• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

maşallaaahh canım benım,
hadı ınsallah hepsı saglıklı dopdolu olsun :KK200: :KK36:
en heyecanlı kısım şimdi telefon beklemece :)
Amin inşallah kuzum 🤲🏻 Ya evet yarın arıyacaklar heralde bakalım rabbim güzel haberler almamı nasip etsin kuzum 🤲🏻🥰 dondurulmuş olacaktı zaten budabugün netleşmiş oldu canım

Amin inşallah kuzum 🤲🏻 Ya evet yarın arıyacaklar heralde bakalım rabbim güzel haberler almamı nasip etsin kuzum 🤲🏻🥰 dondurulmuş olacaktı zaten budabugün netleşmiş oldu canım
çok heyecanlı telefon beklemek ya :KK36: :KK200:
aynen zaten yumurta fazla toplanmış onun yerlerının iyileşmesini beklerler

Evet kesinlikle öyle bu haldeyken bir de transfer halini pek düşünemiyorum🥹 insallah uğraştığımıza değer de 2 ay geç olur hiç problem değill.. senin sonucun belli mi pek takip edemedim de
Bu hafta ctesi transfer olacak canım bugün iğnelere başlıyorum

Amin inşallah kuzum inşallah sağlıklıdır kalitelilerdir, sendende sağlıklı yumoşlar görücez 🙏🏻🥰
İnşallaj canım🤗
Benim yumurtalar toplandı çok şükür 6 tAne embriyom beni bekliyor canım 🤗🥰

İnşallaj canım🤗
Benim yumurtalar toplandı çok şükür 6 tAne embriyom beni bekliyor canım 🤗🥰
Ha kuzum sen adet olmayı transfer için bekliyordun ozaman ben gonalf kullancan diye bekliyorsun sanıyordum hadi o embriyoların ilk seferde tutar inşallah 🥰🤲🏻 Bugün yanımda bi tane kadın vardı oda opudan cıkmıs bende doktor geldi ona dedi senden 1 yumurta topladık kadında üzüldü banada dedi sendende 24 ona karsı sevinemedim böle insan kötü oluyor inşallah Altın yumurtadır onunki 😔

Ha kuzum sen adet olmayı transfer için bekliyordun ozaman ben gonalf kullancan diye bekliyorsun sanıyordum hadi o embriyoların ilk seferde tutar inşallah 🥰🤲🏻 Bugün yanımda bi tane kadın vardı oda opudan cıkmıs bende doktor geldi ona dedi senden 1 yumurta topladık kadında üzüldü banada dedi sendende 24 ona karsı sevinemedim böle insan kötü oluyor inşallah Altın yumurtadır onunki 😔
Evet canım inşallah ☺️
Ya insan gercekten böyle şeylerde üzülüyor inşallah tek yumurtası ona evlat olur dediğün gibi canım.
Bizimde burada bir kadın var. O beni bilmiyor tedavi gördüğümü ama oda tedavi görüyor. Sanırım yumurtaları yanıt vermemiş hiç kalmış öyle. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 😔

Kızlar ya size bişey soracam ben bugün kadın doğum a gittim eski bir doktoruma rapor almak için Çarşamba günü transferim var öylesine karından bir bakalım dedi endometriyuma 4 mm dedi inşallah kalınlaşır dedi ama başta görmedi idrara sıkışık değilsin dedi bende diğer doktor alttan muayene ettiğinde 9 mm di dedim olabilir felan dedi şimdi kafama taktım sizce de bir yanlışlık yok mu estrofem kullanıyorum proluteks kullanıyorum duphaston kullanıyorum yani rahim kalınlığı artmıştir dimi yanlış görmüştür inşallah bide daha önce hiç bu kadar düşük duymadım da yani rahim kalınlığını 😕

Kızlar ya size bişey soracam ben bugün kadın doğum a gittim eski bir doktoruma rapor almak için Çarşamba günü transferim var öylesine karından bir bakalım dedi endometriyuma 4 mm dedi inşallah kalınlaşır dedi ama başta görmedi idrara sıkışık değilsin dedi bende diğer doktor alttan muayene ettiğinde 9 mm di dedim olabilir felan dedi şimdi kafama taktım sizce de bir yanlışlık yok mu estrofem kullanıyorum proluteks kullanıyorum duphaston kullanıyorum yani rahim kalınlığı artmıştir dimi yanlış görmüştür inşallah bide daha önce hiç bu kadar düşük duymadım da yani rahim kalınlığını 😕
Canım karındn baktığından dolayı öyle görmüş olabilir. Her zaman vajinal en net ve doğru olanı gösterir

Bu ilaçlara imkan yok kalınlaşmaması canım arkadaşımızın dediği gibi vajinal muayene nettir ilk dr dediği neyse odur için rahat olsun. Azıcık kaldı transfere çok heyecanlı🥰 benimde bugün progestan iğnem var kalçadan herkes çok kötü diyor en çok buna stres oldum her gün yaptıracağım çünkü şu iğne olayı kasıyor benide🙄

Evet canım inşallah ☺️
Ya insan gercekten böyle şeylerde üzülüyor inşallah tek yumurtası ona evlat olur dediğün gibi canım.
Bizimde burada bir kadın var. O beni bilmiyor tedavi gördüğümü ama oda tedavi görüyor. Sanırım yumurtaları yanıt vermemiş hiç kalmış öyle. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 😔
Amin canım ya inşallah bu yolda neler çektiğimizi bizimle beraber çekenler bilir oyüzden çok farklı rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok şükür tedaviye yanıt verebiliyoruz en azından diye şükrediyorum 🙏🏻

Back