2022 Aralık ayı tüp bebek tedavisine baslayanlar

Aminn
Belki ilaçlardan sonra bakacaktır..
Tam bilemiyorum benimde ilk denemem
Ne sıkıntılı stresli süreç biran önce bitsin hayırlı sonuçları alalım istiyorum. Benimde ilk denemem inşallah son olur hepimizinde. Çok zormuş gerçekten allah emeklerimizin karşılığını versin bizde alalım kucağımıza bebişlerimizi

Aminnn canimmm
Evet zor süreçler gerçekten sonucunu düşünerek kendimi rahatlatıyorum

Gercekten sürec cok zor bende stres yapıyorum, korkuyorum bazen kötü bişeyler aklıma gelıyo hemen gecsın bitsin istıyorum bende ilk denememden düşük yaptım ikinci denemem olcak… allah emeklerimizin karsılığını versın inşallah

Öncelikle çok teşekkürler cevabınız için bende adetimi bekliyorum bakalım,inşallah doktor veselemiz olmuş olur hepimize

Aşırı heyecanlıyım bu aralar bı kaç güne yumurta toplama olucak ama ben acayip korkuyorum da.ilkinde düşük olmuştu ve korkudan ölüyorum gerçekten.umarim iyi şeyler olur hepimiz için

Aşırı heyecanlıyım bu aralar bı kaç güne yumurta toplama olucak ama ben acayip korkuyorum da.ilkinde düşük olmuştu ve korkudan ölüyorum gerçekten.umarim iyi şeyler olur hepimiz için
Cok normal hisler bunlar tam kavuştum deyip düşük yapınca daha da artıyor bu hisler. Bu sefer allahın izniyle kavuscaz bebelere

Merhaba raporu nasıl çıkardınız biraz bilgi verir misinz
Merhaba tabii. Dahiliye den konsültasyon aldım eşimde ürolojiden aldı. 3 kere aşılama yaptırdık diğer şartları da sağlıyorduk araştırma hastanesi çıkardı. Ama 1 ay kadar sürdü çıkarmam

Bende bu ay adetımle başlıcam 22 si gbi gözükür adet tarıhım
Neden
Selamm kızlarr benimde dün yumurta toplamam yapıldı 2 yumurtam toplandı. Büyük ihtimalle pazartesi yada çarşamba transferim olacak
hayırlı olsun sürecin,
bende 17kasımda opu oldum transfer beklıyorum
Yaaa acaba neye göre transfer zamanı belirleniyor bende 5 gün sonra opu olacağım ama transfer ne zaman olur hiç bilgim yok

Neden

Yaaa acaba neye göre transfer zamanı belirleniyor bende 5 gün sonra opu olacağım ama transfer ne zaman olur hiç bilgim yok
Canim denin opu sonrasi durumuna embriyolarin kalite ve sayısına gore gun belirleniyor mesela benim opudan 3 gun sonra transfer yapildi tek yumurtam dollenmisti oda orta kaliteydi simdi beklemedeyim mesela sayi olarak fazla olsaydi 5. Gune gitmesi icin beklenicekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…