- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.881
Özellikle kara turp olması gerekiyormuş ama öyle demişlerdiŞeker sorunu bende de olduğu için bir tatlı kaşığı koydum ben.. yeterli olacaktır bence. Bana çok iyi geliyor. Sonra turbu da yiyorum ama asıl turpta bekleyen bal etki ediyor bence. Umarım sana da iyi gelir..
Bir liste verdiler ona bakacağım aslında ama tembellik ettimHastanenin internet sayfasında yazıyordur aslında, bir bak istersen . Kolik biberon hangisini aldın canım
Evet ben de öyle biliyorum.. beyaz turp ile hiç denemedim işe yarar mı bilmiyorum.Özellikle kara turp olması gerekiyormuş ama öyle demişlerdi
Mışıl mışıl uyuyacaksın hiç korkma. Defalarca genel anestezi almış birisi olarak diyebilirim ki güzel bir uyku. Biraz ağrılı uyanıyorsun o kısmı kötü denebilir ama onu da zaten ağrı kesicilerle hallediyorlar.. kendine geldiğinde bebeğin seni bekliyor olacakAy kızlar benimde nasip olursa çarşamba 9 da sezeryanim var ama çok stresli ve korku içindeyim.ilkinde panik olmuştum ikinci aslında ama yine de çok endişeli ve korku içindeyimbu nedenle genel anestezi istedim ondanda korkuyorum
İnşallahMışıl mışıl uyuyacaksın hiç korkma. Defalarca genel anestezi almış birisi olarak diyebilirim ki güzel bir uyku. Biraz ağrılı uyanıyorsun o kısmı kötü denebilir ama onu da zaten ağrı kesicilerle hallediyorlar.. kendine geldiğinde bebeğin seni bekliyor olacak
Bugün tansiyon ile gelmeye karar veren Aslan bebeğe özenmiyordur değil mi Ali ? Biraz daha takip et Canım, düşmezse istersen için rahat etsin diye acile gidersin.Kızlar rutin tansiyon ölüyorum böyle çıktı. Akşam üstü 12 /7 idi. Şimdi böyle. Niye böyle oldu. Kendimi iyi hissediyorum, sabah kontrolüm var ama yine de stres oldum görünce
Eki Görüntüle 3167294
İlk kızımda 1 aylık vericem deyip 10.gunde dayanamamistimKızlar bebişlere emzik verecek misiniz? Bana hemşire verme demişti ama arada huzursuzlaniyor versem sakinleşir mi acaba diye düşündüm. Bir de ne zaman vermek lazım acaba çok mu küçük yoksa hiç vermemek daha mı iyi olur alışması kötü mü olur karar veremiyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
bazen benimde yükseliyor bi kaç dakika içinde düşüyor sonra dinlen biraz 15 20 dakika sonra tekrar et istersenKızlar rutin tansiyon ölüyorum böyle çıktı. Akşam üstü 12 /7 idi. Şimdi böyle. Niye böyle oldu. Kendimi iyi hissediyorum, sabah kontrolüm var ama yine de stres oldum görünce
Eki Görüntüle 3167294
Ben verecegim, en azindan ilk üc ay yenidoganin kundaga, hafif pışpışlanmaya ve emmeye ihtiyacı var. Yoksa sürekli beni emmek isteyecekKızlar bebişlere emzik verecek misiniz? Bana hemşire verme demişti ama arada huzursuzlaniyor versem sakinleşir mi acaba diye düşündüm. Bir de ne zaman vermek lazım acaba çok mu küçük yoksa hiç vermemek daha mı iyi olur alışması kötü mü olur karar veremiyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Neden panik oldun canım ilkinde?Ay kızlar benimde nasip olursa çarşamba 9 da sezeryanim var ama çok stresli ve korku içindeyim.ilkinde panik olmuştum ikinci aslında ama yine de çok endişeli ve korku içindeyimbu nedenle genel anestezi istedim ondanda korkuyorum
Canım benim okuduğum kitaplarda meme reddi olmasın diye ilk 1 ay hem biberon hem emzik vermeyin diyorduKızlar bebişlere emzik verecek misiniz? Bana hemşire verme demişti ama arada huzursuzlaniyor versem sakinleşir mi acaba diye düşündüm. Bir de ne zaman vermek lazım acaba çok mu küçük yoksa hiç vermemek daha mı iyi olur alışması kötü mü olur karar veremiyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Kızlar bebişlere emzik verecek misiniz? Bana hemşire verme demişti ama arada huzursuzlaniyor versem sakinleşir mi acaba diye düşündüm. Bir de ne zaman vermek lazım acaba çok mu küçük yoksa hiç vermemek daha mı iyi olur alışması kötü mü olur karar veremiyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, aynı gün doğuracaktık seninki bekleyemedi biziKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Ben o ameliyathanede kendimi kötü hissediyorum canım panik atak gecmisimde var. Zaten hemen uyuttular beni zaten dayanamadım. Bu sefer baştan genel anestezi istedim.Neden panik oldun canım ilkinde?
Olmazsa söyle çok hafif bir sakinleştirici yapsınlar sana
Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydınKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?