- Konu Sahibi Xray_nero39
-
Ne sıkıntılı stresli süreç biran önce bitsin hayırlı sonuçları alalım istiyorum. Benimde ilk denemem inşallah son olur hepimizinde. Çok zormuş gerçekten allah emeklerimizin karşılığını versin bizde alalım kucağımıza bebişlerimiziAminn
Belki ilaçlardan sonra bakacaktır..
Tam bilemiyorum benimde ilk denemem
Aminnn canimmmNe sıkıntılı stresli süreç biran önce bitsin hayırlı sonuçları alalım istiyorum. Benimde ilk denemem inşallah son olur hepimizinde. Çok zormuş gerçekten allah emeklerimizin karşılığını versin bizde alalım kucağımıza bebişlerimizi
Başka türlü olmuyor zaten. Herşey güzel olacak allahın izniyle. Umut her zaman vardır değilmiAminnn canimmm
Evet zor süreçler gerçekten sonucunu düşünerek kendimi rahatlatıyorum
Kesinlikle öyle.Başka türlü olmuyor zaten. Herşey güzel olacak allahın izniyle. Umut her zaman vardır değilmi
Gercekten sürec cok zor bende stres yapıyorum, korkuyorum bazen kötü bişeyler aklıma gelıyo hemen gecsın bitsin istıyorumNe sıkıntılı stresli süreç biran önce bitsin hayırlı sonuçları alalım istiyorum. Benimde ilk denemem inşallah son olur hepimizinde. Çok zormuş gerçekten allah emeklerimizin karşılığını versin bizde alalım kucağımıza bebişlerimizi
Öncelikle çok teşekkürler cevabınız içinBen hakan hocayla başladım bu yola şimdi.surec ilerlesin daha iyi yorum yapabilirim.ben hijyenik buluyorum aslında bı sağlıkçı olarak.hastane biraz küçük,çalışanlar alakalı bı kez ameliyat olmuştum orda ameliyathane ve çalışanlar fena değildi.ben doktorun ilmiyle daha çok ilgileniyorum tabiki hijyende önemli ama hijyen olupta kapıdan hasta kovan çok doktor hastane gördük oyuzden belli olmaz bu işler
Aşırı heyecanlıyım bu aralar bı kaç güne yumurta toplama olucak ama ben acayip korkuyorum da.ilkinde düşük olmuştu ve korkudan ölüyorum gerçekten.umarim iyi şeyler olur hepimiz içinGercekten sürec cok zor bende stres yapıyorum, korkuyorum bazen kötü bişeyler aklıma gelıyo hemen gecsın bitsin istıyorumbende ilk denememden düşük yaptım ikinci denemem olcak… allah emeklerimizin karsılığını versın inşallah
Üniversite Arastırma hastanesi yakup kumtepe ye gıdıcemErzurum da hangi hastaneye gidiceksin canım bende Erzurum'da tedavi oldum
Siz hangi doktorda tedavi oldunuzErzurum da hangi hastaneye gidiceksin canım bende Erzurum'da tedavi oldum
Bünyamin börekçi ye tedavi oldum buhara hastanesi hiç iyi bir doktor değil tedavim olumsuz sonuçlandıSiz hangi doktorda tedavi oldunuz
Bende aşılama yapmıştı ocak ayında olmadı ve gitmedim daha para cok düşkün hastane ve ilgilenilmiyorBünyamin börekçi ye tedavi oldum buhara hastanesi hiç iyi bir doktor değil tedavim olumsuz sonuçlandı
Cok normal hisler bunlar tam kavuştum deyip düşük yapınca daha da artıyor bu hisler. Bu sefer allahın izniyle kavuscaz bebelereAşırı heyecanlıyım bu aralar bı kaç güne yumurta toplama olucak ama ben acayip korkuyorum da.ilkinde düşük olmuştu ve korkudan ölüyorum gerçekten.umarim iyi şeyler olur hepimiz için
İnşallah canım hayırlı güzel haberlerini bekliyorumBirbirimizi haberdar edelim güzel haberler verelim hep birlikte
Merhaba tabii. Dahiliye den konsültasyon aldım eşimde ürolojiden aldı. 3 kere aşılama yaptırdık diğer şartları da sağlıyorduk araştırma hastanesi çıkardı. Ama 1 ay kadar sürdü çıkarmamMerhaba raporu nasıl çıkardınız biraz bilgi verir misinz
Umuttepe Kocaeli üniversitesi hastanesi emek doğer deNerde basladiniz tedaviye
NedenBende bu ay adetımle başlıcam 22 si gbi gözükür adet tarıhım
Selamm kızlarr benimde dün yumurta toplamam yapıldı 2 yumurtam toplandı. Büyük ihtimalle pazartesi yada çarşamba transferim olacak
Yaaa acaba neye göre transfer zamanı belirleniyor bende 5 gün sonra opu olacağım ama transfer ne zaman olur hiç bilgim yokhayırlı olsun sürecin,
bende 17kasımda opu oldum transfer beklıyorum
Fazla yumurtanız olduğu için mi transfer için bekletiyorlar acabaAminnn canım.
İnşallah sagliklidir ve sımsıkı tutunur..
Hiç üzme kendini belki o iki yumos sana evlat olacak.donduruldu mu şuan ne durumda?
Ne zaman opu oldun ?
Canim denin opu sonrasi durumuna embriyolarin kalite ve sayısına gore gun belirleniyor mesela benim opudan 3 gun sonra transfer yapildi tek yumurtam dollenmisti oda orta kaliteydi simdi beklemedeyim mesela sayi olarak fazla olsaydi 5. Gune gitmesi icin beklenicektiNeden
Yaaa acaba neye göre transfer zamanı belirleniyor bende 5 gün sonra opu olacağım ama transfer ne zaman olur hiç bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?