• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Amin canım ya inşallah bu yolda neler çektiğimizi bizimle beraber çekenler bilir oyüzden çok farklı rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok şükür tedaviye yanıt verebiliyoruz en azından diye şükrediyorum 🙏🏻
Aynen öyle canım çok şükür hercekten 🤲🏼

Bu ilaçlara imkan yok kalınlaşmaması canım arkadaşımızın dediği gibi vajinal muayene nettir ilk dr dediği neyse odur için rahat olsun. Azıcık kaldı transfere çok heyecanlı🥰 benimde bugün progestan iğnem var kalçadan herkes çok kötü diyor en çok buna stres oldum her gün yaptıracağım çünkü şu iğne olayı kasıyor benide🙄
Kuzum bol kolonyalı pamukla ovala iğne yerlerini ya da Arnica krem al sür her gün hiç korkma 🥰

İstirahat raporu çıkardım kuzum yıllık iznim bitmişti 😕kan sulandırıcı olarak coraspin hap kullanıyorum kuzum
Hee tamam canım anladım. Ben bir ara kan sulandırıcı raporu çıkarmaya çalıştım olmadıda ondan sordum

Arkadaslar dondurulmus embriyoda estrofemi ne zaman kullanmaya basladiniz

Kızlar benim bu gün 3. günüm tırasferin ama kanımda acayip bir şişlik var bazen dayınlamaz oluyor nefes alamıyorum normalmi

Kızlar bu arada ilk progestan iğnesini oldum acayip stres olmuştum kalçadan yapılan iğneler kasıyor beni. Birde çok olumsuz şeyler okudum, bir yerde okudum hast. Giderken avuç içimde ısıttım iyice ilacı ve hemşireye rica ettim yavaş yapar mısın diye iğne yapılırken hiiiç hissetmedim. Yarın nasıl olur bacağım bilmiyorum ama şuan gayet iyiyim çıkınca yürü ve dokunma dediler dokunmadım yürüdüm şişlikte yok çok şükür. Belki benim gibi tedirgin olanlar vardır söylemek istedim☺️🌸

Kızlar bu arada ilk progestan iğnesini oldum acayip stres olmuştum kalçadan yapılan iğneler kasıyor beni. Birde çok olumsuz şeyler okudum, bir yerde okudum hast. Giderken avuç içimde ısıttım iyice ilacı ve hemşireye rica ettim yavaş yapar mısın diye iğne yapılırken hiiiç hissetmedim. Yarın nasıl olur bacağım bilmiyorum ama şuan gayet iyiyim çıkınca yürü ve dokunma dediler dokunmadım yürüdüm şişlikte yok çok şükür. Belki benim gibi tedirgin olanlar vardır söylemek istedim☺️🌸
Hadi atlattin gozun aydin:))ben transferden 1 gun once olacagim:)

Hayirli haberler verelim benim transferim bi sikinti olmaz ise cuma olacak insallah cok heyecanliyim icimde tuhaf bi his sanki olmayacak gibi korku halindeyim
Yaa☺️ Cumartesi de benim transferim var canım peş peşe oluyoruz. Senin kaçıncı gün emb.? Benim 5.gün emb.
Güzel düşünelim olumsuzu çağırmayalım canım Rabbim büyüktür hayırlısı olsun hakkımızda

Arkadaslar dondurulmus embriyoda estrofemi ne zaman kullanmaya basladiniz
Ben yumurta toplamadan sonra ilk adetimle birlikte cyclo progyneva diye bir ilaca başladım sonra zoladex iğne yaptım. İkinci adetimle birlikte doktora gittim ama rahim duvarı çok kalın daha bişey atılmamış dedi tam anlamadım. Cmtsi bir daha gittim, adetimin 5.günü estrofem’e başlamış oldum. Şuan için günde 2 kez, sonra 3 kez, sonra günde 4 tane alacak şekilde doz ayarlaması yapmışlar. Benim doktorum illa 2 adetim geçmesini bekliyor ve 2 ayda da ilaç kullandırıyor. Bülent tıraşa gidiyorum bu arada. Başka giden var mı? ☺️

Benimkide 5.gun embriyosu cnm insallah hakkimizda hayirlsi olur .pespese olacaz aynen
Yaa☺️ Cumartesi de benim transferim var canım peş peşe oluyoruz. Senin kaçıncı gün emb.? Benim 5.gün emb.
Güzel düşünelim olumsuzu çağırmayalım canım Rabbim büyüktür hayırlısı olsun hakkımızda

Back