2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Maşallah maşallah ilk defa bu kadar erken bu kadar koyu bir test gördüm bebiş bu anı bekliyormuş hshshs
Heyecandan elim ayağım titredi Rabbim inşallah hayırlısını versin ilk transferimde 5. Gün yapmıştım çok silikti kimyasal oldu bu kadar koyu ilk defa goruyorum inşallah sağlıkla artarak ilerler

Heyecandan elim ayağım titredi Rabbim inşallah hayırlısını versin ilk transferimde 5. Gün yapmıştım çok silikti kimyasal oldu bu kadar koyu ilk defa goruyorum inşallah sağlıkla artarak ilerler
ben cubugu gormedım ama tekrar yukleyebılırmısınız merak ettııımm cookk

Ayy inşallah kafam çok karıştı

İkinizde duygularıma tercüman olmuşsunuz etrafım bu tarz insanlarla dolu evden çıkmak istemiyorum artık Bide, bu kadar bekledin vermişken şöyle yerinde durmayan kıpır kıpır yaramaz erkek çocuğun olsun da analığı dibine kadar yaşa diyenlerde var

Benimde ayni oyle oldu canım transferden önce daha dogrusu yumurta toplamadan önce davul gibi sistiler elleyemiyodum bile ama şimdi hafiflediler baya ama hala sis agri az sadece

Bu kadar erken bu kadar koyusunu ben de hiç görmedim. Maşallah
Bende ilk defa görüyorum bu kadar koyu test mi bozuk acaba erken gebelik testi prodüktör early 6 gün öncesinde %99 sonuc veriyormus öyle yazıyor üzerinde

Benimm çok erken canım test için. Sen kaçıncı gündesin. 10 gün olmadan yapma derim çünküü strest zaten yapıyoruz bi de bu eklenmesin. Bende de hiç belirti yok. 5. Gün embriyosu artık berti göstersin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…