• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar benim kanamam oldu dün saat 5 te 😔 Akşam kan verdim 2100 dü değerm bu sabah 2600 olmuş kanamam durdu ama akıntı şeklinde geliyo arada. Böyle bişe yaşayan var mı aranızda ?
Beta değerleriniz kaç ile başladı nasıl arttı? Ben de yaşıyorum aynısını. Kanama miktarı çok değilse korkmayın ilk 3 ay ara ara kanamalar olması normal demişti benim doktorum. Ama mutlaka gidin hastaneye

Dün verdim 11. Günümdü 42,5 kanım yarın vericem bide
Aylis🌷 tam 11. Günde çıkması beklenen değer çıkmış yok yere üzülme idrar testleri yüzünden, bebiş de orda inşallah, sen üzülmezsen o da üzülmez.

Eklentiler

• Screenshot_20220823_105421.jpg
    Screenshot_20220823_105421.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 53
Teşekkür ederim canm 🥰biraz cesaretliyimdir kendimden korkuyorum bu yuzden🤣vücudumdaki değişikliklerden ilk günden anladığım için tecrubelide olduğumdan hissetmiştim canm❤️insallah sonu iyi olur saglikli hayirli evlat olur🤲 sen ne durumdasin
Canım adetle trasfer bekliyorum insalh

Herkese merhaba. Umarım herkesin gönlündeki dua tez vakitte gerçekleşir. Bana da dua edin lütfen. Bugün kan vercem. Umarım 8 yıllık hasretim son bulur. Ama korkmuyor da değilim. Allahım isteyen herkese nasip etsin banada 🤲🌹
allahım hayırlısı güzel müjdeli haberi almanızı nasip etsın aminnn:dua:
testı ne zaman vereceksınız

Bu arada ben heyecenlanıp hemen teste gidenlerden de değilim aksine korkudan ayakları geri geri gidenlerdenim. 5.gün embriyosu bugün 13.günüm halen acaba yarını mı beklesem diyorum 🙈☺️
Ay nasıl dayandın ? benim şimdi elimle test ile yanına gelip test yapasım geldi 😂 maşallah vallahi sabrına 😀

Back