- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.941
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsünMerhaba hanımlar dün yazmıstım dualarınızı istemiştim acil sezeryana alıncagım ıcın şükürler olsun oglumuz cok saglıklı dunyaya geldı 3070 kg dogdu kuveze girer die korkuyordum ama direk odaya yabıma geldidarısı dogumu bekleyen annelerimize
Tebrikler sağlıkla büyümeye devam etsin.. Mutlu keyifli günleriniz olsunMerhaba hanımlar dün yazmıstım dualarınızı istemiştim acil sezeryana alıncagım ıcın şükürler olsun oglumuz cok saglıklı dunyaya geldı 3070 kg dogdu kuveze girer die korkuyordum ama direk odaya yabıma geldidarısı dogumu bekleyen annelerimize
Allahim uzun omurler versiinn, hayirli ugurlu olsun insaAllahhMerhaba hanımlar dün yazmıstım dualarınızı istemiştim acil sezeryana alıncagım ıcın şükürler olsun oglumuz cok saglıklı dunyaya geldı 3070 kg dogdu kuveze girer die korkuyordum ama direk odaya yabıma geldidarısı dogumu bekleyen annelerimize
Ayy benimde beş Aralık ama hiç sancı falan çıkmıyor. Yürüyüş falan da yapıyorum ama faydası yok galibaAllahim uzun omurler versiinn, hayirli ugurlu olsun insaAllahhdarisi bizlereee, sanirim ilk gununu bekleyen bebis benimki 1 aralik tarihine uyucakmiii bekliyoruz hala beyefendiyii
Kızlar şu bacağımın hayatımı mahvedecek kadar agrıması normal mi? Oturup kalkmak yatmak kalkmak aşırı zor deli oluyorum ağrıdan
Ya normalde kramp unutmuştum ama dün geceden benimki yine başladı nazar mı ettim ne yaptım anlamadımKullanıyorum canım evet son zamanlar dşye mi bu kadar kötü ağrıyor bilmiyorum ama bayağı hayatımı etkilemiş durumda
Senin haftan iyi zaten bebişin gelişimi nasılKızlar hastanede yine 15 çıktı tansiyon. Doktor yarın sezeryan dedi. Anestezi işlemlerini hallediyorum. Çok heyecanlı ve stresliyim
Gozun aydin canim hosgelmis minik kuzu saglikla buyusunKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Allahim uzun omurler versiinn, hayirli ugurlu olsun insaAllahhdarisi bizlereee, sanirim ilk gununu bekleyen bebis benimki 1 aralik tarihine uyucakmiii bekliyoruz hala beyefendiyii
Benim de 6 Aralık ama 40 haftayı geçeceğinden korkuyorum artık yürüyüş, hurma her şeyi de yapıyorum ama keyfi yerinde sanırım hareketleri bile hala göğüs altımda aşağı inmedi.Ayy benimde beş Aralık ama hiç sancı falan çıkmıyor. Yürüyüş falan da yapıyorum ama faydası yok galiba
Sağlıkla kucağına alır bize güzel haberi verirsin inşallah canım dualarımız seninleKızlar hastanede yine 15 çıktı tansiyon. Doktor yarın sezeryan dedi. Anestezi işlemlerini hallediyorum. Çok heyecanlı ve stresliyim
İnşaallah hayırlısıyla alırsın kucağına. İnsan tarihi bilince bir garip oluyor. Bu gece bol bol sev karnını yarın da inşaallah kendisini seversinKızlar hastanede yine 15 çıktı tansiyon. Doktor yarın sezeryan dedi. Anestezi işlemlerini hallediyorum. Çok heyecanlı ve stresliyim
Evettt bende yapiyorum, hurma yiyorum surekli ama yokkkAyy benimde beş Aralık ama hiç sancı falan çıkmıyor. Yürüyüş falan da yapıyorum ama faydası yok galiba
Evett diyorum bukadar bekledikk bari 1 araliktan once dogmasinBenim de 6 Aralık ama 40 haftayı geçeceğinden korkuyorum artık yürüyüş, hurma her şeyi de yapıyorum ama keyfi yerinde sanırım hareketleri bile hala göğüs altımda aşağı inmedi.Aceleci çıkan bebişlere inat bizimkiler Aralık da Aralık diyor sanırım icerde.
Saglikla kucaginaa al sende minnosu insaAllahhKızlar hastanede yine 15 çıktı tansiyon. Doktor yarın sezeryan dedi. Anestezi işlemlerini hallediyorum. Çok heyecanlı ve stresliyim
canm magnezyumu bu haftalarda kesmek mi gerekiyor? Benim doktorumun haberi yok kullandığımdan. Kendi kafama göre kullanıyorum. Kesmeli miyim acaba? Yada normal doğumda mı kesilmesi gerekiyor kiŞimdi kontrolden geldim bebek iyice kafasını dayamış aşağı her an gelebilir dedi doktor kilomuz 3100 boyumuz yaklaşık 52 cm olmuş progestan magnezyum içmeyi bıraktık çatı muayenesi yaptı normal doğum şeklinde ilerleyeceğiz inşallah 1 hafta daha dayanır da şöyle 37+ oluruz öyle başlar doğum bir stres aldı beni
Bende arkadasın mesajını görünce kestim magnezyumu sezeryan tarihinden önce belki kendi gelir normal doğum olur ümidiylecanm magnezyumu bu haftalarda kesmek mi gerekiyor? Benim doktorumun haberi yok kullandığımdan. Kendi kafama göre kullanıyorum. Kesmeli miyim acaba? Yada normal doğumda mı kesilmesi gerekiyor ki
Senin ve oğlun için kolay ve keyifli bir doğum olsun canım benim. Ali ile güle oynaya ayrılın hastaneden. Ona hazırladığınız harika odada birbirinden güzel anılar biriktirinKızlar hastanede yine 15 çıktı tansiyon. Doktor yarın sezeryan dedi. Anestezi işlemlerini hallediyorum. Çok heyecanlı ve stresliyim
Bu çocuk okur.. bana küçük diyen anneme sevgilerle demişKızlar kontrolden çıktım herşey yolunda. Bebek 2950 çıktı. 36+4 bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?