- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.241
Yok cnm dex hiç kullanmadımBen mi yanlı anladım acaba siz progestan dex karından vuruyorum hiç acımıyor dememişmiydiniz ?
Bende ona şaşırdım ben bugün başladım da maffoldu karnım siz acımıyor diyince şaşırdım
Senin transfer günün ne zamandi5 +1 diyo uygulamada
Ben hep biseyler kullandım birinde tarlusal birinde Yasmin ben ilaçsız olamıyorum ileri seviyede pko var Dr un dediğini yap bakalım olmazsa durumu bildir yazarlar ilaciKızlar biriey sorucam size. Adet düzensizliği olanlar bu transfere kadar olan süreci nasıl gecirdi. Ben toplamadan sonra adet oldum tabi ilaçların etkisiyle. Sonraki adetle histereskopi olucam doktora adet olmuyoruö normalde doğum kontrol falan kullansam dedim olursun olursun dedi vermedi hiçbir ilaç 1.5 ay oldu hala olmadım kafama görede tarlusal falan kullanmak istemiyorum pazartesi görüşücem büyük olasılık onu vericek ama bu beni geriyo iyice ya ameliyattan sonrada bir adet dönemi beklicem transfere yine bekle Allah gelmek bilmicek bu adet napcam ben ne önerirsiniz bunun için
Kacinci gun degerin kuzumKizlar hayırlı akşamlar bugünde kan verdim 4289 çıkmış normal dimi degerim
İnan bende öyle oldum canım 3.gunu tamamladım işte aynı gün seninle konuştuk ya kullanıcı adımı degistirdim.kendi adıma kullanmak istemedimSizin kaçıncı gün. Bana da arada bir sıkıntı geliyor. Resmen küçük çaplı bir kriz yaşadım. Çığlık çığlığa bağırdımne oldu anlayamadım. Umarım sıkıntıya sebep olmam çokta üzmedim kendimi gerçi sonrasında aşırı hafiflemiştim. Offf bilemiyorum daha 2 günde bu raddeye geldim Allah 12 günü kayırsın hidayet esenlik versin hepimize inşallah
17 günüm bugunKacinci gun degerin kuzum
Gayet iyi kuzum ikiz olabilir mi acaba cift transfer oldun17 günüm bugun
Anladim kuzum inşallah herşey çok güzel olur umutlu olalım . Kasıklarım da ağrı oluyor minik minik başka bişi hissetmiyorum stres lenince de arttı blmyrm ki olumsuz olss da nasıl anlarım onu da blmymBen de aynı şekilde canım o kadar ilaç kullanıyorum ki ah ah umarım sonucu iyi olacakHafif kasıklarımda bi doluluk gibi bi şey hissediyorum ama psikolojik mi bilmiyorum.Bi de benim 3. Gün embriyosu 2 tane
Benimde 5. gün 2 tane kuzum dondurulup çözülüp yapıldıBen de aynı şekilde canım o kadar ilaç kullanıyorum ki ah ah umarım sonucu iyi olacakHafif kasıklarımda bi doluluk gibi bi şey hissediyorum ama psikolojik mi bilmiyorum.Bi de benim 3. Gün embriyosu 2 tane
Aynen çift embriyo hayırlısı olsun vallaha sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inşallahGayet iyi kuzum ikiz olabilir mi acaba cift transfer oldun
Bende direk doğum komtrol kullanayım diye söyledim Ama hayır dedi böylede sinir oluyorumz bu ay bir şekilde olayımda gelecek ayda yine söylicemBen hep biseyler kullandım birinde tarlusal birinde Yasmin ben ilaçsız olamıyorum ileri seviyede pko var Dr un dediğini yap bakalım olmazsa durumu bildir yazarlar ilaci
Insallahh kuzum bana ikiz gibi geldi bu deger insallah sağlıcakla kucagina alirsinAynen çift embriyo hayırlısı olsun vallaha sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inşallah
Amin inşallah darısı isteyen herkeseInsallahh kuzum bana ikiz gibi geldi bu deger insallah sağlıcakla kucagina alirsin
Hiç olamiyorsan iste yok otuz beş günde bir falansa gerek yok boşa ilaç yüklenme yeterince kullandık karacigerlerimiz hoşaf olduBende direk doğum komtrol kullanayım diye söyledim Ama hayır dedi böylede sinir oluyorumz bu ay bir şekilde olayımda gelecek ayda yine söylicem
Ayy insalah çifter keseler gorursunAmin inşallah darısı isteyen herkese15. Gün transfer oldum heycanla keseyi görmeyi bekliyorum .senin durumun ne
Gayet güzel bir değer gibi duruyorKizlar hayırlı akşamlar bugünde kan verdim 4289 çıkmış normal dimi degerim
Hadi güzel sonuçlar alırsın inşallah sonuçların temiz çıkar .bebislerin sana tutunur dualarimdasinAyy insalah çifter keseler gorursunmayis ayinda kimyasal oldu 2. Tup bebege basliycaz Insallah kromozom test sonuçlarının cikmasini bekliyoruz cikarsa eylulde basliycaz
Cok sagol insallah kuzum. Allah isteyene nasip etsinn kucagimiz bos kalmasınHadi güzel sonuçlar alırsın inşallah sonuçların temiz çıkar .bebislerin sana tutunur dualarimdasin
Ya ben daha doktora gitmedim direndim baya biraz zaman geçsin keseyi bebeği iyice göreyim belki kal atisinida duyarız bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmedim arada kasığımda ağrı olurdu bugün hiç bir ağrı olmayınca kendimi rahatlatmak için yaptımGayet güzel bir değer gibi duruyor
Ki zaten hcg bu kadar yükseldikten sonra kanda bakmaya gerek duyulmuyor. Bundan sonra ultrasonda gelişimi takip edecektir doktorunuz. Hayırlısıyla devamı gelsin
Amin inşallah seninkide geç olsun da güç olmasın ve inşallah ikizlerin olurCok sagol insallah kuzum. Allah isteyene nasip etsinn kucagimiz bos kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?