi oldu çocuğum onun sorumsuzluğu yüzünden engelli doğdu 7 ay yaşadı yoğun bakımda acılar içinde öldü 4 ay önce o adamdan uzak durunUmuttepe Kocaeli üniversitesi hastanesi emek doğer de
Ay ne dicegimi bilemedim başın sağolsun Allah sabır versinO adam katil benim çocuğumun sebebi oldu çocuğum onun sorumsuzluğu yüzünden engelli doğdu 7 ay yaşadı yoğun bakımda acılar içinde öldü 4 ay önce o adamdan uzak durun
Ay ne dicegimi bilemedim başın sağolsun Allah sabır versin
Neden böyle söylüyorsunuzO adam katil benim çocuğumun sebebi oldu çocuğum onun sorumsuzluğu yüzünden engelli doğdu 7 ay yaşadı yoğun bakımda acılar içinde öldü 4 ay önce o adamdan uzak durun
Aynı durumdayız canım bende daha dün başladım iğne ve ilaca perşembe günü kontrolüm var ona göre yumurtalar toplanacak ama dondurululacak ben ameliyat olacağım. Ameliyattan 2 ay sonra da transfer inşallah. İsteyen herkese nasip etsin Allah ım benim ilk tüp benek denemem buMrb arkadaşlar.2023 e girmeye az kalmışken benim gibi Aralık 2022 de tüp bebek tedavisine baslayanlar varmı aranizda?ben Diyarbakır'da bukez başladım 2 kez denicem ilkinde düşük yaşadım sanırım ilgisiz doktor sonucu olmuştu Erzurum buharada olmuştum.ve bu olaydan sonra bir daha o hastaneye ayak dahi basmadim öğrendim tabiki doktorundan hemşiresinden para odaklı bı yer.indan odaklı olsaydı belki de bir yıl geçti çocuklarımi kucağıma çoktan almıştımkısmet değilmiş ama bukez Diyarbakır da bir klinik buldum özellikle doktorum saolsun çok alakalı ve insan odaklı.Su an tedaviye başladım çok başındayım benim gibi sil baştan baslayan dostlar varmı merak ediyorum.umarim bu süreci güzelce geçirir hamiş haberlerimizide burdan veririz
Olanı söylüyorum tamamen. Onun hatası mahkemeliğizNeden böyle söylüyorsunuzbaşınız sağolsuun
Bu tedaviler okadar yorucu ve yıpratıcı ki artı sonuçlar daha kaygı yaratiyo.bu islere bulastikca arada ameliyatlarda yapıyorlar ardından tüp bebek tedavileri yani durmadan değişen bı döngü.ben bı turlu 6 aydır bı transver yaptıramadım yok yumurta az yok yapışıklık var operasyon yok dinlenin.vucut artık kevgire dönüyor parasida çabası.allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.canim sanada bol şanslar ve bol sagliklar diliyorumAynı durumdayız canım bende daha dün başladım iğne ve ilaca perşembe günü kontrolüm var ona göre yumurtalar toplanacak ama dondurululacak ben ameliyat olacağım. Ameliyattan 2 ay sonra da transfer inşallah. İsteyen herkese nasip etsin Allah ım benim ilk tüp benek denemem bu
Basın saolsun canım rabbim sabır versinO adam katil benim çocuğumun sebebi oldu çocuğum onun sorumsuzluğu yüzünden engelli doğdu 7 ay yaşadı yoğun bakımda acılar içinde öldü 4 ay önce o adamdan uzak durun
Merhaba bende bugün orta kalitede tek embriyo transfer edildi sizin sonucunuz belli oldu muCanim denin opu sonrasi durumuna embriyolarin kalite ve sayısına gore gun belirleniyor mesela benim opudan 3 gun sonra transfer yapildi tek yumurtam dollenmisti oda orta kaliteydi simdi beklemedeyim mesela sayi olarak fazla olsaydi 5. Gune gitmesi icin beklenicekti
Memnunmusunuz dr dan?İstanbul Küçükçekmece tema hastanesi volkan turan doktor
Evet benim 11.gun degeri 72 cikti pazartesi tekrar test istedilerMerhaba bende bugün orta kalitede tek embriyo transfer edildi sizin sonucunuz belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?