- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.361
İğne vurulmaya gitmisken verim dedimİyi yapmışsın canım ama erken davrandın sanki sendehayırlı sonuçlar alın kan verenler inşallah
Amiinn Allah razı olsun canmAYYY MAŞALLAH BENDEDE OYLEYDI CANIM ERKEN GEBEKIKDE COK SILIK BU TESTDE DAHA KOYUYDU VAR VAR HAYIRLI OLSUN CANIM
Benim yaptığım testlerde koyuydu dün başka marka yaptım silikti o yüzden dünden beri hiç keyfim yok heyecanım da kalmadıHer daim korkularımız endişelerimiz olacak
Akşamki sonuç net çıkar onu bekle moralini düşürme canmBenim yaptığım testlerde koyuydu dün başka marka yaptım silikti o yüzden dünden beri hiç keyfim yok heyecanım da kalmadı
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzVerdim sabahın köründe ama pazartesi olduğu için sabahtan makinelere bakıyorlarmış akşam üzeri çıkacakmış
Baska marka ile oncekinleri kiyaslamak dogru bir kiyas mi sence bide buna kafa takip uzuluyor insan buna hic takilma bence kuzumBenim yaptığım testlerde koyuydu dün başka marka yaptım silikti o yüzden dünden beri hiç keyfim yok heyecanım da kalmadı
İnşallah güzel haberler alırsınVerdim sabahın köründe ama pazartesi olduğu için sabahtan makinelere bakıyorlarmış akşam üzeri çıkacakmış
Güzel sonuçlar almak nasip olsunHadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ben yarın öğleden önce alacağım sonucu.
Evet canım bende hıçkıra hıçkıra aglama geldi. Ama rahatlamışsin dir genel anlamda bir içime kapanma oldu bende insanlara karşı su gumlerde kimseyle konuşmak istemiyorum çok ilginç duygular vallaSen de mi öyle oldunismini değiştirdiğin için tanıyamadım tabi şimdi ama. Eşim şoka girdi neye kızdım bilemedi de. Tepinmedim öyle de bağıra bağıra ağladım. Durduramadım kendimi. Bi ferahladım ama belki bu da şifadır şimdi daha iyiyim. 2 gün bitti daha çook var çokk sonu selamet olsun inşallah
Tabiki değil ama sürekli dürtüyor işte toparlicam kafamı sonuç alana kadarBaska marka ile oncekinleri kiyaslamak dogru bir kiyas mi sence bide buna kafa takip uzuluyor insan buna hic takilma bence kuzum
Aaaaa, yine aynısını yapıyorsun bak. Farklı marka testleri birbiriyle kıyaslamak mümkün değil. Aynı marka bile idrarın koyuluğuna göre farklı sonuç verebilir. Laboratuvar değil ki bu testler, basit sonuçlar sadece. Modunu bu yüzden düşürmeye değmez. Güzel haberlerini alacağızBenim yaptığım testlerde koyuydu dün başka marka yaptım silikti o yüzden dünden beri hiç keyfim yok heyecanım da kalmadı
AYYY HEYECANLA BEKLIYORUZZZBende kan verdim yeni geldin hayırlısı inşallah
Amin, hepimize inşallahGüzel sonuçlar almak nasip olsun
canımm çıktımıı sonuccVerdim sabahın köründe ama pazartesi olduğu için sabahtan makinelere bakıyorlarmış akşam üzeri çıkacakmış
Maşallah maşallahKızlaaarrrr inanamıyorum gerçekten 5. Gün embriyosu 5. Günüm bugün gercek mi bu bu kadar koyu olabilir mi
test cubugunuz nasıl cıktıı ben atladım herhaldee goremedım sayfadaaSenden de canm insallah hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?