- Konu Sahibi Xray_nero39
-
Selamm kızlarr benimde dün yumurta toplamam yapıldı 2 yumurtam toplandı. Büyük ihtimalle pazartesi yada çarşamba transferim olacakMrb arkadaşlar.2023 e girmeye az kalmışken benim gibi Aralık 2022 de tüp bebek tedavisine baslayanlar varmı aranizda?ben Diyarbakır'da bukez başladım 2 kez denicem ilkinde düşük yaşadım sanırım ilgisiz doktor sonucu olmuştu Erzurum buharada olmuştum.ve bu olaydan sonra bir daha o hastaneye ayak dahi basmadim öğrendim tabiki doktorundan hemşiresinden para odaklı bı yer.indan odaklı olsaydı belki de bir yıl geçti çocuklarımi kucağıma çoktan almıştımkısmet değilmiş ama bukez Diyarbakır da bir klinik buldum özellikle doktorum saolsun çok alakalı ve insan odaklı.Su an tedaviye başladım çok başındayım benim gibi sil baştan baslayan dostlar varmı merak ediyorum.umarim bu süreci güzelce geçirir hamiş haberlerimizide burdan veririz
İnşallah hayırlı haberi alırsınız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınSelamm kızlarr benimde dün yumurta toplamam yapıldı 2 yumurtam toplandı. Büyük ihtimalle pazartesi yada çarşamba transferim olacak
İnşallah güzel haberler alırsınız emeklerinizin karşılığını versin AllahSelamm kızlarr benimde dün yumurta toplamam yapıldı 2 yumurtam toplandı. Büyük ihtimalle pazartesi yada çarşamba transferim olacak
Yaaa yanlış yere yazmışım size yazdım sanıyodumhadı hayırlısı bakalım,
benımde ıkıncı adetım 28aralık falan olur sanırım
Amiin cümlemizin inşallahİnşallah hayırlı haberi alırsınız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Amin inşallah hepimizinİnşallah güzel haberler alırsınız emeklerinizin karşılığını versin Allah
İlk transferın mı canım? Özellikle yiip ictiğin bişey var mı tutunmasını arttırcakhadı hayırlısı bakalım,
benımde ıkıncı adetım 28aralık falan olur sanırım
Canimm henüz transfer olmadım :) adet bekliyorumYaaa yanlış yere yazmışım size yazdım sanıyodumilk transferınız mi? Özellikle yiyip istiğiniz bişey var mı transfer sürecinde?
Anladım canım belki oncesındede rahım hazırlığı için bişey yapıyo musun diye merak ettımCanimm henüz transfer olmadım :) adet bekliyorum
Yok canım ekstra bişey yapmıyorum açıkçasi..Anladım canım belki oncesındede rahım hazırlığı için bişey yapıyo musun diye merak ettım
Ben Aralık 1 inde transfer oldum bugün kan verdim 9. Günüm 0.91 çıktıMrb arkadaşlar.2023 e girmeye az kalmışken benim gibi Aralık 2022 de tüp bebek tedavisine baslayanlar varmı aranizda?ben Diyarbakır'da bukez başladım 2 kez denicem ilkinde düşük yaşadım sanırım ilgisiz doktor sonucu olmuştu Erzurum buharada olmuştum.ve bu olaydan sonra bir daha o hastaneye ayak dahi basmadim öğrendim tabiki doktorundan hemşiresinden para odaklı bı yer.indan odaklı olsaydı belki de bir yıl geçti çocuklarımi kucağıma çoktan almıştımkısmet değilmiş ama bukez Diyarbakır da bir klinik buldum özellikle doktorum saolsun çok alakalı ve insan odaklı.Su an tedaviye başladım çok başındayım benim gibi sil baştan baslayan dostlar varmı merak ediyorum.umarim bu süreci güzelce geçirir hamiş haberlerimizide burdan veririz
Erzurum da hangi hastaneye gidiceksin canım bende Erzurum'da tedavi oldumMerhabalar bu ay tüp bebeğe başlıycam adet olmamı beklıyorum erzurum da yaptırıcam süreç nasıl ilerliyicek bilmiyorum endişeliyim
Kaç embriyonuz oluşmuştuCanimm henüz transfer olmadım :) adet bekliyorum
Çok iyi inşallah can olsunlar evlat olsunlar size. Benim 2 tanecik toplandı12tane donduruldu canım
Aminnn canım.Çok iyi inşallah can olsunlar evlat olsunlar size. Benim 2 tanecik toplandı
Yok canım dondurulmadı. Cuma günü opu oldum taze transfer yapıcak pazartesi yada duruma göre çarşamba olucam inşallah transferi. Bugün aradım doktoru döllendi yumurtalar yarın birdaha haberleşelim dedi bakalım inşallah iyi olurAminnn canım.
İnşallah sagliklidir ve sımsıkı tutunur..
Hiç üzme kendini belki o iki yumos sana evlat olacak.donduruldu mu şuan ne durumda?
Ne zaman opu oldun ?
Anladim canım,w
Yok canım dondurulmadı. Cuma günü opu oldum taze transfer yapıcak pazartesi yada duruma göre çarşamba olucam inşallah transferi. Bugün aradım doktoru döllendi yumurtalar yarın birdaha haberleşelim dedi bakalım inşallah iyi olur
Aminn inşallah cümlemizin canım. Transfere hazırlayalım seni dedi ilaç yazdı onları kullanıyorum ama benden hiç kan istemedi değerlere bakmadı doktor. Normalmi acaba buAnladim canım,
Yeni opu olmuşsun.hadi inşallah sımsıkı tutunsun sanaRabb'im emeklerini,emeklerimizi boşa çıkarmasin
AminnAminn inşallah cümlemizin canım. Transfere hazırlayalım seni dedi ilaç yazdı onları kullanıyorum ama benden hiç kan istemedi değerlere bakmadı doktor. Normalmi acaba bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?