2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Muayne gibi mi kuzum ya ben hiç bilmiyord

Muayne gibi mi kuzum ya ben hiç bilmiyordum
transferateterinin içine embriyoları çekerek transfere hazırlar. Doktor daha sonra transfer kateterinin ucunu rahim girişinden içeri yerleştirir.tuvalete sıkışık olununcada rahim duzlesir kataterin girişi kolaylaşır .kendini kasma sakın çok kısa süren bir işlem seni sedyeyle odana alırlar.bana 15 dk tuvalete Cikma dediler 40 dk tuttum kendimi toplamda 1 saat kalıp çıkıp eve gittim

Harika denk gelmişş. Rabbim gerçekten kolaylaştırıyor. Benim de sağlık ocağı burnumun dibinde. Canım benimm ya. Ben geldim diyorum. Hoş geldin diyor. Biraz da boş sağlık ocağı ilgileniyor benimle. Çok korktum anlaşamadığım birine denk gelirim diye. Allah ondan razı olsun valla çok dua ediyorum hiç haberi yok. Pozitifi gördüğümde bile hala vurunmaya devam edecem gibi duruyor. Rabbim nasip ederse tatlı götürürüm son gün güzel sonuçlar gelirse diyorum. Öle içinden geçirdim kaç gündür. Yanlış anlaşılmazsa hep birlikte yesinler

Kızlar yarın transferim var anestezi almıyo muyuzz hemşire eşime kahvaltu edebilir demiş sadece idrara sıkışık gel demiş
Kahvaltı varsa anestezi yok canım. Diğer türlü 12 saat önceden kesiliyor yeme içme. Zaten bu anestezi işi çok önceden karar veriliyor. Kontrollerde rahim girişi zor görünürse mesela falan. Ya da hasta gerçekten bunu istiyor ve başka türlüsü mümkün değilse. Ben de yarın transfer olucam. Bakalım yeni hayatımızın ilk gününü yaşyacağız

Öyle oluyor
Sen nasılsın ?

Aynen canım rahim çok kalınlaştığı içindir.
Geçmiş olsun dinlenmeye çalış
Sağolun kızlar valla iyiyim kötü olmama sebep bişey yok moral yüksek Şu adetimde bitse daha iyi olucam hayatımda böyle adet olmamışımdır
Canım ben tam 1 hafta sonra oldum 7.gün oldum geçen hafta salı negatif olduğunu öğrendim bu salı adet oldum hemde öyle böyle değil arzular şelale

Bu şekilde sonuçlanmasına çok üzüldüm. Umarım zamanı geldiğine güzel haberlerinizi de alırız
Benim geçen transferimde Salı günü kimyasal olduğunu öğrendim. Sabah ilaçlarımı almıştım, sonra almayı bıraktım tabii, Cuma günü regl oldum. Herkesin vücudu farklı tepki veriyor tabii.

Allah razı olsun canım vajinismus var hafif hala devam eden korkum ondan teşekkür ederim

Ay çok heyecanlı kuzummm yarın güzel haberler verelim birbirimize içim de korku var ztn ilaçlar dan dolayı da çok halsizim bilmyrm garip duygular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…