- 25 Şubat 2016
- 7.531
- 11.890
- 248
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.861
Gozun aydin canim gecmis olsun bian once toparlanirsin İnsallahKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Bir bebiş dahaKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Ben de bu hamileliğimde öyleyim. Gerçekten çok zor geçiyor. Yerime oturup kalkmak bile kalbimin ağzımda atmasına neden oluyor çok fazla çarpıntım varTam iki haftadır öksürüyorum. Hamileliğin sonlarına doğru öksürmek, geçmemesi ne zormuş. Önce kaburgalarımın önleri ağrımaya başladı. Şimdi arkaları ağrıyor öksürürsen acı çekiyorum resmen. Bu seferki hamileliğim beni çok yordu. İyice tükenmiş hissediyorum kendimi. Doktora doğsa da kurtulsam dedim öyle deme daha bir ay dursun diyor. Geçen sefer hiç böyle hissetmemiştim.
Gözünüz aydın canımKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
ayyy demesek mi öyle zaten ben bu hafta doğum şeklim için yeterince gerildim bir de uykusuzluklar olunca çocuk lise mezunu olana kadar doğurmasam mı acaba
Aay gözün aydınKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
İdeal kiloda ideal vakitte doğdu annesi ne güzel. Şimdi bol bol koklaşın aslan beyleKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Gözünüz aydin kuzucum hayirlu saglikli evlat olsun cabucak toparlanin insallahKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Benim eşim girdi canım çok güzeldi direkt onun kucağına verdiler bebişi önce sonra bana getirdiler ben de izledim ilk kucaklaşmalarını. Sonra da üçümüz fotoğraf çekindikKizlar sezeryan doğuma eşiyle girecek olan varmı
Evet cidden öyle ya uyku falan yok hiç hamileyken ne güzel uyuyomuşum ama evlat işte insan katlanıyorBebeğin verdiği uykusuzluk ve hamilelik uykısuzluğu birbirinden o kadar farklı ki şok olacaksın
Hamileyken nasıl da güzel uyuyormuşum diyeceksin
Sağlıkla büyüsün Aslan bebek sana da çok geçmiş olsun canım bir an önce toparlarsın umarımKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Kızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Oy masallah canim senle aynı gün doğum olicakti nasip böyleymisKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Gözün Aydın canımKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Bebiş 2 aralık tarihini beğenmedi demek kiKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Biberon getirme demişlerdi aslında ama ben bir tane colic biberonu bir tane de süt sağma makinesinin biberonunu aldım. 2 tane de emzik koydum. Kendi çantam hazır değil ama bebeğinki hazır sayılır. Sadece banyo malzemeleri kaldı, karar veremedim ne götüreceğim diye.. götürmem gerekiyor mu onu da hatırlamıyorumÇantan hazır mı ? Biberon aldın mı ? Biz emzik aldık
Şeker sorunu yoksa siyah turpun içini oyup tabanına delikler açarak bir bardağa yerleştirip içine de bal koyabilirsin. Sabaha kadar süzülür sonra da bardaktan balı içebilirsin. Benim hastalıklardan sonra bir kaç ay süren gıcık şeklinde öksürüklerim olurdu bu bana çok iyi geliyor.. denemek istersen diye yazmak istedimTam iki haftadır öksürüyorum. Hamileliğin sonlarına doğru öksürmek, geçmemesi ne zormuş. Önce kaburgalarımın önleri ağrımaya başladı. Şimdi arkaları ağrıyor öksürürsen acı çekiyorum resmen. Bu seferki hamileliğim beni çok yordu. İyice tükenmiş hissediyorum kendimi. Doktora doğsa da kurtulsam dedim öyle deme daha bir ay dursun diyor. Geçen sefer hiç böyle hissetmemiştim.
Tebrikler sevgili kasım annesi.. sağlıkla kucağına aldın Aslan’ı.. kendi tarihini kendisi belirledi ve seni kasım annesi yaptıKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Gebelik şekerim varŞeker sorunu yoksa siyah turpun içini oyup tabanına delikler açarak bir bardağa yerleştirip içine de bal koyabilirsin. Sabaha kadar süzülür sonra da bardaktan balı içebilirsin. Benim hastalıklardan sonra bir kaç ay süren gıcık şeklinde öksürüklerim olurdu bu bana çok iyi geliyor.. denemek istersen diye yazmak istedim
Hastanenin internet sayfasında yazıyordur aslında, bir bak istersen . Kolik biberon hangisini aldın canımBiberon getirme demişlerdi aslında ama ben bir tane colic biberonu bir tane de süt sağma makinesinin biberonunu aldım. 2 tane de emzik koydum. Kendi çantam hazır değil ama bebeğinki hazır sayılır. Sadece banyo malzemeleri kaldı, karar veremedim ne götüreceğim diye.. götürmem gerekiyor mu onu da hatırlamıyorum
Şeker sorunu bende de olduğu için bir tatlı kaşığı koydum ben.. yeterli olacaktır bence. Bana çok iyi geliyor. Sonra turbu da yiyorum ama asıl turpta bekleyen bal etki ediyor bence. Umarım sana da iyi gelir..Gebelik şekerim varama iyi geliyorsa yapayım öksürük geçsin artık. Ne kadar bir bal koymam lazım ?
Geçen hafta bende de çok şiddetli öksürük vardı. Artık kaburgalarimin acısından yuruyemedim. Bunu önerdiler bende yaptım 2 saaate öksürüğü kesti ve kütle kütle balgam atmaya başladım. İshalde yaptı. İçimde çok mikrop varmış haberim yokmuş. Şuan çok iyiyim çok şükür kesinlikle tavsiye ederim öksürüğe bire birŞeker sorunu yoksa siyah turpun içini oyup tabanına delikler açarak bir bardağa yerleştirip içine de bal koyabilirsin. Sabaha kadar süzülür sonra da bardaktan balı içebilirsin. Benim hastalıklardan sonra bir kaç ay süren gıcık şeklinde öksürüklerim olurdu bu bana çok iyi geliyor.. denemek istersen diye yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?