2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Benimde çatlama iğnesi yapılmıştı 8 gunogrendim testim böyle cikmisti

Eklentiler

• IMG_20220812_161142.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 42
Catlatma iğnesi olduysan bekle derim o cok şaşırtıyor çünkü benim dondurulmuş transferdi bide aceleci davrandım biraz burd herkes test yapinca insan bi gaza geliyor

Allah razı olsun canım tedaviyi Kayseri'de görüyorum. Prof Gökalp öner var . Onun hastasıyım inşallah Rabbim utandirmasin. Sende durum nasıl?
ayyy okadar begenıyorum kı o adamı bence bu iş tamam ....
ben ıstanbuldayım o kadar ısterdımkı onda tedavı olmayıı :
bence kesın olacak meleklerıne kavusacaksın o hoca muhtesemmm

Selam kızlar şimdi doktor kontrolünden çıktım. Rahimde birsey gördüm dedi dr polip miyom olabilir dedi regldim aynı zamanda cuma günü kontrol edelim bunu tekrar dedi. Embriyolari donudurup sora transfer yaparız büyük ihtimal dedi. Çünkü Embriyo tutulamaz bu varken dedi nasıl alincak nasıl bir işlem hiç bir fikrim yok korktum açıkçası. Gonal f ve luveris piyasada yok suanda dedi ve meriofert 150 verdi günde bir kez bunu uygulucam cuma sabah kontrole çağırdı biz rutinimizde ilerleyecegiz yumurta toplandiktan sonra bakacağız duruma dedi. Rabbimden hayırlısı

Tek canim :) rahim yarim olunca cift riskli oldugu icin tek koyulmasini tavsiye etmislerdi.
Cok tesekkurler amin
İnsallah darisi size ve bekleyen herkese Bu surecler cok zahmetli, cok emek var, Rabbim kimseyi uzmesin, daha fazla bekletmesin

Catlatma iğnesi olduysan bekle derim o cok şaşırtıyor çünkü benim dondurulmuş transferdi bide aceleci davrandım biraz burd herkes test yapinca insan bi gaza geliyor
Aynen bende sizde gördükçe heyecanlaniyorum diyorum yapsam cikar mi acaba bu defada ignenin etkisi cikar bis yere umitlenirim diye korkuyorum neyse en azindan 8. Gune kadar bekleyim ben en iyisi gaza gelmeyim

Anladim canim bende 5. Gun yapsam cikmaz mi acaba diyorum benim ilk gun kasıklarım çok ağrıdı ama ben onu isleme yordum acikcasi bugun pek biseyim yok arada rahmim kasiliyo o kadar hayırlısı bakalim
Sen bilirsin canm bir dene istersen

Opu dan snr gerek yok ilaca ilki kendi oluyor çünkü catlamasin diye kullandığımız ilaç tarlusal içerikli
Haklısın sor arkadaşım ben de senin gibiyim
Bakalım doktor dosyamı inceleyip arayacakmış. İlaç önericek heralde bekliyorum

Aynen bende sizde gördükçe heyecanlaniyorum diyorum yapsam cikar mi acaba bu defada ignenin etkisi cikar bis yere umitlenirim diye korkuyorum neyse en azindan 8. Gune kadar bekleyim ben en iyisi gaza gelmeyim
Evet en azından 8. Gün içinde yaparsın daha iyi olur inşallah hayırlısı olsun hepimiz için Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın

kızlar birde canım aşırı kahve ıstıyor.
sudan baska hersey yasak dıye bılıyorum .
cok cok az kahve koyup süt ile içsem olurmuu??
Ben ictim kuzum evde kafeinsizi de vardi cikolatalisi damla sakizlisi biseylisi ama canim hangisinden istediyse hafif yaptim ama cok sukur biseyde olmadi sodami da ictim ara sira cayimi da ictim

Histeroskopi yapar büyük ihtimalle zor bir işlem değil korkma kesik dikiş yok vajinal girişle yapılıyor rahat o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…