- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.261
Sen de mi öyle oldunİnan bende öyle oldum canım 3.gunu tamamladım işte aynı gün seninle konuştuk ya kullanıcı adımı degistirdim.kendi adıma kullanmak istemedimkimseye söylemedim tedavimi benle bu konuda çok uğraştılar çok İncittiler birde içimize farkında olmadan düşündüler le doldurduk sanırım patlama diyelim ben baya üzdüm inşallah birşey olmaz Allah im sana sığındık sen nasıl hissediyorsun canım
Belli ikiside tutmuştur o yüzden böyle yüksek ilerliyor ççdur cnmAynen çift embriyo hayırlısı olsun vallaha sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inşallah
Ya evet, erken gidince belki her şey yeterince görünmüyor, yok keseydi, yok kalp atışıydı. Hep bir beklemeYa ben daha doktora gitmedim direndim baya biraz zaman geçsin keseyi bebeği iyice göreyim belki kal atisinida duyarız bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmedim arada kasığımda ağrı olurdu bugün hiç bir ağrı olmayınca kendimi rahatlatmak için yaptım
Gorumcemin ikizleri var hep dua ediyor inşallah ikizlerin olur . Belli mi olur belki ikizdirBelli ikiside tutmuştur o yüzden böyle yüksek ilerliyor ççdur cnm
Aynen vallaha içim rahatladı .hep alışmışız olumsuza başımızA iyi birşey gelmeyecek gibi en azından ben öyle hissediyorum daha doğrusu hissettiriyolar sizinde inşallah güzel sonuçlarınızı görürüz mutluluğunuza ortak oluruzYa evet, erken gidince belki her şey yeterince görünmüyor, yok keseydi, yok kalp atışıydı. Hep bir bekleme
Aklınıza hemen olumsuzu getirmeyin, bir günümüz bir günümüzü tutmuyor. Ama içinizi rahatlattıysa en iyisini yapmışsınız. Doktordan da güzel haberlerle dönersiniz inşallah
Bence buna takılma benim daha yeni sizlamaya ve dolgunlasmaya başladı.bunlara takılıp üzme kendiniKızlar ben şöyle bir şey yaşıyorum. İlaçların etkisiyle transfere kadar göğüslerde bir dolgunluk ama öyle böyle değil. Resmen şekil değiştirdiler. Dışarda farkedilir oldular. El değmez ağrırdı. Transferle birlikte eski haline geri döndüler sanki anlamadım. Hiç ağrı yok dolgunluk yok yumuşak ve küçükben artık hiç küçülmeden böyle devam eder sanmıştım. Yeni hali bu diyordum kendi kendime. Ama öle olmadı. Korkmalı mıyım. Neden böle oldu ki. Bilgisi olan ya da yaşayan var mı.
Hep güzel şeyler olsun bundan sonraAynen vallaha içim rahatladı .hep alışmışız olumsuza başımızA iyi birşey gelmeyecek gibi en azından ben öyle hissediyorum daha doğrusu hissettiriyolar sizinde inşallah güzel sonuçlarınızı görürüz mutluluğunuza ortak oluruz
Gerçi seninde pozitif mis sonradan farkettimAynen vallaha içim rahatladı .hep alışmışız olumsuza başımızA iyi birşey gelmeyecek gibi en azından ben öyle hissediyorum daha doğrusu hissettiriyolar sizinde inşallah güzel sonuçlarınızı görürüz mutluluğunuza ortak oluruz
Belki vücudunuzun ilaçlara verdiği ilk tepkiydi, vücut alışınca geriledi? İlk aklıma bu geldi.Kızlar ben şöyle bir şey yaşıyorum. İlaçların etkisiyle transfere kadar göğüslerde bir dolgunluk ama öyle böyle değil. Resmen şekil değiştirdiler. Dışarda farkedilir oldular. El değmez ağrırdı. Transferle birlikte eski haline geri döndüler sanki anlamadım. Hiç ağrı yok dolgunluk yok yumuşak ve küçükben artık hiç küçülmeden böyle devam eder sanmıştım. Yeni hali bu diyordum kendi kendime. Ama öle olmadı. Korkmalı mıyım. Neden böle oldu ki. Bilgisi olan ya da yaşayan var mı.
Malesef hiç olmuyorum öyle olsam hiç sorun etmem gerçekten ama işteHiç olamiyorsan iste yok otuz beş günde bir falansa gerek yok boşa ilaç yüklenme yeterince kullandık karacigerlerimiz hoşaf oldu
Acele etme cnm emin adımlarla temkinli git
O kadar çok kişi olduk ku burda, insan her zaman hatırlayamıyor, karıştırıyorGerçi seninde pozitif mis sonradan farkettim
Aynen vallaha masallah pozitif sayısında arttı .sizi hatirliyorumda artık her yazıyı insan takip edemiyor. Şimdi sizi uyku tutmaz o zaman kan testi vereceksenizO kadar çok kişi olduk ku burda, insan her zaman hatırlayamıyor, karıştırıyor
Hangi işlem sonrası vermediler söktürücüMalesef hiç olmuyorum öyle olsam hiç sorun etmem gerçekten ama işte
Aynen, artarak devam etsin inşallahAynen vallaha masallah pozitif sayısında arttı .sizi hatirliyorumda artık her yazıyı insan takip edemiyor. Şimdi sizi uyku tutmaz o zaman kan testi verecekseniz
Aa neden Almanya da sonuçlar hemen çıkmıyorumAynen, artarak devam etsin inşallah
Kan testi için heyecanlıyım, evet ama çok da yorgunum
Sonucu büyük ihtimal yarın alamam, o yüzden asıl yarın gece heyecan ve meraktan uyuyamam herhalde
Yarından itibaren idrarla takip edicem zaten gebelik oluşmuşsa hayali çizgi görürürm. Daha önce aşılama denedik tutmadı hayali çizgi olmuştu ama çatlatma iğnesinin etkisiymiş :/ . Ama şu an dondurulmuş embriyo benimki iki regl dönemi dinlendirdi doktorum . O yüzden daha rahatım :)Benim de 17 Ağustos beşinci gün embriyosu unutmaya çalışın yok gibi
Heyecandan yanlış yazmışım, sağdaki en son test ve çizgi değil çentik olduArkadaşlar en sağdaki ilk yaptığım test, en soldaki son yaptığım…hiç biri sabah ilk idrarla değil; net olmadı için predictor early nin içini açtım; en soldaki neden öyle çentik varmış gibi oldu bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?