• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım kimyasal olabilir.
Tüp bebek de duygusal bakmamak gerekiyor.
Bunu hiç unutma.
Kimisi az uğraşır Kimisi yıllarını verir.
Senin yaşın daha genç.
Eğer şuan olmadıysa ben mutlaka
olacağına inanıyorum.
Abla yaşım gençte yumurtam yok embriyom yok bir kere deneyip olmayınca en baştan başlamak zorundayız 24 yaşındayım 40 gibi gösteriyorum yıprandım artık.. gittiğim hastanede tedavi pahalı oraya devam etmem mümkün değil iki tedavi 140 rahat tuttu…

Abla yaşım gençte yumurtam yok embriyom yok bir kere deneyip olmayınca en baştan başlamak zorundayız 24 yaşındayım 40 gibi gösteriyorum yıprandım artık.. gittiğim hastanede tedavi pahalı oraya devam etmem mümkün değil iki tedavi 140 rahat tuttu…
Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Bende her defasında başa sarıyorum elimde embriyo kalmadığı için. İnan fiyatlar zaten hep uçuk. Neden ihtiyacımız var, neden bir umut diyoruz peşinden koşuyoruz gözümüze o an gözükmüyor. Ama mecburen elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Başka şansımız var mı ?

🥺 4 muu Allah sana bagislasin inşallahhhhhh hayirlisiyla bu sefer ben 3. Gune kadar aralikli olarak uzandim sonra isi biraktim ama bir calisiyo kadar sokaklardaydim sabahtan aksama kadar gezdim kac kez, ev isimi de yaptim hatta ev carsi arasi uzun yol arabami da kendim kullandim bahce kiralmistim icinde birkac sey ekili urunleri de kendim topladim yatinca daha cok hasta olan biriyim bana iyi gelen buydu sende sana iyi geleni bilirsin kuzu 😊
Amin amin 🙏🏻 inşallah bu defa tutunur bana çok merak ediyorum nasıl bir şey annelik acaba ben nasıl olurum acaba gerçekten çok enterasan bir şey bir insan senden olma , senin sorumluluğunda sana bağlı , sana benzeyen . Allahım bu defa nasip et nolur çok yorgunum 🤲

Amin amin 🙏🏻 inşallah bu defa tutunur bana çok merak ediyorum nasıl bir şey annelik acaba ben nasıl olurum acaba gerçekten çok enterasan bir şey bir insan senden olma , senin sorumluluğunda sana bağlı , sana benzeyen . Allahım bu defa nasip et nolur çok yorgunum 🤲
Aminnnnn 🥺 Allahim nasip etsin ❤️ sana arkadas iste annemle kendimi düşünüyorum anneme de boyle anlatiyorum senle nasilsak kendime de oyle bir arkadas yetistirmek istiyorum diye 😍🥺

Ya doktorlar 2 gün istirahat sonra normal hayata dönün diyo ama tutturanalr da genelde yat kıpırdama diyorlar en biliym , bu sefer riske atmak istemiyorum hiç yatamamıştım dördüncü tüp bebek sürecim ciddiye almam lazım artık
Ben ilk transferimde sadece yattım dışarı çıkmadım yedim içtim yattım eşimle annem yemekleri temizligi falan hallettiler ama tutmadı kimyasal oldu 2. Transferimde 6. Günüm testim şimdilik pozitif ama tabi artması önemli hiç yatmadim sadece transfer oldum geldim o gün doktor yat dedi diye yattım sonralari evde yürüdüm yorulduğumda oturdum yatak yüzü görmedim diyebilirim 😬 ama yedigime dikkat ettim ilaçlarımın saatlerini hic gecirmedim bide kafaya takmadim dusunmedim video izledim oyun oynadim telefonda ağır kaldırmayın uzanmayin ve çok eğilmeyin yere.. benimle birlikte bi hemşire vardi transfer olmuş daha önceden onun tutmuştu o bana söylemişti takma normal devam et düşünmeyecek şeyler yap demişti Rabbim yazarsa oluyor zaten .. 🥰🫢🧿

Günaydın arkadaşlar benimde 8.gunum erken gebelik testim gene negatif 4.de olumsuzlukla sonuçlandı gibi birşeyler olsaydı silik bari çıkardı nasipten öteye yol yokmuş bnmde sınavım bu demekki .
Aynı gün transfer olduk.
Benimde 4. denememdi
Aynı şekilde negatif maalesef.

Hanımlar transferden bir hafta önce bu değerler normal mi ya

Eklentiler

• B1EF9F51-393A-4000-B644-CAB14E928831.jpeg
    B1EF9F51-393A-4000-B644-CAB14E928831.jpeg
    69,6 KB · Görüntüleme: 54
Back