- 10 Ocak 2020
- 447
- 336
- 53
- 46
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.901
O zmn üzülme 3.gun embriyosu en erken 10.gun belli olur dediler bana hastanedeki hemşireler daha senin 8.gun testi ve kaset test umudunu yitirme inşallah olumlu sonuç alırsın arkadaşım.Benim 3. gün embriyosu olduğu için 12. gün ver dediler.
O zaman belli olur. İnşallah pozitiftir. Sizinkini de Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin7.gun testim 36 çıktı 5. Gun embriyosuydu
Mümkün değil çıkması canım. Kana bile yeni yeni geçiyordur.
3 gün sonra tekrarla bence.
Ne oldu kiz ne düşük geneBöyle idrar da silik olup yükselen var mıdır ?
Silik bir çizgi var gibi ama emin olamadimO zaman belli olur. İnşallah pozitiftir. Sizinkini de Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Var bence kuzum dondurulmuş embriyo transferi mi oldun kaçıncı gününSilik bir çizgi var gibi ama emin olamadim
Pes etme 9 gun 5 ile baslayip artani okudum kannvermeden bunu bilemezsin hic birimiz bilemeyiz kasetteste bakip kendini yipratman ne kada dogru suanBenim idrar testim bugün de silinmiş yavaş yavaş bir şey kalmayacak. Kalbim acıyor artık
kan testını zaten yarın yapmayacakmısın. bugun 11. gununuz oyle anladım benMerhaba Arkadaşlar benimde 13.Agustosta 5.gun embriyosu transfer edildi 7.8.ve 10. Gunlerde idrar testi yaptim hepsinde ikinci cizgi silikti adetimde 3 gun gecikti ama adet olacakmisim gibi aşırı sancim oluyor sizce hamilemiyimdir suan erken diye kan vermdim gunumu bekliyorum 3 gun sonra
Kan verdin miAynı gün transfer olduk.
Benimde 4. denememdi
Aynı şekilde negatif maalesef.
Artis olmasi iyi bisey kendi doktoruna gittin mi yada gorustunmu ne dediKızlar benim kanamam oldu dün saat 5 teAkşam kan verdim 2100 dü değerm bu sabah 2600 olmuş kanamam durdu ama akıntı şeklinde geliyo arada. Böyle bişe yaşayan var mı aranızda ?
Ama 3. Gun emrbiyosu ya biraz daha beklemek daha iyi olur sanki garantilenirAyni gün transfer olmusuz.. 3. Gun embriyosu 2tane bende... hicbirsey hissetmiyorum sanirim olumsuzkorkumdan test de veremiyorum
5. Gun embriyosu. Geçen saliydi transferimVar bence kuzum dondurulmuş embriyo transferi mi oldun kaçıncı günün
Allah iyiligini versin emi 3. Gun embriyosu 5. Gün diyosun benim 7.gunde zorla yukselme evresine gecmisti 5.gun embriyosu olmasina rağmen sakin modunu dusurmekızlaaar sanırım cokk erken yaptım testiii :)
transferın 5.günü ve 3.gün embrıyosuu normal testle yaptım ve negatıf cıktı :) üzüleyiimmiii hayırr üzülme daha cokmu erken dıyorsunuz.
sacma bir hal ıcındeyım uzulemedım yanı allah aklıma mukayet olsun
ah canım bu konuda bize danısma bencee bu durum cok farklı cunku dırek hemsıre ve doktoruna danıs canımKızlar benim kanamam oldu dün saat 5 teAkşam kan verdim 2100 dü değerm bu sabah 2600 olmuş kanamam durdu ama akıntı şeklinde geliyo arada. Böyle bişe yaşayan var mı aranızda ?
İnşallah yarabbim bir mucize olur dediğiniz gibi boşuna yıpratmışım derimPes etme 9 gun 5 ile baslayip artani okudum kannvermeden bunu bilemezsin hic birimiz bilemeyiz kasetteste bakip kendini yipratman ne kada dogru suan
Allah iyiligini versin emi 3. Gun embriyosu 5. Gün diyosun benim 7.gunde zorla yukselme evresine gecmisti 5.gun embriyosu olmasina rağmen sakin modunu dusurme
ayliss yavrum sen kan vermişmiydiinnn dur bakalım ne zaman kan gününİnşallah yarabbim bir mucize olur dediğiniz gibi boşuna yıpratmışım derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?