• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık ayı tüp bebek tedavisine baslayanlar

Canim denin opu sonrasi durumuna embriyolarin kalite ve sayısına gore gun belirleniyor mesela benim opudan 3 gun sonra transfer yapildi tek yumurtam dollenmisti oda orta kaliteydi simdi beklemedeyim mesela sayi olarak fazla olsaydi 5. Gune gitmesi icin beklenicekti
Anladım fazla yumurta çıkmasına bağlı yani

Neden

Yaaa acaba neye göre transfer zamanı belirleniyor bende 5 gün sonra opu olacağım ama transfer ne zaman olur hiç bilgim yok
Yumurtam toplandı doktorum dondurulmuş olsun daha iyi olur dedi...
Hem yumurta yerleri kendine gelir ,vücut toparlanır dedi canım.
Tamamen rahim durumuna bağlı🌺

Selam herkese,bende 6aralikta 2.transeferimizi yaptık.İlk transferimiz de pozitif görmüştük ancak 8haftalikken buyumemiz durdu 😔
Şuan beklemediyim ,hepimizin gönlüne göre olur inşallah

Yumurtam toplandı doktorum dondurulmuş olsun daha iyi olur dedi...
Hem yumurta yerleri kendine gelir ,vücut toparlanır dedi canım.
Tamamen rahim durumuna bağlı🌺
Anladım canım teşekkür ederim bakalım benim ne zaman olacak merak ediyorum doğrusu

Selam herkese,bende 6aralikta 2.transeferimizi yaptık.İlk transferimiz de pozitif görmüştük ancak 8haftalikken buyumemiz durdu 😔
Şuan beklemediyim ,hepimizin gönlüne göre olur inşallah
Var mı bi belirti canım? Benım ilk transferımde tuttu ama 6. Haftada gelişimi durdu. Transferden 2 gun sonra 3 kere sag kasığıma agrı girmişti orda tutunuyo mu acaba demiştim🥰

Var mı bi belirti canım? Benım ilk transferımde tuttu ama 6. Haftada gelişimi durdu. Transferden 2 gun sonra 3 kere sag kasığıma agrı girmişti orda tutunuyo mu acaba demiştim🥰
İlk transferimde hiç bir belirtim olmamıştı.
Bu sefer sağ tarafımda ara ara batma oluyor.
O kadar çok vücudumu dinler oldum ki bu dönemde umarım bu kasılmalar güzel bir sonuca vesile olur😊😊

İlk transferimde hiç bir belirtim olmamıştı.
Bu sefer sağ tarafımda ara ara batma oluyor.
O kadar çok vücudumu dinler oldum ki bu dönemde umarım bu kasılmalar güzel bir sonuca vesile olur😊😊
Tabı bunlar ilaçlardanda olabılıyo ama nedense ben gebelik belirtisi olarak algılamıştım o zaman😄 transferden sonra ister istemez dinliyosun canım belirti aranıyor aslında aramak sacma 😃 inşallah guzel sonuclarımız olur🤲

Anladım fazla yumurta çıkmasına bağlı yani
Yerine gore degisiyor bu benim ilk gttigim doktor sadece 2 embriyoyuda 5.gune kadar bekletti dondurdu simdiki tek embriyoyu 3.gun transfer etti bana bu doktorumun dedigi oydu az embriyo olustuysa bekletmenin anlami yok bosuna disarda bekletmektense asil yerine transfer etmek daha iyi dedi tabi bunun icin opu sonrasi herseyin yolunda olmasi lazim

Evet yumurta biraz fazla toplandı.
O yüzden bekleyelim dedi doktorum 🌼
Yerine gore degisiyor bu benim ilk gttigim doktor sadece 2 embriyoyuda 5.gune kadar bekletti dondurdu simdiki tek embriyoyu 3.gun transfer etti bana bu doktorumun dedigi oydu az embriyo olustuysa bekletmenin anlami yok bosuna disarda bekletmektense asil yerine transfer etmek daha iyi dedi tabi bunun icin opu sonrasi herseyin yolunda olmasi lazim
Çok teşekkür ederim kızlar. Benimde inşallah opu cuma günü görünüyor kısmetse o zaman haftaya transfer olabilirim 🥲🥲

Herkese selamlar dün transfer oldum 5.gun embriyosu 2.denemem artık ne yapcam ne yapmalıyım hiç bilmiyorum tavsiyeleriniz var mi

Back