- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.321
dondurulmuş benimki şaşkınım valla test şöyle şu olabilir mi acaba yoksa bozuk muProgestan, progestan dex ya da estrofem yalancı pozitifliğe sebep olmaz sadece gebeliğe benzer belirtiler yaşatır.
Geçen ay toplama oldum ondan sonra oldum regl. Sonraki ay olmuyorum şimdi sorucam bugün doktoraHangi işlem sonrası vermediler söktürücü
Merhaba benimde 16 agustos ta transferim oldu. Benimkisi de 3. Gun embriyorsu ve 2 taneMerhaba kızlar benimde ayın 17sinde transferim oldu dondurulmuş 3.gün 2 tane embriyom verildi bugün 5. Günüme girdim fakat doktorum kan testi için beni 31 ağustos çağirdı yani tranferden 15-16 gün sonra normali 12 gün sonrası değilmi aklıma soru işareti takıldı aynı durumde olanlar benle paylaşabilirmi veya daha önce geçirenler? Bir başka sorum transfer sonrası süreci nasıl geciriyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz ?
Bu test bence bozuk; yeni bir testle bir daha deneyinEğer taze transferse ve ovitrelle kullandıysanız; 4.gün gördüğünüz pozitif kandaki ilaca bağlı olan pozitifliktir. Ovitrelle sisteminizden 10-12 güne kadar atılır.
dondurulmuş benimki şaşkınım valla test şöyle şu olabilir mi acaba yoksa bozuk mu
Çatlatma iğnesi vuruldun mu? Yani taze transfer miydi ? Varsa da 4. Gün çıkması mümkün değil boşuna moralini bozma bakıp gününü bekleDün bi silik çizgi vardı 4.günümde, iki tane test yapmıştım ikisinde de vardı , bugün 5. Gün çizgi yok
Hadi hayırlı olsun sağlıkla ilerler İnşallahKızlar günaydınnnntestimi tekrarladım biraz daha belirginleşti sanki sizce nasıl ?
Test bozuk görünüyor.Eğer taze transferse ve ovitrelle kullandıysanız; 4.gün gördüğünüz pozitif kandaki ilaca bağlı olan pozitifliktir. Ovitrelle sisteminizden 10-12 güne kadar atılır.
dondurulmuş benimki şaşkınım valla test şöyle şu olabilir mi acaba yoksa bozuk mu
TESTT BOZUKKKK BAKSANA NASIL YAYILMIISSSSEğer taze transferse ve ovitrelle kullandıysanız; 4.gün gördüğünüz pozitif kandaki ilaca bağlı olan pozitifliktir. Ovitrelle sisteminizden 10-12 güne kadar atılır.
Çatlatma vurulmadım dondurulmuş 2 adet 5 günlük emriyoydu . Erken Çıkanlar var bende de çıkmıştı ama bugün niye böyle oldu anlamadım ya .Çatlatma iğnesi vuruldun mu? Yani taze transfer miydi ? Varsa da 4. Gün çıkması mümkün değil boşuna moralini bozma bakıp gününü bekle
Verdim sabahın köründe ama pazartesi olduğu için sabahtan makinelere bakıyorlarmış akşam üzeri çıkacakmışŞimdi çıkacağım
Sen?
8 idi canimSenin transfer günün ne zamandi
Aman Allahım neler duyuyorumKizlar hayırlı akşamlar bugünde kan verdim 4289 çıkmış normal dimi degerim
Çok teşekkür ederim kendimi rahatlatmak için bidaha verdim şükür artmış .darısı sizlere isteyen herkese çok çok aminAman Allahım neler duyuyorumee hayirli olsuuuunnn cok guzel deger
Şey için sordum uygulamaya göre 5+2 yazmışsın ya ondan sormustum8 idi canim
Ya olsun geç olsun güç olmasin bir seylerele oyalan unut test yaptığını inşallah güzel sonuçlarını alırızKasabadan hallice bir şehirde yaşıyorum, o yüzden doktorumun muayenehanesinde kan vermem lazım, o da laboratuvara gönderiyor. Genelde diğer güne ancak geliyor. Aşırı geriyor şu durumda
Haydk gözümüz aydin ozamanEki Görüntüle 3117090 Erken gebelik testinden daha koyu çıktı kizlar dogrumudur ki
Arkadas hafta olarak sormusta bende uygulamadan bakip yazmistimŞey için sordum uygulamaya göre 5+2 yazmışsın ya ondan sormustum
Bence artmış değerin cnmEki Görüntüle 3117090 Erken gebelik testinden daha koyu çıktı kizlar dogrumudur ki
Artış var cnm bence çizgin daha belirginKızlar günaydınnnntestimi tekrarladım biraz daha belirginleşti sanki sizce nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?