5aa ne demek oluyor bnmki 4aa ydı kaltesizmi oluyor benimki yaPgtli 5aa 2 adet di mi embrıyolarınız?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Benimde öyle canım ilaca başlayıncada hemen kesiliyor zaten3. günden sonra çok z geliyor benim ondan öyle düşünmüştüm ama öyle yaparım inşallah ikimizede faydası olur.sizinde doğal yöntem mi olcak
Teşekkür ederim bilgi içinMerhaba canim kaydimi yaptirip once kan verdim kan verdikten sonra odaya çıkardılar beni uzerimi değiştirmem icin onluk bone verdiler ,uzerin kalabilir altini tam cikararak giyin dediler onlugu giydim ,bu sirada biraz daha su içtim idrara skşik ol dedikleri icin ,15 dakika odada bekledim sonra beni ayakta transfer yapilcagi odaya gotrduler ,yumurta toplandigi yerle ayniydi uzandim bacaklarmi ayrdilar iyice doktor geldi ,,biri ultrasonla karnima bakarken doktorda embyoyu verdi bismillah deyip ,sonra elime embyonun resmi olan bilgi kagidi verildi ,işlem bitince beni sedyeye aldılar hemen odama kadar sedyede geldim ve bi saat kadar uzandim ciktim hastaneden , trenle dondum evime hatta hic bise yasak degl dendi iliski yasak sadece ve agir iş yapmak agir kaldrmak yasak onun dışında normal hayatindaki islere doneblrsn dediler
- 7 Ocak 2021
- 1.530
- 1
- 1.207
- 83
Allah razı olsun amin sanada inşallah kuzum çıktım şimdi çok şükür kolay oldu 24 tane yumoş toplandıcanım dualarım senınle, okudum..
Rabbım sağlıklı,bol yumoşlar nasıp etsın ..
sonrasında sana evlat olsun
- 7 Ocak 2021
- 1.530
- 1
- 1.207
- 83
Allah razı olsun kuzum çıktım şimdi çok şükür kolay geçti çok korkmuştum.. 24 tane yumoş toplanmışE L B A dualarım seninle canım güzel haberlerle gel
kızlar merhaba, bir sorum var, bilen biri varsa cevaplarsa çok sevinirim.
1. 31 ekimde yumurta toplamam yapıldı, 7 kasımda adet oldum. yumurta toplamam olmasa isi adet tarihim 15i gibiydi. 13ünde adetim bitti. 17si gibi yumurtlama testine başladım yumurtlamayı görmek için. 30 kasımda yumurtlama gördüm. önceki döngülerime göre çok geç. ama sanki yumurtlama sonrası adeti erken olduğum için vücut normale dönmiş gibi oldu. ben sıradaki adetimi 7sinden sayıp ona göre mi olacağım? yoksa yumurtlamadan 14 gün sonra mı?
1. 31 ekimde yumurta toplamam yapıldı, 7 kasımda adet oldum. yumurta toplamam olmasa isi adet tarihim 15i gibiydi. 13ünde adetim bitti. 17si gibi yumurtlama testine başladım yumurtlamayı görmek için. 30 kasımda yumurtlama gördüm. önceki döngülerime göre çok geç. ama sanki yumurtlama sonrası adeti erken olduğum için vücut normale dönmiş gibi oldu. ben sıradaki adetimi 7sinden sayıp ona göre mi olacağım? yoksa yumurtlamadan 14 gün sonra mı?
- 29 Kasım 2022
- 170
- 354
- 18
- 26
Dondurulmus embriyoydu olmadımGayet güzel çıkmış bence çatlatma iğnesi faşan olmadıysanız hayırlı olsun
- 29 Kasım 2022
- 170
- 354
- 18
- 26
Evet öyleydiPgtli 5aa 2 adet di mi embrıyolarınız?
- 6 Kasım 2022
- 19
- 3
- 6
Yumurtlamadan sonra başlanabilir diye duymuştum benim yunurtlamam erken oluyor ondan başladım bence geç değilyaa sen başlamışsın peki bende 2. adetimi olcam ayın 8inde sizce nezaman başlamalıyım nar suyuna.geçmi kaldım
- 29 Kasım 2022
- 170
- 354
- 18
- 26
Yumurtalamadan 14gun kadar sonra gelir genelde opudan sonra adetler normal döngüden geç gelir zatenkızlar merhaba, bir sorum var, bilen biri varsa cevaplarsa çok sevinirim.
- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Yoo 4aa da kaliteli embrıyolar5aa ne demek oluyor bnmki 4aa ydı kaltesizmi oluyor benimki ya
- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Benımde oyle pgt li 5aa transfer beklıyorum, inşallah sizin gbi tutarEvet öyleydi
- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
- 29 Kasım 2022
- 170
- 354
- 18
- 26
İnşallah canim dualarim sizilenleBenımde oyle pgt li 5aa transfer beklıyorum, inşallah sizin gbi tutar
- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Maşallah canım çok güzel bir sayı sana evladını getirecekAllah razı olsun kuzum çıktım şimdi çok şükür kolay geçti çok korkmuştum.. 24 tane yumoş toplanmış
- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
O zamam tekrar hayırlı olsunDondurulmus embriyoydu olmadım
- 3 Ekim 2022
- 2.673
- 1
- 2.998
- 63
Normal canım bunlar tutunma belirtisiGeçen hafta salı günü transfer oldum bu cuma gebelik testi yaptıracağım. Bugün inanılmaz kasık ve bel ağrım var adet sancısı gibi kramplar giriyor normal midir
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
maşallaaahh canım benım,Allah razı olsun amin sanada inşallah kuzum çıktım şimdi çok şükür kolay oldu 24 tane yumoş toplandı
hadı ınsallah hepsı saglıklı dopdolu olsun
en heyecanlı kısım şimdi telefon beklemece :)
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
hayırrr , 4aa da 5.gün embriyosu ve gayet kaliteli5aa ne demek oluyor bnmki 4aa ydı kaltesizmi oluyor benimki ya
- 7 Ocak 2021
- 1.530
- 1
- 1.207
- 83
Amin inşallah kuzum inşallah sağlıklıdır kalitelilerdir, sendende sağlıklı yumoşlar görücezMaşallah canım çok güzel bir sayı sana evladını getirecek