• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Günaydın kizceler öncelikle pozitif gören arkadaşları tebrik ediyorum inşallah sağlıkla ilerler gebelikleri negatif olan arkadaşlara da sabır diliyorum onlar da inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir şekilde gebe kalırlar 💕 şimdi benim bir sorum var benim iki tüp Bebek denemem oldu bir buçuk sene arayla ve farklı merkezlerde bu seferki çok daha iyi geçti daha fazla yumurta toplandı eşimde DNA hasarı vardı öncesinde onun tedavisini oldu benim t rahim yapışıklık polip vardı ameliyat oldum geçen aralık ta yani bildiğimiz kadarıyla her şey düzelmişti tedaviye başladığımizda 5.gun tek embriyo transferi oldum yine kimyasal gebelik oldu doktorum ya tekrar histereskopi yapılacak ya da tekrar transfer olacak dedi bende riske atmamak için tekrar histereskopi olmayı seçtim çünkü önceki histereskopi yi başka doktor yapmıştı ve görüntülere baktığında düzensizlik var gibi dedi rahimde önümüzdeki çarşamba günü histereskopi yapılacak ondan iki adet sonra da 5.gun çift embriyo transferi olacak benim gibi üst üste kimyasal gebelik yaşayıp sonra sağlıklı gebe kalan var mı acaba 😕

Selamm🌸 hiç hissettiğim bir şey yok , sizin ? 12. Gün benim sizin 10.gün sanırım varsa kanda çıkar yarın 🤲🏻hiç idrar testi yaptınız mı ?
Merhaba benimde transfer sonrasi bugun 10.günüm 7. 8. Ve bugun idrar testi yaptim hepsindede silik cizgi cikti adetimde 3 gun gecikti sizce hamile olabilirmiyim test gunum 26 agustos sabırsızlıkla o gunu bekliyorum kan vermek icin

kızlaaar sanırım cokk erken yaptım testiii :)
transferın 5.günü ve 3.gün embrıyosuu normal testle yaptım ve negatıf cıktı :) üzüleyiimmiii hayırr üzülme daha cokmu erken dıyorsunuz.
sacma bir hal ıcındeyım uzulemedım yanı allah aklıma mukayet olsun

kızlaaar sanırım cokk erken yaptım testiii :)
transferın 5.günü ve 3.gün embrıyosuu normal testle yaptım ve negatıf cıktı :) üzüleyiimmiii hayırr üzülme daha cokmu erken dıyorsunuz.
sacma bir hal ıcındeyım uzulemedım yanı allah aklıma mukayet olsun
Mümkün değil çıkması canım. Kana bile yeni yeni geçiyordur.
3 gün sonra tekrarla bence.

Back