- 6 Nisan 2021
- 267
- 74
- 18
- 28
- Konu Sahibi Xray_nero39
-
Anladım fazla yumurta çıkmasına bağlı yaniCanim denin opu sonrasi durumuna embriyolarin kalite ve sayısına gore gun belirleniyor mesela benim opudan 3 gun sonra transfer yapildi tek yumurtam dollenmisti oda orta kaliteydi simdi beklemedeyim mesela sayi olarak fazla olsaydi 5. Gune gitmesi icin beklenicekti
Embrıyoların oluştuktan sonra ya 3. Gun ya da 5. Gun transfer yaparlar canım. Embrıyonun gidişatına göre 3 ya da 5. Gun diye transfer yapıyolarNeden
Yaaa acaba neye göre transfer zamanı belirleniyor bende 5 gün sonra opu olacağım ama transfer ne zaman olur hiç bilgim yok
Yumurtam toplandı doktorum dondurulmuş olsun daha iyi olur dedi...Neden
Yaaa acaba neye göre transfer zamanı belirleniyor bende 5 gün sonra opu olacağım ama transfer ne zaman olur hiç bilgim yok
P pembeumut111 avakado ve kabak çekirdeği tüketin mutlaka.Özellikle yiyip içtiğin bişey var mı canım? İlk transferın mı?
Anladım canım teşekkür ederim bakalım benim ne zaman olacak merak ediyorum doğrusuYumurtam toplandı doktorum dondurulmuş olsun daha iyi olur dedi...
Hem yumurta yerleri kendine gelir ,vücut toparlanır dedi canım.
Tamamen rahim durumuna bağlı
Çok teşekkür ederim demekki doktor rahim durumuna göre karar veriyorEmbrıyoların oluştuktan sonra ya 3. Gun ya da 5. Gun transfer yaparlar canım. Embrıyonun gidişatına göre 3 ya da 5. Gun diye transfer yapıyolar
Var mı bi belirti canım? Benım ilk transferımde tuttu ama 6. Haftada gelişimi durdu. Transferden 2 gun sonra 3 kere sag kasığıma agrı girmişti orda tutunuyo mu acaba demiştimSelam herkese,bende 6aralikta 2.transeferimizi yaptık.İlk transferimiz de pozitif görmüştük ancak 8haftalikken buyumemiz durdu
Şuan beklemediyim ,hepimizin gönlüne göre olur inşallah
Transferden sonra onları tüketmek iyimiş evet rahım hazırlığında bişey tükettın mı canım?P pembeumut111 avakado ve kabak çekirdeği tüketin mutlaka.
Rahımede bakıyolar canım ama embrıyoda 3. Gun ya da 5. Gun olması embrıyonun durumuna göre daha cokÇok teşekkür ederim demekki doktor rahim durumuna göre karar veriyor
İlk transferimde hiç bir belirtim olmamıştı.Var mı bi belirti canım? Benım ilk transferımde tuttu ama 6. Haftada gelişimi durdu. Transferden 2 gun sonra 3 kere sag kasığıma agrı girmişti orda tutunuyo mu acaba demiştim
P pembeumut111 transfer öncesi özellikle yediğim bişey olmadı sadece doktorun dediği gibi daha sebze ağırlıklı,aburcuburdan uzak durdum canimTransferden sonra onları tüketmek iyimiş evet rahım hazırlığında bişey tükettın mı canım?
Tabı bunlar ilaçlardanda olabılıyo ama nedense ben gebelik belirtisi olarak algılamıştım o zamanİlk transferimde hiç bir belirtim olmamıştı.
Bu sefer sağ tarafımda ara ara batma oluyor.
O kadar çok vücudumu dinler oldum ki bu dönemde umarım bu kasılmalar güzel bir sonuca vesile olur
Evet yumurta biraz fazla toplandı.Fazla yumurtanız olduğu için mi transfer için bekletiyorlar acaba
Yerine gore degisiyor bu benim ilk gttigim doktor sadece 2 embriyoyuda 5.gune kadar bekletti dondurdu simdiki tek embriyoyu 3.gun transfer etti bana bu doktorumun dedigi oydu az embriyo olustuysa bekletmenin anlami yok bosuna disarda bekletmektense asil yerine transfer etmek daha iyi dedi tabi bunun icin opu sonrasi herseyin yolunda olmasi lazimAnladım fazla yumurta çıkmasına bağlı yani
Evet yumurta biraz fazla toplandı.
O yüzden bekleyelim dedi doktorum
Çok teşekkür ederim kızlar. Benimde inşallah opu cuma günü görünüyor kısmetse o zaman haftaya transfer olabilirimYerine gore degisiyor bu benim ilk gttigim doktor sadece 2 embriyoyuda 5.gune kadar bekletti dondurdu simdiki tek embriyoyu 3.gun transfer etti bana bu doktorumun dedigi oydu az embriyo olustuysa bekletmenin anlami yok bosuna disarda bekletmektense asil yerine transfer etmek daha iyi dedi tabi bunun icin opu sonrasi herseyin yolunda olmasi lazim
hadı hayırlı olsun, ınsallaahh saglıklı bol embrıyoların olur ve sımsıkı tutunurÇok teşekkür ederim kızlar. Benimde inşallah opu cuma günü görünüyor kısmetse o zaman haftaya transfer olabilirim
Yarın opu zamanı hadeee bakalimm geri sayım başladıÇok teşekkür ederim kızlar. Benimde inşallah opu cuma günü görünüyor kısmetse o zaman haftaya transfer olabilirim
Ayyy nasılsın bugün opu oldun? Ya acaba opu sonrası rapor veriyorlar mıYarın opu zamanı hadeee bakalimm geri sayım başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?