- 14 Mart 2022
- 2.439
- 6.886
- 88
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
- #5.881
Sağol canım Allah razı olsun.Çok üzüldüm gerçekten inşallah kısmetinde vardır rabbim sanada nasip eder umarım kendiliğinden olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım Allah razı olsun.Çok üzüldüm gerçekten inşallah kısmetinde vardır rabbim sanada nasip eder umarım kendiliğinden olur
Cumartesi normalde ama cuma dan vericemBelki kaset test olduğu için göstermemiştir kanı ne zaman vermeyi düşünüyorsun
ama daha kan vermedın kı canım ya dur bır kanı gör bakalımm ben nedense hala umutluyum yaaBen bu tedavide iğne kullanmadım klomenle yumurta büyüttük daha doğal olsun diye.
Bende umutluydum ama demek ki nasip değilmiş.
oyy hadii gözünn ayınn sağlıklaa buyusun devam etsınn canım :) bır sonrakı kan testı ne zamanÇıktı 36 sonuc
Aminn cnm 2 gün sonraoyy hadii gözünn ayınn sağlıklaa buyusun devam etsınn canım :) bır sonrakı kan testı ne zaman
Ben inanıyorum 2 tane pırlanta gibi kuzun var bu da 3. olacakAminn cnm 2 gün sonra
Aminnn İnşallah canm Allah razı olsun Allahim seninde gönlündekini versin insallah duamdasinBen inanıyorum 2 tane pırlanta gibi kuzun var bu da 3. olacak
7.gun testim 36 çıktı 5. Gun embriyosuyduHanımlar benim geçen salı oldu transferimiz. Bugün kan versem çıkar mı acaba? Cumaya kadar dayanmak çok zor geliyor
Ayni gün transfer olmusuz.. 3. Gun embriyosu 2tane bende... hicbirsey hissetmiyorum sanirim olumsuz korkumdan test de veremiyorumHanımlar benim geçen salı oldu transferimiz. Bugün kan versem çıkar mı acaba? Cumaya kadar dayanmak çok zor geliyor
Testte cikar ama artisi takip etmek lazim tabiiHanımlar benim geçen salı oldu transferimiz. Bugün kan versem çıkar mı acaba? Cumaya kadar dayanmak çok zor geliyor
Bana 10. Gün ver dedi sana 12 mı dediler bnm Perşembe günü kan tahlili günümCumartesi normalde ama cuma dan vericem
Merhaba benimde transfer sonrasi bugun 10.günüm 7. 8. Ve bugun idrar testi yaptim hepsindede silik cizgi cikti adetimde 3 gun gecikti sizce hamile olabilirmiyim test gunum 26 agustos sabırsızlıkla o gunu bekliyorum kan vermek icinSelamm hiç hissettiğim bir şey yok , sizin ? 12. Gün benim sizin 10.gün sanırım varsa kanda çıkar yarın hiç idrar testi yaptınız mı ?
Katlanarak artsın insÇıktı 36 sonuc
Amiinn insallahKatlanarak artsın ins
Benim 3. gün embriyosu olduğu için 12. gün ver dediler.Bana 10. Gün ver dedi sana 12 mı dediler bnm Perşembe günü kan tahlili günüm
Mümkün değil çıkması canım. Kana bile yeni yeni geçiyordur.kızlaaar sanırım cokk erken yaptım testiii :)
transferın 5.günü ve 3.gün embrıyosuu normal testle yaptım ve negatıf cıktı :) üzüleyiimmiii hayırr üzülme daha cokmu erken dıyorsunuz.
sacma bir hal ıcındeyım uzulemedım yanı allah aklıma mukayet olsun