• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık ayı tüp bebek tedavisine baslayanlar

Selamm ben geldimm 🥰 pazartesi transferim oldu taze transfer 3. Gün tek embriyo bugün 6. Günüm henüz test yapmadım. Yapmayı düşünmüyorum şimdilik 😇 sizler ne durumdasınız

Kızlaaaar salı opu yapılacak bana. ama aşırı hastalandım hormon sürecinde maalesef. Ağır bir grip geçiriyorum allahım takdiri tabiki yapacak bir şey olmuyor. Salgından nasiplendim 😒😒
Toparlanmayacak gibiyim opudan 5 gün sonra transfer yaparız gibi bir şey konuşmuştuk dr ile. Ama bu kadar hastayken transfer olmak istemiyorum. Kafam aşırı karışık. Hasta olmam embriyo tutunmasını çok etkiler mi? Dr hasta olduğumu bilmiyor ama aşırı yoğunlaşmadı grip noktama. Lütfen yorumlayın canlar 🙄🙄

Kızlaaaar salı opu yapılacak bana. ama aşırı hastalandım hormon sürecinde maalesef. Ağır bir grip geçiriyorum allahım takdiri tabiki yapacak bir şey olmuyor. Salgından nasiplendim 😒😒
Toparlanmayacak gibiyim opudan 5 gün sonra transfer yaparız gibi bir şey konuşmuştuk dr ile. Ama bu kadar hastayken transfer olmak istemiyorum. Kafam aşırı karışık. Hasta olmam embriyo tutunmasını çok etkiler mi? Dr hasta olduğumu bilmiyor ama aşırı yoğunlaşmadı grip noktama. Lütfen yorumlayın canlar 🙄🙄
Tatlım tatlım ☺ doktoruna ilet bence. Kaç gündür iyileşemedin zaten iyice kötüye gitmesin.

Tatlım tatlım ☺ doktoruna ilet bence. Kaç gündür iyileşemedin zaten iyice kötüye gitmesin.
aaaa yumoş 🥰🥰 Dr bakış açısı çok farklı oluyor biliyorsun pek sallamıyorlar bizim çok dert ettiğimiz şeyleri.
Dr ateşin yoksa bi şey olmaz gibi bi şey söyledi boşuna endişeleniyorsun vs ama cidden şu an ben hayatta kalmaya çalışıyorum yani 2. bir beden nasıl tutunacak bana bilmiyorum 😢😢

aaaa yumoş 🥰🥰 Dr bakış açısı çok farklı oluyor biliyorsun pek sallamıyorlar bizim çok dert ettiğimiz şeyleri.
Dr ateşin yoksa bi şey olmaz gibi bi şey söyledi boşuna endişeleniyorsun vs ama cidden şu an ben hayatta kalmaya çalışıyorum yani 2. bir beden nasıl tutunacak bana bilmiyorum 😢😢
İyi düşün iyi olsun. Transfere kadar toparlanırsın inşallah. Sağlıklı beslen bol bol vitamin al ben inanıyorum sen toparlarsın transfere kadar 😍

Aayyy tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah 🥰 bu süreçte var mı bana öneriniz acaba
Canm insallah sende insallah pozitifi gorursun valla benim 3. Transferim bu acikcasi ilk ikisine ettigim kadar dikkat etmedim yememe icmeme ama 3 gun dinlendim sadece ev icinde dolastim yattim is yapmadim sonrasinda yemek falan kendim yaptim 6. Gune kadar cok fazla egilmemeye dikkat ettim bana yuksege uzanmamami soylemislerdi ona dikkat ettim onerebilecegim cok yatma kan dolasimi icin hareket gerekiyor kendinide yorma gerisi pekte elimizde degil tutunmak istiyorsa tutunuyor zaten

Canm insallah sende insallah pozitifi gorursun valla benim 3. Transferim bu acikcasi ilk ikisine ettigim kadar dikkat etmedim yememe icmeme ama 3 gun dinlendim sadece ev icinde dolastim yattim is yapmadim sonrasinda yemek falan kendim yaptim 6. Gune kadar cok fazla egilmemeye dikkat ettim bana yuksege uzanmamami soylemislerdi ona dikkat ettim onerebilecegim cok yatma kan dolasimi icin hareket gerekiyor kendinide yorma gerisi pekte elimizde degil tutunmak istiyorsa tutunuyor zaten
Amin inşaAllah 😊 çok teşekkür ederim

Mrb arkadaşlar.2023 e girmeye az kalmışken benim gibi Aralık 2022 de tüp bebek tedavisine baslayanlar varmı aranizda?ben Diyarbakır'da bukez başladım 2 kez denicem ilkinde düşük yaşadım sanırım ilgisiz doktor sonucu olmuştu Erzurum buharada olmuştum.ve bu olaydan sonra bir daha o hastaneye ayak dahi basmadim öğrendim tabiki doktorundan hemşiresinden para odaklı bı yer.indan odaklı olsaydı belki de bir yıl geçti çocuklarımi kucağıma çoktan almıştım😔kısmet değilmiş ama bukez Diyarbakır da bir klinik buldum özellikle doktorum saolsun çok alakalı ve insan odaklı.Su an tedaviye başladım çok başındayım benim gibi sil baştan baslayan dostlar varmı merak ediyorum.umarim bu süreci güzelce geçirir hamiş haberlerimizide burdan veririz🤩
Ben 3 gün önce başladım 3 gündür iğne kullanıyorum kıbrısta tedavi oluyorum

Ben 18 bine anlaştım ilaçlar ve dondurma dahil değil tabi
Ben kıbrısta tedavi oluyorum çünkü kubrısta yaşıyorum , 2800 Euro istediler 56 bin yani , ilaçlar dahil ama dondurma dahil değil , tr de yaptırmak istedim ama uçak korkum var , korku sitede yapar diye ve orda otel parasıyla aynı denk geliyordu , hepimiz için hayırlısı maddi manevi çok yıpratıcı bi süreç , umarım tutar hepimizin ki 😞

Ben de dün başladım. 0,7 olan amh iki ayda 0,2 olmuş şu an dün adetin 3. Günü gözüken 2 yumurta var. Dün iğnelere başladık gonalf 225 kalem 4 gün kullanıcam salı tekrar gidicez. Acaba kaç yumurta toplanır bu iğneler minik varsa büyütür mü ? Yaş tam 35

Merhaba benimde salı günü opum var inşallah toplarsınız ya Allah şifa versin

Bu tedaviler okadar yorucu ve yıpratıcı ki artı sonuçlar daha kaygı yaratiyo.bu islere bulastikca arada ameliyatlarda yapıyorlar ardından tüp bebek tedavileri yani durmadan değişen bı döngü.ben bı turlu 6 aydır bı transver yaptıramadım yok yumurta az yok yapışıklık var operasyon yok dinlenin.vucut artık kevgire dönüyor parasida çabası.allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.canim sanada bol şanslar ve bol sagliklar diliyorum
Amin canım Allah razı olsun hem maddi hem manevi çok fazla yıpranıyorsun hele o herşeyin sonundaki acaba tutacak mı kaygısı insanı mahvediyor. İnşallah sonuçlar olumlu çıkar da zor oldu ama değdi çok şükür deriz. Zamanında benim kistimi doktorlar önemsemedi küçük engel değil diye bir ay içinde büyüdü kistim de miyomumda sağ yumurtalığını alabiliriz dedi doktor. Tüp bebek doktorum da ne olur ne olmaz biz önce yumurtaları toplayalım sonradan ameliyat ol kist alınırken zarar verebilir dedi bakalım inşallah hepimizin hakkında en hayırlısı olsun

Back