- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.161
Anestezi alınmıyorKızlar yarın transferim var anestezi almıyo muyuzz hemşire eşime kahvaltu edebilir demiş sadece idrara sıkışık gel demiş
Hayırlı olsun inşallah bebislerin sana tutunur.yok anestezi ile yapmıyorlar ağrısız bir işlemKızlar yarın transferim var anestezi almıyo muyuzz hemşire eşime kahvaltu edebilir demiş sadece idrara sıkışık gel dem
Ay hiç bilgim yoktu kızlar ben napacam çok mu ağrılı ztn muayne de zorlaniyorumAnestezi alınmıyor
Suyu yudum yudum susadikca iç birden içilen su birden çıkmak istiyor
Muayne gibi mi kuzum ya ben hiç bilmiyordumHayırlı olsun inşallah bebislerin sana tutunur.yok anestezi ile yapmıyorlar ağrısız bir işlem
Peki rahimde bilinen bir sıkıntı var mı??Evet zorlamadan dolayı oldu
Muayne gibi mi kuzum ya ben hiç bilmiyord
transferateterinin içine embriyoları çekerek transfere hazırlar. Doktor daha sonra transfer kateterinin ucunu rahim girişinden içeri yerleştirir.tuvalete sıkışık olununcada rahim duzlesir kataterin girişi kolaylaşır .kendini kasma sakın çok kısa süren bir işlem seni sedyeyle odana alırlar.bana 15 dk tuvalete Cikma dediler 40 dk tuttum kendimi toplamda 1 saat kalıp çıkıp eve gittimMuayne gibi mi kuzum ya ben hiç bilmiyordum
Hayır hayır yoktu baya zor bi transfer oldu. Başka doktora gttgmde bana kanamalı transferın tutmıcagını ertelenmesi gerektiğini soyledilerPeki rahimde bilinen bir sıkıntı var mı??
Zaten daha önce 2 transfer olmuştum ikiside 2 dakıka süren işlemlerdi cok rahat gecmişti transferlerimPeki rahimde bilinen bir sıkıntı var mı??
Harika denk gelmişş. Rabbim gerçekten kolaylaştırıyor. Benim de sağlık ocağı burnumun dibinde. Canım benimm ya. Ben geldim diyorum. Hoş geldin diyor. Biraz da boş sağlık ocağı ilgileniyor benimle. Çok korktum anlaşamadığım birine denk gelirim diye. Allah ondan razı olsun valla çok dua ediyorum hiç haberi yok.Kızlar bu arada az önce sağlık kabinine gittim geldim cok tatli bir hemşire var orda o bana iğne yapmaya başladı eli inanilmaz hafif ve progestan iğneyi önceden elinde ısıtıp öyle yapıyor ki beze ve ağrı olmasın mükemmel bir iğne seyansı oldu anlayacağınız ne ağrı ne sızı ne beze baya bilgili bir hemşire direk hastanede olmak istemedim ki ona da para vereceğim ama hemen vurup gönderiyorlar bu şekilde sağlık kabininde daha bireysel davraniyorlar ayrıca vakti bol olduğu içinde olduda bittiye gelmiyor. İşe baslayinca da oraya iş çıkışı gidio yaptıracağım icin yolumun üstünde olmasi cok iyi oldu
Ağrı hiç yok cnm kendini başka yerde hayal et ferahlat sadece pipet varmış gibi his veriyorAy hiç bilgim yoktu kızlar ben napacam çok mu ağrılı ztn muayne de zorlaniyorum
Kahvaltı varsa anestezi yok canım. Diğer türlü 12 saat önceden kesiliyor yeme içme. Zaten bu anestezi işi çok önceden karar veriliyor. Kontrollerde rahim girişi zor görünürse mesela falan. Ya da hasta gerçekten bunu istiyor ve başka türlüsü mümkün değilse. Ben de yarın transfer olucam. Bakalım yeni hayatımızın ilk gününü yaşyacağızKızlar yarın transferim var anestezi almıyo muyuzz hemşire eşime kahvaltu edebilir demiş sadece idrara sıkışık gel demiş
Öyle oluyor
Sen nasılsın ?
Sağolun kızlar valla iyiyim kötü olmama sebep bişey yok moral yüksekAynen canım rahim çok kalınlaştığı içindir.
Geçmiş olsun dinlenmeye çalış
Canım ben tam 1 hafta sonra oldum 7.gün oldum geçen hafta salı negatif olduğunu öğrendim bu salı adet oldum hemde öyle böyle değil arzular şelaleMrb. Bugun test gunumdu. Sonucum negatif. Ilaclari kesmemi ve 10.gun icinde regl olacagimi soyledi hemsire. Adet olunca arayip randevu almam gerektigini soyledi. Uzak mesafe sehir disina cikmak istiyorum, 1 hafta 10 gunlugune, aile ziyareti bu yil gidememistim. Bu sureyi beklersem okullar aciliyor zaten. Tecrubesi olanlar yardimci olabilir mi? 2-3 gune gelir mi yoksa 10gunu bulur mu? Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin. Bu zor surecin sonunda evladinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. @dceke
Bu şekilde sonuçlanmasına çok üzüldüm. Umarım zamanı geldiğine güzel haberlerinizi de alırızMrb. Bugun test gunumdu. Sonucum negatif. Ilaclari kesmemi ve 10.gun icinde regl olacagimi soyledi hemsire. Adet olunca arayip randevu almam gerektigini soyledi. Uzak mesafe sehir disina cikmak istiyorum, 1 hafta 10 gunlugune, aile ziyareti bu yil gidememistim. Bu sureyi beklersem okullar aciliyor zaten. Tecrubesi olanlar yardimci olabilir mi? 2-3 gune gelir mi yoksa 10gunu bulur mu? Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin. Bu zor surecin sonunda evladinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. @dceke
Teşekkur ederim canim inşaallah sana da kismet olsunMaşallah nasıl da güzel görünüyor kat kat artsın değeriniz sağlıkla gelsin
Benden 20si tam 10 gun ediyo sende 21 vere bilirsin aslindaTransferin ilk günü sayılmıyor olarak söylendi bana. 10 tam gün geçsin diye 22 verdiler bana heralde ama ben zaten 21inde verebilirim muhtemelen 22si iş başı yaptığım için fırsat bulamam. Sen hangi gün vereceksin o zaman?
Allah razı olsun canım vajinismus var hafif hala devam eden korkum ondan teşekkür ederimtransferateterinin içine embriyoları çekerek transfere hazırlar. Doktor daha sonra transfer kateterinin ucunu rahim girişinden içeri yerleştirir.tuvalete sıkışık olununcada rahim duzlesir kataterin girişi kolaylaşır .kendini kasma sakın çok kısa süren bir işlem seni sedyeyle odana alırlar.bana 15 dk tuvalete Cikma dediler 40 dk tuttum kendimi toplamda 1 saat kalıp çıkıp eve gittim
Çok sağol canım benimAğrı hiç yok cnm kendini başka yerde hayal et ferahlat sadece pipet varmış gibi his veriyor
Ay çok heyecanlı kuzummm yarın güzel haberler verelim birbirimize içim de korku var ztn ilaçlar dan dolayı da çok halsizim bilmyrm garip duygularKahvaltı varsa anestezi yok canım. Diğer türlü 12 saat önceden kesiliyor yeme içme. Zaten bu anestezi işi çok önceden karar veriliyor. Kontrollerde rahim girişi zor görünürse mesela falan. Ya da hasta gerçekten bunu istiyor ve başka türlüsü mümkün değilse. Ben de yarın transfer olucam. Bakalım yeni hayatımızın ilk gününü yaşyacağız
Peki bu durumunu doktorun biliyormuAllah razı olsun canım vajinismus var hafif hala devam eden korkum ondan teşekkür ederim
Yaa ben çok sabırsızım heralde beklemekte çok zorlanıyorum. Heran kan verirsem şaşırmayın yani kendimi zor tutuyorumBenden 20si tam 10 gun ediyo sende 21 vere bilirsin aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?