• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Oje takı toka hatırlıyorum da makyajdan bende emin olamadım. Ay geçmez deniyor geçiyormuş resmen hatırlamaya çalışıyorum. Ama makyajsızdım ve çok gergin bir gündü. Akşama mesaim devam edecekti ve büyük bir yıl sonu programı olacaktı. Neyseki şimdi evime gelip dinlenicem. Geçti o günler🤲🏻🍀
Aynen, ben de anımsamaya çalışıyorum, ki sayısız OPU geçirdim. Bazılarında makyajlı olduğuma eminim şu an. İlk transferimde de en azından bir rimel falan vardı diye hatırlıyorum.
Allahım bütün bu uğraşlar sonunda yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin. O zaman hepsi unutulup gidecek zaten 🙏🏻 💕
Yarın için bol şans 🍀

Aynen, ben de anımsamaya çalışıyorum, ki sayısız OPU geçirdim. Bazılarında makyajlı olduğuma eminim şu an. İlk transferimde de en azından bir rimel falan vardı diye hatırlıyorum.
Allahım bütün bu uğraşlar sonunda yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin. O zaman hepsi unutulup gidecek zaten 🙏🏻 💕
Yarın için bol şans 🍀
Aminn🤲🏻 Rabbim emeklerimizi görsün inşallah🤲🏻🍀

Merhaba benim bi sorum olacaktır yumurta çatlatma iğnesinden 14 gün sonra gebelik yoksa kesin adet olunuyor mu
Transfer sonrası ilaçları kullanmaya devam ettiğiniz müddetçe adet olmanız mümkün değil. Doğal siklusta, yani ilaçsız transfer olacaksanız, illa 14 gün sonra olmasa da, gebelik oluşmadığında ister istemez adet olacaksınız.

Transfer sonrası ilaçları kullanmaya devam ettiğiniz müddetçe adet olmanız mümkün değil. Doğal siklusta, yani ilaçsız transfer olacaksanız, illa 14 gün sonra olmasa da, gebelik oluşmadığında ister istemez adet olacaksınız.
Doğal siklus evet aslında 14 gün geçti ve adet olmadım o yüzden ümitlenmeli miyim acaba diye düşündüm sadece fitil kullanıyorum bugün test yaptıracam

Kızlar, transfer sonrası 10. Gün kan değerim 2 çıktı. Sizce yükselir mi? (5. Gün embriyosu) birkaç gündür mide yanması var

Herkese günaydın, bugün transfer sonrası 6.günüm, çok nadir kasık krampları-onlar da belli belirsiz-dışında bir belirtim yok. Biraz bazal vücut ısım yüksek, 2-3 gündür de geceleri terleyerek uyanıyorum....perşembe test günüm, çok bir şey hissedememek üzüyor.
Fazlasi da korkutuyor zaten böylesi cok daha iyi kuzum hayirlisi olsun gereken belirtiler var zaten 😊

Doğal siklus evet aslında 14 gün geçti ve adet olmadım o yüzden ümitlenmeli miyim acaba diye düşündüm sadece fitil kullanıyorum bugün test yaptıracam
Doğal siklusta doktor kaçıncı gün kan tahlili istiyor ki? Fazla erken değilse (hangi gün transfer oldunuz bilmiyorum) yapın, içiniz rahat etsin.
Progestan fitili diyorsunuz sanırım, o da geciktirir elbette. Hamileliği desteklemek için kullanılıyor sonuçta. Bırakınca ve gebelik yoksa adet olunuyor.

Herkese günaydın, bugün transfer sonrası 6.günüm, çok nadir kasık krampları-onlar da belli belirsiz-dışında bir belirtim yok. Biraz bazal vücut ısım yüksek, 2-3 gündür de geceleri terleyerek uyanıyorum....perşembe test günüm, çok bir şey hissedememek üzüyor.
Günaydın ☀️
Hissettiklerinizin çoğu zaten kullandığınız ilaçlardan. Öyle belirti arayıp da boşa kendinizi yorup üzmeyin. Çok belirtisi olup (dediğim gibi ilaçtan) negatif çıkan, hiç belirtisi olmayıp pozitif çıkan var. Pozitif olup belirtisi olan da sonradan her şeyi gebeliğe yoruyor, ama onca hormon vs alıyorsunuz. Zor da olsa takılmamaya çalışın, test gününüze kadar sabredin. Umarım güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏻 🍀 💕

Aminn sular seller gibii sakin sakin geçsin. Alalım da gelelim minik kuşlarımızı. Yeter ayrı kaldığımız. İlaçlar beni de sallıyor bir miktar. Sanki beni acıktırıyor yaa. Var mıdır ki acıkan. Stresten belki de. 😫
Bende aşırı acıkma stres daha ne bilim uyuşma bir sürü şey, bu arada kaç tane transfer olacak siniz aminn inşallah ❣️❣️

Doğal siklusta doktor kaçıncı gün kan tahlili istiyor ki? Fazla erken değilse (hangi gün transfer oldunuz bilmiyorum) yapın, içiniz rahat etsin.
Progestan fitili diyorsunuz sanırım, o da geciktirir elbette. Hamileliği desteklemek için kullanılıyor sonuçta. Bırakınca ve gebelik yoksa adet olunuyor.
Sizinle aynı gün 10 ağustosta oldum. normalde yarın test günüm ben bugün yaptıracam 2. Transferim. Fitilin geciktirdiğini bilmiyordum ben de ümitlenmiştim hayırlısı artık akşam görürüm sonucu

Back