2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Eğer taze transferse ve ovitrelle kullandıysanız; 4.gün gördüğünüz pozitif kandaki ilaca bağlı olan pozitifliktir. Ovitrelle sisteminizden 10-12 güne kadar atılır.
Progestan, progestan dex ya da estrofem yalancı pozitifliğe sebep olmaz sadece gebeliğe benzer belirtiler yaşatır.
dondurulmuş benimki şaşkınım valla test şöyle şu olabilir mi acaba yoksa bozuk mu

Eklentiler

• 25F9B8EF-7C6F-4C7D-82E1-3DE53D7AFEC6.jpeg
    52 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba benimde 16 agustos ta transferim oldu. Benimkisi de 3. Gun embriyorsu ve 2 tane test tarihimide 26 agustos dedi dr um. Ama tabi doktorların tedavileri beklentileri bakis acilari farkli farkli..burda hepimize ayri tedavi uygulanmis neredeyse.. onunla alakali olabilir ... hayırlısı olsun inşallah

Bu test bence bozuk; yeni bir testle bir daha deneyin

TESTT BOZUKKKK BAKSANA NASIL YAYILMIISSSS

Çatlatma iğnesi vuruldun mu? Yani taze transfer miydi ? Varsa da 4. Gün çıkması mümkün değil boşuna moralini bozma bakıp gününü bekle
Çatlatma vurulmadım dondurulmuş 2 adet 5 günlük emriyoydu . Erken Çıkanlar var bende de çıkmıştı ama bugün niye böyle oldu anlamadım ya .

Kasabadan hallice bir şehirde yaşıyorum, o yüzden doktorumun muayenehanesinde kan vermem lazım, o da laboratuvara gönderiyor. Genelde diğer güne ancak geliyor. Aşırı geriyor şu durumda
Ya olsun geç olsun güç olmasin bir seylerele oyalan unut test yaptığını inşallah güzel sonuçlarını alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…