• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

:KK49:o zamannn daannnsss ah bee :) neyse bugunude boyle atlattık zaman yaklastıkca varsa cogalacaktır. haydi bakalımm hayırlısııı üzülmekk yok
Uzuleni keserim 😊 bu zamanin tadini çıkarmak ve kendine zehir etmemek konusunda en cok kendinle anlasmalisin onun dışında bizler senin zaten yaninda ve dansa haziriz 💃

Merhaba benimde transfer sonrasi bugun 10.günüm 7. 8. Ve bugun idrar testi yaptim hepsindede silik cizgi cikti adetimde 3 gun gecikti sizce hamile olabilirmiyim test gunum 26 agustos sabırsızlıkla o gunu bekliyorum kan vermek icin
Adet olmazsınız kullandığımız ilaçlardan. silik çıktıysa vardır bir şeyler Allah’ın izniyle Allah hepimizin yardımcısı olsun kanda çıkar varsa aslında ama bekleyebilirseniz bekleyin 🌹

Merhaba Arkadaşlar benimde 13.Agustosta 5.gun embriyosu transfer edildi 7.8.ve 10. Gunlerde idrar testi yaptim hepsinde ikinci cizgi silikti adetimde 3 gun gecikti ama adet olacakmisim gibi aşırı sancim oluyor sizce hamilemiyimdir suan erken diye kan vermdim gunumu bekliyorum 3 gun sonra
Çizgi net bi şekilde belli oluyo cnm çizgin

KIZLARR SİZİ GÜLDÜREYİİİM :) :) :)

ben 3 yıldır hamıle kalamayınca ama hıc kalamdım dıyordumkı amaaann gıderım tüp bebek yaparım üzülme artık dıyordumm kendımee...

ben nerden bılebılırdım kiii tüp bebegın asla garantısı yokmuss. ben sanardımkı hooopp ilk tedavıde hemen oluyor .. hattaa hanı bızı arayıp yumurtanız döllendi transfer gunu belırlıyorlar ozmn dedımkı aaaayyyy oldu iştee bir tanecık bebegımız varrr sanırdım o embrıyo olduysa demekkı tmm bu iş... koyunca hemen hamılesın :)
ilk transferden sonra ıste bunları yasadım beeenn aahhh masum düşüncelerimm ahh masum cahilliğimm ahh ahh .... hamıleyım gıbı karnımla oynadım ne dualar ne mutlu gunler gecırdım asla test yapmadım. sonuc cıkınca kan sonucu benı kısme durduramadı doktorla kavgaya gıttık ya resmenn nasıll yaaaa nasıl olur dıyeee.....

sonraaa anladıkkı heee o iş oyle deılmıssss...

vee sonra anladık kı o olmayan 3 yılda üzüldüğünden cokk cokk daha betermıs acısı uzuntusu... maddı manevı yükün bekleyişiinn hüznün sevıncın. olursa nasıl devam edecek telaşın...

bilemediimm...

içim çok acısadaa yapacagımı yaptım 1 senedır. daha ne yapabılırımkı ınsan uzulmeye umutlanmayada yoruluyoorr..

buda olmaz ise 4. için zaman verıcem kendıme cokta vaktım yok gercı yas genc ama amh 0,22 :) yok yanı yumurta yok olanda 1 2 oda kalıtesız...

allah yardımcım olsun saglıklı sıhhatlı bır tanecık bebegım olsun su hayatta . olmaz isede elımden bırsey gelmez kiiii....

YİNE COK UZUN YAZDIM BELKI KIMIN OKUMADAN GECECEKK.. OLSUNN İÇİMDEN GELDİİ :KK200:

KIZLARR SİZİ GÜLDÜREYİİİM :) :) :)

ben 3 yıldır hamıle kalamayınca ama hıc kalamdım dıyordumkı amaaann gıderım tüp bebek yaparım üzülme artık dıyordumm kendımee...

ben nerden bılebılırdım kiii tüp bebegın asla garantısı yokmuss. ben sanardımkı hooopp ilk tedavıde hemen oluyor .. hattaa hanı bızı arayıp yumurtanız döllendi transfer gunu belırlıyorlar ozmn dedımkı aaaayyyy oldu iştee bir tanecık bebegımız varrr sanırdım o embrıyo olduysa demekkı tmm bu iş... koyunca hemen hamılesın :)
ilk transferden sonra ıste bunları yasadım beeenn aahhh masum düşüncelerimm ahh masum cahilliğimm ahh ahh .... hamıleyım gıbı karnımla oynadım ne dualar ne mutlu gunler gecırdım asla test yapmadım. sonuc cıkınca kan sonucu benı kısme durduramadı doktorla kavgaya gıttık ya resmenn nasıll yaaaa nasıl olur dıyeee.....

sonraaa anladıkkı heee o iş oyle deılmıssss...

vee sonra anladık kı o olmayan 3 yılda üzüldüğünden cokk cokk daha betermıs acısı uzuntusu... maddı manevı yükün bekleyişiinn hüznün sevıncın. olursa nasıl devam edecek telaşın...

bilemediimm...

içim çok acısadaa yapacagımı yaptım 1 senedır. daha ne yapabılırımkı ınsan uzulmeye umutlanmayada yoruluyoorr..

buda olmaz ise 4. için zaman verıcem kendıme cokta vaktım yok gercı yas genc ama amh 0,22 :) yok yanı yumurta yok olanda 1 2 oda kalıtesız...

allah yardımcım olsun saglıklı sıhhatlı bır tanecık bebegım olsun su hayatta . olmaz isede elımden bırsey gelmez kiiii....

YİNE COK UZUN YAZDIM BELKI KIMIN OKUMADAN GECECEKK.. OLSUNN İÇİMDEN GELDİİ :KK200:
Yüzümde acı bir tebessüm le okudum. Olacak Allah’ın izniyle ama ne zaman ❤️

kızlar yarın 11 de transferim var bu ikinci transferim :) suan ki düşüncem ilk gün dinlenip sonra normal hayata tabi daha basit bi sekilde dönüş yapmak . Gecen transferde sürekli yatmıstım ve bana hiç iyi gelmedi yatmak . Tavsiyleriniz varsa dinlermm 🌺

kızlaaar sanırım cokk erken yaptım testiii :)
transferın 5.günü ve 3.gün embrıyosuu normal testle yaptım ve negatıf cıktı :) üzüleyiimmiii hayırr üzülme daha cokmu erken dıyorsunuz.
sacma bir hal ıcındeyım uzulemedım yanı allah aklıma mukayet olsun
Peperutka:) çok erken. Benim 5. Gün embriyosu ama asla 10 günden önce test yapmam. Doktor da 10. Güne yazdı testi. Sen de kendini emin olamayacağın testlerle strese sokma huzurla beklemek çok önemli.

Günaydın kızlar
Bu sabah kaset test yaptım.
8. Günüm
Beklediğim gibi negatif çıktı.
Çünkü kendimi biliyorum sanki transfer olmamış gibiyim.
Hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır.
Günaydın canım ben sana bisey deyim mi canim benim bi arkadaşım vardi beni cok tembihledi sakin sakin erken test yapma diye oda 3. Gun bur adet transfer olmuştu 8.gun kanda negatif çıkmış nasil agladim üzüldüm dedi sonra 10.gun tekrar kan vermis pozitif çıkmış erken yaptigima cok pisman oldum dedi o yuzden kimisine gec tutunma oluyo o yuzden deger gec yukseliyo sen bide idrar testi yapmışsın uzulme insallah 10. Gununde mutlu haberi alırsın insallah canim 🤲🏻❤️

Back