KIZLARR SİZİ GÜLDÜREYİİİM :) :) :)
ben 3 yıldır hamıle kalamayınca ama hıc kalamdım dıyordumkı amaaann gıderım tüp bebek yaparım üzülme artık dıyordumm kendımee...
ben nerden bılebılırdım kiii tüp bebegın asla garantısı yokmuss. ben sanardımkı hooopp ilk tedavıde hemen oluyor .. hattaa hanı bızı arayıp yumurtanız döllendi transfer gunu belırlıyorlar ozmn dedımkı aaaayyyy oldu iştee bir tanecık bebegımız varrr sanırdım o embrıyo olduysa demekkı tmm bu iş... koyunca hemen hamılesın :)
ilk transferden sonra ıste bunları yasadım beeenn aahhh masum düşüncelerimm ahh masum cahilliğimm ahh ahh .... hamıleyım gıbı karnımla oynadım ne dualar ne mutlu gunler gecırdım asla test yapmadım. sonuc cıkınca kan sonucu benı kısme durduramadı doktorla kavgaya gıttık ya resmenn nasıll yaaaa nasıl olur dıyeee.....
sonraaa anladıkkı heee o iş oyle deılmıssss...
vee sonra anladık kı o olmayan 3 yılda üzüldüğünden cokk cokk daha betermıs acısı uzuntusu... maddı manevı yükün bekleyişiinn hüznün sevıncın. olursa nasıl devam edecek telaşın...
bilemediimm...
içim çok acısadaa yapacagımı yaptım 1 senedır. daha ne yapabılırımkı ınsan uzulmeye umutlanmayada yoruluyoorr..
buda olmaz ise 4. için zaman verıcem kendıme cokta vaktım yok gercı yas genc ama amh 0,22 :) yok yanı yumurta yok olanda 1 2 oda kalıtesız...
allah yardımcım olsun saglıklı sıhhatlı bır tanecık bebegım olsun su hayatta . olmaz isede elımden bırsey gelmez kiiii....
YİNE COK UZUN YAZDIM BELKI KIMIN OKUMADAN GECECEKK.. OLSUNN İÇİMDEN GELDİİ