• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba Arkadaşlar benimde 13.Agustosta 5.gun embriyosu transfer edildi 7.8.ve 10. Gunlerde idrar testi yaptim hepsinde ikinci cizgi silikti adetimde 3 gun gecikti ama adet olacakmisim gibi aşırı sancim oluyor sizce hamilemiyimdir suan erken diye kan vermdim gunumu bekliyorum 3 gun sonra

Eklentiler

• 6484C4C6-7807-404C-833E-901D82457E44.jpeg
    6484C4C6-7807-404C-833E-901D82457E44.jpeg
    58,9 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba Arkadaşlar benimde 13.Agustosta 5.gun embriyosu transfer edildi 7.8.ve 10. Gunlerde idrar testi yaptim hepsinde ikinci cizgi silikti adetimde 3 gun gecikti ama adet olacakmisim gibi aşırı sancim oluyor sizce hamilemiyimdir suan erken diye kan vermdim gunumu bekliyorum 3 gun sonra
kan testını zaten yarın yapmayacakmısın. bugun 11. gununuz oyle anladım ben

kızlaaar sanırım cokk erken yaptım testiii :)
transferın 5.günü ve 3.gün embrıyosuu normal testle yaptım ve negatıf cıktı :) üzüleyiimmiii hayırr üzülme daha cokmu erken dıyorsunuz.
sacma bir hal ıcındeyım uzulemedım yanı allah aklıma mukayet olsun
Allah iyiligini versin emi 3. Gun embriyosu 5. Gün diyosun benim 7.gunde zorla yukselme evresine gecmisti 5.gun embriyosu olmasina rağmen sakin modunu dusurme

Kızlar benim kanamam oldu dün saat 5 te 😔 Akşam kan verdim 2100 dü değerm bu sabah 2600 olmuş kanamam durdu ama akıntı şeklinde geliyo arada. Böyle bişe yaşayan var mı aranızda ?
ah canım bu konuda bize danısma bencee bu durum cok farklı cunku dırek hemsıre ve doktoruna danıs canım

Allah iyiligini versin emi 3. Gun embriyosu 5. Gün diyosun benim 7.gunde zorla yukselme evresine gecmisti 5.gun embriyosu olmasina rağmen sakin modunu dusurme
:KK49:o zamannn daannnsss ah bee :) neyse bugunude boyle atlattık zaman yaklastıkca varsa cogalacaktır. haydi bakalımm hayırlısııı üzülmekk yok

Back